manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Коштуница је најспособнији и најпаметнији политичар за кога знам!!!
Zadrzi se na najpametniji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije mutav i neodlucan bio bi najveci nas politicar...
da nije mutav,neodlucan,ljigav,vlastoljubiv,idiot,dezorientisan,prevrtljiv,sujetan,maliciozan,
bio bi nas [najveci? otkud znas da bi bio veci da nije mutav:grin:] najbolji politicar.
Ако се мало боље сагледа,Коштуница је тај који је највећи добитник или победник на овим изборима.
Човек је направио веома добар политички маневар.Срушио Владу,задржао бирачко тело,избацио ДС из власти и поново се вратио на власт без њих,тј. са другим коалиционим партнерима.
Па,он је уникат по том питању.Коштуница је политички чаробњак.![]()
Jel ti to Ceda sapn'o? Ajde objasni zasto je vlastoljubiv, ljigav i idiot za pocetak?
za pocetak, vlastoljubiv jer sa DS sada bio uz parolu -ili premijer ili nista- da nije bio premijer i predsednik pre toga pa ajde i sa tako malim procentom glasova [sad ce neko reci pametan je, nije pametan nego su DS-ovci isli na to da ne budu opet izbori i da izgubimo jos 6 meseci jer da se idiot pitao tako bi bilo]
ljigav - 6 princip? pa onda 6 meseci proslo do sastavljanja vlade da bi je posle isto toliko srusio.- drzi rec i postuje partnere to se vidi [to ceka i svakog drugog partnera]
idiot-ja ne ne znam jer vama se on ponasa normalno? jer se vi tako ponasate,ne bih rekao?
zmirkanje [posebno kada je maliciozan] ,grc u licu,jeste videli onu reklanu za izbore kada ima spot u stilu tome nikolica dok nesto prica ko da mu neko drzi pistolj iza ledja,
da se nasali i nasmeje za to je potrebna fotomontaza,govor sa uzdahivanjem kao da trci maraton,drzi ruku na ustima dok prica, jednom reci -idiot- + pogledaj kakve ljude bira oko sebe koji je to kadar?
Kad malo bolje razmislim!Furije je bio ~17-to dete svoga oca... Mlađina stranka se zove G17+... Furije je bio guverner Donjeg Egipta, Mlađa je bio guverner NBS
A ovde ko ne vidi sličnost...
![]()
![]()
Vojislav Kostunica je jedini skolovani politicar u Srbiji. Svi ostali su seoske delije ili malogradjanski lopovi.
овај горе пролупао ..пише Лајбнић уместо Лајбниц..па сам се мало надовезао![]()
Ma Mloha je jedna politička fukara
može sa svima, samo da je na vlasti
znači, bio je u koaliciji sa Vukom, Tadićem, Dinkićem, Palmom, Rakom, Bidžom, Suljom podržavao ga Dačić, sad može sa Nikolićem
jedino još nije sa Čedom, ali me ne bi iznenadilo za par godina da se i na njega osloni
Vojislav Kostunica je jedini skolovani politicar u Srbiji. Svi ostali su seoske delije ili
malogradjanski lopovi. Voja ih sve redom *ebe pa rastura, a kako god okrenes Premijer Srbije - Vojislav Kostunica.Covek je maher za politiku.
Mislim da bi Kostunije trebao biti predsednik Vrhovnog Suda Srbije, siguran sam da bi Tadicu nasao vise nego jednu opstrukciju ustava za koju bi ga lisio "titule" i zasluzeno poslao na robiju![]()
Ако се мало боље сагледа,Коштуница је тај који је највећи добитник или победник на овим изборима.
Човек је направио веома добар политички маневар.Срушио Владу,задржао бирачко тело,избацио ДС из власти и поново се вратио на власт без њих,тј. са другим коалиционим партнерима.
Па,он је уникат по том питању.Коштуница је политички чаробњак.![]()