Ако се мало боље сагледа,Коштуница је тај...

Ако се мало боље сагледа,Коштуница је тај који је највећи добитник или победник на овим изборима.
Човек је направио веома добар политички маневар.Срушио Владу,задржао бирачко тело,избацио ДС из власти и поново се вратио на власт без њих,тј. са другим коалиционим партнерима.

Па,он је уникат по том питању.Коштуница је политички чаробњак.:D

Има ту истине, да знаш...

Jel ti to Ceda sapn'o? Ajde objasni zasto je vlastoljubiv, ljigav i idiot za pocetak?

za pocetak, vlastoljubiv jer sa DS sada bio uz parolu -ili premijer ili nista- da nije bio premijer i predsednik pre toga pa ajde i sa tako malim procentom glasova [sad ce neko reci pametan je, nije pametan nego su DS-ovci isli na to da ne budu opet izbori i da izgubimo jos 6 meseci jer da se idiot pitao tako bi bilo]
ljigav - 6 princip? pa onda 6 meseci proslo do sastavljanja vlade da bi je posle isto toliko srusio.- drzi rec i postuje partnere to se vidi [to ceka i svakog drugog partnera]
idiot-ja ne ne znam jer vama se on ponasa normalno? jer se vi tako ponasate,ne bih rekao?
zmirkanje [posebno kada je maliciozan] ,grc u licu,jeste videli onu reklanu za izbore kada ima spot u stilu tome nikolica dok nesto prica ko da mu neko drzi pistolj iza ledja,
da se nasali i nasmeje za to je potrebna fotomontaza,govor sa uzdahivanjem kao da trci maraton,drzi ruku na ustima dok prica, jednom reci -idiot- + pogledaj kakve ljude bira oko sebe koji je to kadar?

Poslednja izmena:
za pocetak, vlastoljubiv jer sa DS sada bio uz parolu -ili premijer ili nista- da nije bio premijer i predsednik pre toga pa ajde i sa tako malim procentom glasova [sad ce neko reci pametan je, nije pametan nego su DS-ovci isli na to da ne budu opet izbori i da izgubimo jos 6 meseci jer da se idiot pitao tako bi bilo]
ljigav - 6 princip? pa onda 6 meseci proslo do sastavljanja vlade da bi je posle isto toliko srusio.- drzi rec i postuje partnere to se vidi [to ceka i svakog drugog partnera]
idiot-ja ne ne znam jer vama se on ponasa normalno? jer se vi tako ponasate,ne bih rekao?
zmirkanje [posebno kada je maliciozan] ,grc u licu,jeste videli onu reklanu za izbore kada ima spot u stilu tome nikolica dok nesto prica ko da mu neko drzi pistolj iza ledja,
da se nasali i nasmeje za to je potrebna fotomontaza,govor sa uzdahivanjem kao da trci maraton,drzi ruku na ustima dok prica, jednom reci -idiot- + pogledaj kakve ljude bira oko sebe koji je to kadar?

Sta su ti mediji... Zar ne razmisaljas da nije zeleo da da DSu apsolutnu vlast? Sesti princip nije postojao! Idiot je zato sto smirka i zato stoje ozbiljan?

Pa zar nije onda idiot i Tadic koji promasi po pet padeza kada pokusava kako to i EU i Kosmet, kako to SSP ne utice na status Kosmeta, koji se dere kao magarac cim cuje nesto sto mu se ne svidja
Toma koji je sam tuzan i snuzden kao da je ceo dan kopao grobove i gledao leseve
Ili Ceda koji ima facu kao da ga i dalje maltretiraju Siptar, Legija i Kum dok igarju preferans u Silverovoj.

Kakav je kadar DSa. Canak, Kurjak, Dinkic, Djilas, Rasim...:lol:
LDPa-Ceda je FDU zavrsavao 11 godina, a prvo zaposlenje DS! Histericna Srbljanovicka i politika :rotf:
SRS-Toma sa srednjom skolom, sta dalje pricati...

Aj malo realno...

Kad malo bolje razmislim! :eek: Furije je bio ~17-to dete svoga oca... Mlađina stranka se zove G17+... Furije je bio guverner Donjeg Egipta, Mlađa je bio guverner NBS :think:

A ovde ko ne vidi sličnost...

eulerkb6.jpg
djelalh5.jpg

Za tvoju informaciju, ovo desno je Boza 'Derikoza' Djelic! Za ovog levog - ne znam, ali lici na mog komsiju alkosa.

Vojislav Kostunica je jedini skolovani politicar u Srbiji. Svi ostali su seoske delije ili
malogradjanski lopovi. Voja ih sve redom *ebe pa rastura, a kako god okrenes Premijer Srbije - Vojislav Kostunica. :super: Covek je maher za politiku.

Mislim da bi Kostunije trebao biti predsednik Vrhovnog Suda Srbije, siguran sam da bi Tadicu nasao vise nego jednu opstrukciju ustava za koju bi ga lisio "titule" i zasluzeno poslao na robiju :whistling:

Коштуница је најспособнији и најпаметнији политичар за кога знам!!!

vala jeste
samo mu se uzima za minus
to sto je u njegovom mandati kosovo proglasilo nezavisnost
i sto je posle pobede tadica na izborima
dve nedelje spavao u belanovici i odrzavao telefonske ili skype sednice vlade

Коштуница је најспособнији и најпаметнији политичар за кога знам!!!

Сећам се када је било 2000 године потребно да неког кандидују за "обарање Милошевића", нису могли да нађу човека јер су сви били "прљави" тј. нико није имао чисту биографију. Онда су пронашли спас, а то је био Коштуница. Сви се сећамо плаката по зидовима са натписом "КО СМЕ УВЕК ДА ВАС ПОГЛЕДА У ОЧИ".
И дан данас тај човек сме сваком да погледа у очи, нема чега да се постиди. Раније ми је сметало то што је "спор" у свему, али сам схватила да то није мана, већ ВРЛИНА, он ради све смирено и спокојно, а мисли му иду брзином светлости. Никад не размишља само из једног угла. Он је ПОЛИТИЧАР ДРЖАВНИК.

"Завет дајемо - док живимо КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!" Рекао је Коштуница.

Ma Mloha je jedna politička fukara
može sa svima, samo da je na vlasti
znači, bio je u koaliciji sa Vukom, Tadićem, Dinkićem, Palmom, Rakom, Bidžom, Suljom podržavao ga Dačić, sad može sa Nikolićem
jedino još nije sa Čedom, ali me ne bi iznenadilo za par godina da se i na njega osloni

Isto kao i DS, nisu bilo jedino sa SPS-om ali evo sada bi pravili vladu sa njima, "peru" ih vec sada.
Dakle DSS ne bi nikad sa LDP sektom i Cankom, a DS sa radikalima. Koja je razlika :rolleyes:

Vojislav Kostunica je jedini skolovani politicar u Srbiji. Svi ostali su seoske delije ili
malogradjanski lopovi. Voja ih sve redom *ebe pa rastura, a kako god okrenes Premijer Srbije - Vojislav Kostunica. :super: Covek je maher za politiku.

Mislim da bi Kostunije trebao biti predsednik Vrhovnog Suda Srbije, siguran sam da bi Tadicu nasao vise nego jednu opstrukciju ustava za koju bi ga lisio "titule" i zasluzeno poslao na robiju :whistling:

Samo dok se Šešelj ne vrati.

Ако се мало боље сагледа,Коштуница је тај који је највећи добитник или победник на овим изборима.
Човек је направио веома добар политички маневар.Срушио Владу,задржао бирачко тело,избацио ДС из власти и поново се вратио на власт без њих,тј. са другим коалиционим партнерима.

Па,он је уникат по том питању.Коштуница је политички чаробњак.:D

Jes vala, divim mu se do imbecilnosti8)

Back