"Ако Вучићеви издајници уведу санкције Русији, позваћемо народ на улице"!

savznica Rusija :hahaha:

to ona "saveznica" sto je cutala 3 meseca dok su pljustale bombe po Srbiji i onda na kraju kad je sve bilo gotovo usli demonstrativno sa 5 tenkova na Kosovo i posle ih jos brze najurili nego sto im trebalo vremena da dodju?

a da... tad je bio pijani Jelcin na vlasti, pa nije nista uradio! al da je PUTIN bio... ma on bi im j*bo svima milu majku! :dash:
Zanimljivosti

Нешко је политички неук и за те врло приземне стандарде на Косову. Ја сам размишљао као он кад сам имао дванаест година.
Vidim ja koliko ste vi učeni u pm.
Da ste imalo pametni ne bi mešali teritoriju Ukrajine koja je bila Rusija i teritoriju Kosova i Metohije koje nikada nisu bili sastavni delovi šiptarije tj. Albanije.
Aj sada palite i ti i on kojeg sam još pre deceniju stavio ovde na ignore.

Opa bato ovo je poziv na drzavnu udar …. Vuline reaguj !!!
Aj šiptare polako doći će vam čak i on glave.

aj pokupi to malo ljudi pa svi na ulicu :lol:

ako si srbin nikad ne poredi iskren narodni bunt sa parolom britanske obavestajne sluzbe zbog koje su ljudi koji su odbili da izadju na ulicu bili obelezeni a kasnije likvidirani.
naježih se koliko si prostak u razumevanju.

Тоооо ...
Пренесимо руско-украјинску кризу код нас ... :bravo::woho::vatromet:

Удримо се по овим бесплатним главуџама,
боли нас к. !
Pa ti možeš kakva si zamlata i golim kuurcem da lupaš po stolu umesto rukom.

savznica Rusija :hahaha:

to ona "saveznica" sto je cutala 3 meseca dok su pljustale bombe po Srbiji i onda na kraju kad je sve bilo gotovo usli demonstrativno sa 5 tenkova na Kosovo i posle ih jos brze najurili nego sto im trebalo vremena da dodju?

a da... tad je bio pijani Jelcin na vlasti, pa nije nista uradio! al da je PUTIN bio... ma on bi im j*bo svima milu majku! :dash:
Nisam ja a ni mnogi Srbi zaboravili šta je hteo taj zapad sa Srbima u UN.
DA IH PROGLASI GENOCIDNIM NARODOM A RUSIJA JE NA TO ULOŽILA VETO.
E zato se mi razlikujemo od takvih kao što si ti.

Ово је заједничка оцена представника Двери, Здраве Србије, покрета Живим за Србију и свих суверенистичких странака и појединаца.
У писаном одговору Гласу Америке (Воице оф Америца), портпарол ЕУ рекао је да су санкције ЕУ обавезујуће за земље чланице и оне државе које желе да им се придруже.
Као одговор на Вучићево тролање о притисцима за којекаквим санкцијама које ће д'изнесе на својим плећима.
rofl.gif

Онда ме не чуди што БГ већ није на улицама да се позива на 'међународно право ' за АПКиМ
по узору на УА. Тајмиг пресавршен а следећа прилика удаљена можда деценијама. :zloca:

aj pokupi to malo ljudi pa svi na ulicu :lol:

ako si srbin nikad ne poredi iskren narodni bunt sa parolom britanske obavestajne sluzbe zbog koje su ljudi koji su odbili da izadju na ulicu bili obelezeni a kasnije likvidirani.
Narod će i bez tebe i mene sam izaći ali će to biti desetine hiljada ljudi samo probajte.

Нешко је политички неук и за те врло приземне стандарде на Косову. Ја сам размишљао као он кад сам имао дванаест година.
Ma bas ga briga, dobija jednu platu iz Pristine, drugu iz Beograda, dazbine su mu nepoznate
i moze da dize ustanke na Krsti.

Pa lepo ja tebi Nesko rekoh da ste trebali davno sprovesti referendum da vas neko ovde u Srbiji prizna i odvoji od tih arbanasa.
.
Kosovo i Metohija bi moralo za svakog normalnog Srbina da bude nedeljiva teritorija sa kojom se ne trguje.Ali Vučić je među Srbe posejao zlo i nepoštovanje poginulih za isto.

Odlično, kad Vučić pod vašim pritiskom prizna te otcepljene republike, priznaje sistem otcepljenja bez UN, što se odnosi i na KiM. Prosto se divim toj inteligenciji našuh ljudi sa KiM.
Daj Boze. Onda ce priznati sistem sile i silom cemo vratiti otetu teritoriju, samo ovog puta nece biti Nato aviona iznad nasih glava.

Daj Boze. Onda ce priznati sistem sile i silom cemo vratiti otetu teritoriju, samo ovog puta nece biti Nato aviona iznad nasih glava.
Ja sam ubeđen da ćemo kad tad vratiti KiM, naravno vojskom. Samo treba sačekati pravi trenutak, sutra, za godinu ili deset, nebitno.

Kosovo i Metohija bi moralo za svakog normalnog Srbina da bude nedeljiva teritorija sa kojom se ne trguje.Ali Vučić je među Srbe posejao zlo i nepoštovanje poginulih za isto.
I ti bi sad da priznaš isto tako otcepljenje kao što je od Srbije uzeto KiM?

Back