Ako oboje rade,a sex-a sve redje,dali dizati uzbunu!!!

Jao, taj posao, to ume stvarno da napravi raskol. I ja tako, u pocetku, drzala do jednom nedeljno, pa do jednom u dve nedelje, pa obavezno, kad su neplodni dani, jednom...I onda digla ruke! Do, mojega, sednem, gledam seriju, film, teleshop, reklame, nema uzaludnog truda...Dodjem, vidim ovde sve prshti od brachnog seksa, pa mi lakse, bar se negde ispunjava nedeljna kvota.

U poslednje vreme zbog milion obaveza nase "spavanje" je prilicno retko,sta je TO normalno,i dali se ljutiti na nekoga ko je uvece umoran,kakva su vasa iskustva po tom pitanju!
Može da se desi da je neko umoran jedno veče, dva
ali tri, četiri već bi me zabrinulo...
To vodi u dugotrajnu sexualnu krizu. Kada se često dešava da neko nema volju za sexom
to zna da ubije volju i kod partnera, i čak privlačnost, jer mi smo sexualna bića (izm. ostalog).

U ovakvim slučajevima treba imati razumevanja prema partneru, ali previše toga vodi
u propast. Oprezno.
Znači posle nekog vremena (rekao bih da je kod tebe to vreme došlo) dobar životinjski sex
možda je probudi iz te letargije. :)

Ajde i ja da prozborim koju, mada ne verujem da cu nesto bas revolucionarno reci. Naime i meni bi trebala pomoc oko toga da odprilike znam sta je kao "normalno". Mada se slazem sa nekim prethodnim izlagacem da to sve mnogo zavisi od libida i da je kao tako vrlo subjektivno. Pa je onda nekome dovoljno jednom u 2 meseca a nekome zabrinjavajuce jednom u dva dana. Problem je sto ako libido z i m u vezi nisu kompatibilni onda je problem zabrinjavajuci pogotovo ako je razlika kao u prethodnoj recenici. E sad sta raditi, pojma nemam. Nekako mi zakazivanje vremena ne ide uz temperament nikako. Prosto mrzim zakazivanje u zivotu uopste i to me strasno smara, volim i upraznjavam sto je vise moguce jedino spontanost! Za sex pa ne bi ni govora bilo da ga zakazujem.

E sad tacno je i da u dugim vezama ima raznih perioda i da nekada coveku nije ni do cega a ne do sexa i da se nama vremena i da se covek prosto zasiti i da nestane ona draz. Sta tada, opet pojma nemam.

U svakom slucaju da prenesem raspolozenje sa jedne druge teme, moze se proveriti dostupnost komsije. Ili komsinice. A i forumasa vidim ima na izobilj. Pa ljudi izvol´te volite se! :)

Uuuuu ja kao "autor" jelte ove teme moram da kazem,da nema nekog teoretisanja,niti nekih kombinacija sa strane ,samo sam nekada iznanadjen kada se i posle par dana ne pominje ono"mogli bi a" "e ajmo gore" itd itd,..
Bas smo sinoc (muska ekipa iz gimnazije) uz pice otvorili tu temu i dosli do potpuno istih zakljucaka KAKO MUSKARCI NIKADA NISU UMORNI ZA SEX,I NIKADA IH NE BOLI GLAVA,!!!
Eto....
Medjutim ovo je verovatno tema na globalnom nivou i zelim da me neko nominuje za Oskara!!!!

NIJE ISTINA!
Ustane u dva ujutru, spava pet sati, radi devet sati, dodje kuci,
Jede, kupa se, dodje komsija, ode komsija, spava do dva ujutru, ode na posao...
i tako 5 dana... Pa ne da mu nije do sexa....
Zato smo rekli komšiji da iskulira par dana, jer ne znamo kad da se yebemo, od njega .
I sad sve u redu:lol:

Back