Ako vasi trolovi mogu da kombinuju sadrzinu postova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvek sam bila fascinirana tipom ljudi koji naprave nalog na netu sa nekim imenom sgmhhs85, jebbu mater tadiću, koštunici, pičoustom... Menjaju vlast na krstarici, vukajliji, srbovanju, redditu, fbu, tviteru, a na dan izbora ne izlaze da glasaju jer pada kiša

U teokratiji nema glasanja.
A i nako svaki pametan covek nece izaci na glasanje u domokratiji.

Ljudima se svidja demokratija, a posle nesto kukaju kad ste kukavice.
Silovatelji, pedofili, ubice u demokratiji budi tri godine u zatvor i izadju napolje kao da nije nista bilo.
U teokratiji to se resi za par sekundi. Nema sudjenja, vojska kad nadjem silovatelja u teokratiji, odmah ubija nema ono 'nisam majke mi' nego odmah se ubija i baca se telo. A posle da vidimo ko ce silovati...
Ali to nije kazna sto smo ga sakcionisali sa Zemlje, kazna tek stize kod Boga.
Ovo nije surovo, pitaj roditelje silovane dece sta je surovo...

Ja bih svakog ko nije zadovoljan ili misli da je moderator ili administrator ovde samo boja oko imena stavio da bude nedelju moderator na politici.Pa kad bi u toku dana morao da resi 100prijava i tuzakanja,vredjanja na licnoj osnovi,da pregleda svaki post koji je napisan na svim temama,video bi zasto ponekad neko odreaguje previse emotivno ili protiv pravila u nekom momentu...

mi nikad nemamo nista protiv nekog pojedinca, nego imamo protiv njegovog ponasanja..ako se ponasa u skladu sa pravilnikom onda moze da pise..ako se covek vrati preko drugog naloga i ponasa se u skladu sa pravilnikom, nema razloga da mu branimo da bude ovde.
Ne govori o korisnicima vec da moderatori imaju klon naloge sa kojima mu brisu poruke i vredjaju ga i slicno.to je pisao i na temi pa mu je taj post i jos par u kojima je vredjao obrisano( sada sam pogledala o cemu se radi )..optuzuje modove za nesto sto ne postoji a to je da modovi pisu sa jednog i vise klon naloga ..

Poslednja izmena:
Pazi, Nina zna svaki klon kao i ti....zasto ja da ih prijavljujem? Takodje znate da ti klonovi pisu da bi prvocirali korisnike.... treba li ja da se zajebavam sa tim klonovima ili ti?
Moderatori nemaju klonove i besmisleno je da ih javno optuzujes za tako nesto kao onda za blokadu rutera.. a ako smatras da si ostecen brisanjem onih par postova na Istoriji..prijavi administratoru Tabu na pp, kao zalbu na rad moderatora a ja cu mu dostaviti linkove ka obrisanim postovima da moze da vidi da li je brisanje opravdano ili nije..ako nije opravdano postovi ce biti vraceni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back