gdzd968
Primećen član
- Poruka
- 942
*******, sta ces...samo ja sam odrastao na Ruskim tv serijama i filmovima, verovatno zato ne mogu da shvatim tako logicne stvari kao sto je 4 milijarde dolara za nepostojecu podrsku.
Nepostojeću?????? Pa ti si onda ili lud ili slep ili oboje...
I bolje 4 milijarde (umanjeno za onoliko koliko ćemo dobiti) nego 400 milijardi ni za šta... u stvari za ukidanje viza i pravo da dižemo kredite u EU!!!!
Auuu kakav si ti bolid....
*******, vi velike mudonje ste izazivali ceo svet pa smo mi koji nismo hteli to sranje (znaci velika vecina) dobili. Sta se sad zalis, bila je prica u to vreme da Rusi odma lansiraju sve ICBM rakete ako samo jedan geler padne na svetu Srpsku zemlju, sranje nad sranjima, gde su ti onda bili Rusi?
Da, ja sam ga izazvao... pa tebi stvarno nešto nedostaje u glavi...
Pa nisu ih lansirali, ali su nas zato Ameri obilno zasuli osiromašenim uranijumom i kasetnim bombama, od kojih i dan danas neko strada...
Da ti priznam jednu strasnu tajnu, u Danu Nezavisnosti sam navijao za vanzemaljce.
Sad si kao i duhovit...
Samo ti placi, ja se veselim tvojoj gluposti.
Kažu da je budali dovoljno staviti i prst pred nos da se veseli...
A sa druge strane kažu da je džaba glupom objašnjavati da je glup, jer on to ionako ne može shvatiti... pa se ja i neću potruditi da ti to dokazujem... uvideće ostali forumaši koji ovo pročitaju...
Bez stranih investicija (i to mnooogo stranih investicija) Srbija je NO MORE.
A bez manastira, crkava, crkvene zemlje na KiM, stanova i kuća za 400.000 nealbanaca, bez par stotina milijardi dolara naše imovine na KiM... šta je bez toga?
Ah, da uzećemo kredite od EU... uh zaboravio sam tvoj genijalni plan...
Kosovo je DAVNO izgubljeno, i to SPS-JUL-SRS politikom uz zdusnu pomoc Gosn. Tita.
Čudno, tako nisu mislili Kinezi pa 1997. povratiše Hong Kong, 1999. Makao, a Panamci 31.12.1999. panamski kanal...
Ma glup neki narod...
Za to se obrati Milosevicu i Seselju.
A što jes' - jes' kada je osnovana prizrenska liga jedan od njih je bio premijer, a drugi predsednik...
1981. kada su Šipci demonstrirali, čini mi se da je Šeki bio načelnik generalštaba...
Auuuu, ne provaljuj se više... molim te...
Jao ne znam sta cu od stida i srama
Kao što rekoh, "blago budalama, one i ne znaju da su budale..."