Ako padnu Brđani, u opasnosti je 30.000 Srba na severu Kosmeta

Brises shipac,brises ...........namazan si ti banacanine :mrgreen:

Ej nazvao si srbe fashistima :thumbdown:

Pa i ako si mene nazvao da sam fashistai to znaci da si sve srbe nazvao,i to je dokaz.

SMRT FASHIZMU SLOBODA NARODU :evil:

Ладно, не могу да верујем колики си лажов. Ево, нека модератори врате тај пост. Ниси ти Србини, далеко си ти од тога.

Evo kako gospodin ispravlja poruke - Poslednji put ažurirao/la Stvaran : danas u 00:01

:thumbdown:

Ту сам додао следеће:"Зајебаваш их а дописујеш се са њима, смејете се, уживате."

Прво кажеш да сам брисао, а сада мењао.

Није фер да лажеш.

Poslednja izmena:
..kazhe da je poruka izbrisana..:thumbdown:

o5 podmeces nesto..dokle bre?:evil:

Па ево ти поруке на претходној страни, па погледај да је мењана. Оставио сам линк јер сам мислио да сви могу видети стару и нову поруку, а може само аутор.

Није у опасности ""само""30 000 Срба у КИМ,него цела Србија,зар то не видите?Зар мислите да ће Шиптари да се зауставе у Косовској Митровици,па до Рашке и Новог Пазара за час би стигли а после им је и Кралјево близу па ви видите!

Niti če ta vukojebina da padne, niti Šiptarima ide u interes da ih napadaju...........opustite se malo........

Ти своје огњиште зови вукојебином, а не огњишта тих људи који се боре за њих против терориста, НАТО-а и Еулекса, срам те било.

Није у опасности ""само""30 000 Срба у КИМ,него цела Србија,зар то не видите?Зар мислите да ће Шиптари да се зауставе у Косовској Митровици,па до Рашке и Новог Пазара за час би стигли а после им је и Кралјево близу па ви видите!

Ma do Tokia brate.
Da nisi malo preterao. Cemu panika.:dontunderstand:

Niti če ta vukojebina da padne, niti Šiptarima ide u interes da ih napadaju...........opustite se malo........

Ма не мој! Шиптари стварно са еулексом уопште не нападају Брђане,само нам се чини да пуцају са гуменим мецима,сузавцима.То је шала е баш бих волела да знам да ли бисте били толико опуштени да је неко ваш у косовској митровици

Ma do Tokia brate.
Da nisi malo preterao. Cemu panika.:dontunderstand:

Није паника већ чињенице,па погледај мало око себе,ко су они били и колико их је било пре 50 год а ко су сада и колико их има,па множе се као зечеви зар мислиш да им нетреба више простора да се шире

Ма не мој! Шиптари стварно са еулексом уопште не нападају Брђане,само нам се чини да пуцају са гуменим мецима,сузавцима.То је шала е баш бих волела да знам да ли бисте били толико опуштени да је неко ваш у косовској митровици

Ti ljudi tamo moraju da brane, njihovo ............, kako Šiptari pokušavaju da uznu i otmu tudje.............

Oni ne trebaju stalno da istaču nacionalna obeležja........., nego da gledaju kako im rivali rade............

Nepismeni imaju samo jednu danas zastavu, zbog čega pismeni, ne mogu tu istu da iskoriste...........
Kada Šiptari mašu Američkom ............, maši i ti Srbine, neće da ti škodi , upamti jedno i za vazda............

Na molbu stvaran objavljujem sadržaj posta koji je on menjao, odnosno i originalnu i izmenjenu verziju.

- Још два минута. Шипац - фашисто, за душу безверника, као што си ти се моли, а ово је радостан дан, који не сме да упропасти, онај ко каља углед Срба, ти. Када се окренеш правим моралним вредностима, добродошао си, а дотле се играј са ова твоја два другара. Не браним их, ти лажеш, као прави лажов.
+ Још два минута. Шипац - фашисто, за душу безверника, као што си ти се моли, а ово је радостан дан, који не сме да упропасти, онај ко каља углед Срба, ти. Када се окренеш правим моралним вредностима, добродошао си, а дотле се играј са ова твоја два другара. Не браним их, ти лажеш, као прави лажов. Зајебаваш их а дописујеш се са њима, смејете се, уживате.

- originalna
+ izmenjena

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9674674&postcount=169

Ti ljudi tamo moraju da brane, njihovo ............, kako Šiptari pokušavaju da uznu i otmu tudje.............

Oni ne trebaju stalno da istaču nacionalna obeležja........., nego da gledaju kako im rivali rade............

Nepismeni imaju samo jednu danas zastavu, zbog čega pismeni, ne mogu tu istu da iskoriste...........
Kada Šiptari mašu Američkom ............, maši i ti Srbine, neće da ti škodi , upamti jedno i za vazda............

Па видите,ти људи тамо како ви кажете,они су на своме прагу и нису хтели да им се дешава ово што им се дешава,нису хтели да имају МОСТ,нису хтели да имају енклаве,они нису хтели ништа од овога што им се дешава,што су им политичари из Београда приредели али сада када је већ све тако они раде једино што могуБРАНЕ СЕ,а ви мислите да би им помогло маханје непријателјским заставама да би их злотвори сматрали пријателјима Боже!где ви живите?

Jel vi stvarno toliko nemate obzira prema patnjama ljudi koji su ostali na Jugu Srbije?
Jel nemate poštovanja za Srbsku hrabrost da opstanu na Kosmetu pa morate da se prepucavate kao babe ?

Ово је страшно,никога више није брига у Србији за ближњега .Где одоше и ушта се претворише Срби.Али није ни чудо после толико година укрштанја са свим и свачим јасно је да су се створиле неке нове генерације са неким сасвим другачијим приоритетима.

Back