Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Vi pravoslavci ste tehnički još uvek u srednjem veku, katolička crkva se reformirala, dok ste vi još uvek sledite dogme srednjeg veka, zbog toga sami sebe i zovete pravo vjernim zar ne? Mi istiniti zapadnjaci (ne oni fake kao bas kao) katolici i protestanti ne sledimo više "pravu" vjeru iz tamnog srednjeg veka.
Opa, sad se gadjamo i naci etikatama, dotle doslo?
Nis`ti nista dokazao...po obicaju. Samo vrtis svoje price, izlisne i distopijske, ko ventilator na produznom kablu u sred sume...
Odskakucavam ko zeko, op, op.
Ne, krele, vec ste na moju celavu latinicu koja bukvalno znaci ono sto znaci (prolupao si, nachisto=skroz)
i kako sam i mislio, odgovorili govorom podsvesti (`nacisto`=nacista ) , samo to i nista vise... ...i sta kazes, ko je bolesnik?
Ne, krele, vec ste na moju celavu latinicu koja bukvalno znaci ono sto znaci (prolupao si, nachisto=skroz)
i kako sam i mislio, odgovorili govorom podsvesti (`nacisto`=nacista ) , samo to i nista vise... ...i sta kazes, ko je bolesnik?
Ako Rusija pobijedi u Ukrajini, sto slijedi u BiH?
Rusija ce zajedno sa Turskom, se posvjetiti Bosni a zelja Turske je da Federacija BiH bude Islamska drzava u inat Zapadnoj Europi. Na zalost medju Bosnjacima ima onih koje ne interesuje Islam, a Tursku interesira samo Islam medju Bosnjacima.