Ako nece Evropska Unija - hoce Rusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*******, sta ces...samo ja sam odrastao na Ruskim tv serijama i filmovima, verovatno zato ne mogu da shvatim tako logicne stvari kao sto je 4 milijarde dolara za nepostojecu podrsku.

Nepostojeću?????? Pa ti si onda ili lud ili slep ili oboje...
I bolje 4 milijarde (umanjeno za onoliko koliko ćemo dobiti) nego 400 milijardi ni za šta... u stvari za ukidanje viza i pravo da dižemo kredite u EU!!!!
Auuu kakav si ti bolid....

*******, vi velike mudonje ste izazivali ceo svet pa smo mi koji nismo hteli to sranje (znaci velika vecina) dobili. Sta se sad zalis, bila je prica u to vreme da Rusi odma lansiraju sve ICBM rakete ako samo jedan geler padne na svetu Srpsku zemlju, sranje nad sranjima, gde su ti onda bili Rusi?

Da, ja sam ga izazvao... pa tebi stvarno nešto nedostaje u glavi...
Pa nisu ih lansirali, ali su nas zato Ameri obilno zasuli osiromašenim uranijumom i kasetnim bombama, od kojih i dan danas neko strada...

Da ti priznam jednu strasnu tajnu, u Danu Nezavisnosti sam navijao za vanzemaljce.

Sad si kao i duhovit...

Samo ti placi, ja se veselim tvojoj gluposti.

Kažu da je budali dovoljno staviti i prst pred nos da se veseli...
A sa druge strane kažu da je džaba glupom objašnjavati da je glup, jer on to ionako ne može shvatiti... pa se ja i neću potruditi da ti to dokazujem... uvideće ostali forumaši koji ovo pročitaju...

Bez stranih investicija (i to mnooogo stranih investicija) Srbija je NO MORE.

A bez manastira, crkava, crkvene zemlje na KiM, stanova i kuća za 400.000 nealbanaca, bez par stotina milijardi dolara naše imovine na KiM... šta je bez toga?
Ah, da uzećemo kredite od EU... uh zaboravio sam tvoj genijalni plan...

Kosovo je DAVNO izgubljeno, i to SPS-JUL-SRS politikom uz zdusnu pomoc Gosn. Tita.

Čudno, tako nisu mislili Kinezi pa 1997. povratiše Hong Kong, 1999. Makao, a Panamci 31.12.1999. panamski kanal...
Ma glup neki narod...

Za to se obrati Milosevicu i Seselju.

A što jes' - jes' kada je osnovana prizrenska liga jedan od njih je bio premijer, a drugi predsednik...
1981. kada su Šipci demonstrirali, čini mi se da je Šeki bio načelnik generalštaba...
Auuuu, ne provaljuj se više... molim te...

Jao ne znam sta cu od stida i srama

Kao što rekoh, "blago budalama, one i ne znaju da su budale..."

Зашто се Шпанија не одрекне Каталоније и Баскије ?
Паметњаковићу кад ми ово објасниш онда можда и прође твоја демагогија.
Umes li ti uopste da citas ? Pogledaj naslov teme.
Ko je "pametnjakovic", a ko nije - je vrlo diskutabilno.
Vec sam par puta rekao i opet tvrdim : imam vise zvanja i titula nego cela tvoja otadzbinska.

@Ako nece Evropska Unija - hoce Rusija

Evo mene za primer. Rus sa dokazima o plemstvu u C.Rusiji . Praunuk generala carske Ruske vojske (sve ponosan na predke) ,a za ulazak u EU i to sto pre .

Nemojte se zamajavati Rusijom , ko se tamo obogatio i imao uslove preselio se u zapadnu Evropu .

Rusija je puna siromastva i oni sami svom narodu ne mogu da obezbede bolji zivot (trude se bar) , mnogo mi ocekujemo od njih .
Treba uci u EU ,a koristiti veze sa Rusijom !

I bolje 4 milijarde (umanjeno za onoliko koliko ćemo dobiti) nego 400 milijardi ni za šta... u stvari za ukidanje viza i pravo da dižemo kredite u EU!!!!
Auuu kakav si ti bolid....

Braca su ti vec podigla cenu gasa za 20%, a ako im se cefne i zavrnuce ti slavinu moj bolidu.

Da, ja sam ga izazvao... pa tebi stvarno nešto nedostaje u glavi...
Pa nisu ih lansirali, ali su nas zato Ameri obilno zasuli osiromašenim uranijumom i kasetnim bombama, od kojih i dan danas neko strada...

Ja sam pristalica kolektivne+pojedinacne krivice, ako si u to vreme bio za ratnu opciju (i u bilo koje vreme) onda si i ti direktno kriv za rat.

Kažu da je budali dovoljno staviti i prst pred nos da se veseli...

Upravo su se tom cinjenicom vodili i Rusi kada su "kupovali" NIS.

A bez manastira, crkava, crkvene zemlje na KiM, stanova i kuća za 400.000 nealbanaca, bez par stotina milijardi dolara naše imovine na KiM... šta je bez toga?...

A koliko sve to vredi bez Srbije?

Čudno, tako nisu mislili Kinezi pa 1997. povratiše Hong Kong

Nevidjeno si glup, Hong Kong je dat na 100 godina pod upravu Engleske i to je samo znak da i jedni i drugi postuju ugovore, niko tu nije nista osvajao i punio hladnjace lesevima da bi HK opet bio u sastavu Kine jer je to bio ugovor, inace da te razveselim, dok su Englezi vodili Kong Hong to je bio grad prosperiteta sa manje od 2% nezaposlenih, odlicnom godisnjom finansijskom stopom rasta dok je u poslednjih 10 godina pod Kinom jedino dobio expresnu voznu liniju, nezaposlenost im je oko 8%, kriminal cvate a sama ekonomija stagnira pola decenije. Toliko o HK-u pod Kinom.

A što jes' - jes' kada je osnovana prizrenska liga jedan od njih je bio premijer, a drugi predsednik...
1981. kada su Šipci demonstrirali, čini mi se da je Šeki bio načelnik generalštaba...
Auuuu, ne provaljuj se više... molim te...

Da nije i to jedna od svetskih zavera protiv velesile kakva je Srbija?

Kao što rekoh, "blago budalama, one i ne znaju da su budale..."

Vidis, ima jos mnogo stvari da naucis.

Braca su ti vec podigla cenu gasa za 20%, a ako im se cefne i zavrnuce ti slavinu moj bolidu.

Bolidu, podigli su cenu gasa svima, a ne samo nama. Glupsone i cena nafte je skočila u celom svetu, a ne samo kod nas...

Ja sam pristalica kolektivne+pojedinacne krivice, ako si u to vreme bio za ratnu opciju (i u bilo koje vreme) onda si i ti direktno kriv za rat.

Kolektivne krivice???? Kakav si ti idiot, pa to je za Ginisa!!!
To čak ni tvoje omiljene SAD i NATO i EU ne prihvataju kao mogućnost!!!

Upravo su se tom cinjenicom vodili i Rusi kada su "kupovali" NIS.

AL' su tebi Čeda i drugi koji su agitovali da se NIS proda nekoj zapadnoj državi - isprali mozak (ako ga je i bilo)... strašno...

A koliko sve to vredi bez Srbije?

Kakav debilski zaključak... dostojan zapadnjačkog poltrona...

Nevidjeno si glup, Hong Kong je dat na 100 godina pod upravu Engleske i to je samo znak da i jedni i drugi postuju ugovore, niko tu nije nista osvajao i punio hladnjace lesevima da bi HK opet bio u sastavu Kine jer je to bio ugovor, inace da te razveselim, dok su Englezi vodili Kong Hong to je bio grad prosperiteta sa manje od 2% nezaposlenih, odlicnom godisnjom finansijskom stopom rasta dok je u poslednjih 10 godina pod Kinom jedino dobio expresnu voznu liniju, nezaposlenost im je oko 8%, kriminal cvate a sama ekonomija stagnira pola decenije. Toliko o HK-u pod Kinom.

I ko mi kaže da sam glup, neko ko odvali ovakvu laž i imbecilnost...
Auuu kakav si ti moron... marš nazad u osnovnu školu...
He, he, pogotovo je "istinito ovo" o Hong Kongu danas.... :) :) :)

Da nije i to jedna od svetskih zavera protiv velesile kakva je Srbija?

Bljak... kakve glupe LDP-ske fore...

Vidis, ima jos mnogo stvari da naucis.

Ahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

E, ne mogu više da se nadmećem sa tobom i trošim vreme na tvoje budalaštine i gluposti... ti si jedan od retkih koji je u stanju da na manjem prostoru napišeš više gluposti....
Predlažem ti da se batališ politike i uhvatiš nečega što znaš... (ako postoji takva oblast)... možda da gledaš VB umesto što ovde prosipaš glupost, neznanje i nekulturu...

Zbogom!!!

Bolidu, podigli su cenu gasa svima, a ne samo nama. Glupsone i cena nafte je skočila u celom svetu, a ne samo kod nas...

Ali mi smo dali NIS u miraz, da se cena nafte podigla i 100% mi smo trebali dobiti gas po povlascenoj ceni tih 50 godina.

Kolektivne krivice???? Kakav si ti idiot, pa to je za Ginisa!!!
To čak ni tvoje omiljene SAD i NATO i EU ne prihvataju kao mogućnost!!!

Moje omiljene nisu SAD, NATO i EU ali mi je itekako omrazena Rusija i sve sto dolazi iz nje (i odlazi u nju). U Srbiji su idioti svi koji nisu za novi rat, krvoprolice i nove masovne pokolje, bas zbog toga sto zivim u zemlji neobrazovanih i primitivnih debila drago mi je sto me tipican primerak naseg mentaliteta (od gore) vidi kao idiota.

AL' su tebi Čeda i drugi koji su agitovali da se NIS proda nekoj zapadnoj državi - isprali mozak (ako ga je i bilo)... strašno...

A tebe je Branko kockica ucio da u mesto predvidjeno za kocku guras zvezdicu i ti to i dalje cinis posle 25 godina.

I ko mi kaže da sam glup, neko ko odvali ovakvu laž i imbecilnost...

Koju laz!?!? Ne pratim te bas najbolje posto tvoja paranoja ima domete neslucenih razmera pa je i samo moje postojanje na ovom sajtu laz.

Auuu kakav si ti moron... marš nazad u osnovnu školu...

Sta, pa da se sretnemo tamo!?!? No Way!

Bljak... kakve glupe LDP-ske fore...

Njam, kakav fini prenapaljeni paranoicar za grickanje.

Ahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Je li ti to ponestalo vazduha!?!?

E, ne mogu više da se nadmećem sa tobom i trošim vreme na tvoje budalaštine i gluposti... ti si jedan od retkih koji je u stanju da na manjem prostoru napišeš više gluposti....

Ja bar stedim prostor i resurse, sto ne bi rekao za vozila brace Rusa.

Predlažem ti da se batališ politike i uhvatiš nečega što znaš... (ako postoji takva oblast)... možda da gledaš VB umesto što ovde prosipaš glupost, neznanje i nekulturu...

Ja se vec drzim onoga sto najbolje znam, skacem ti po nervima. ISTINOM DO POBEDE i svetle buducnosti! :eek::shock::D

Trenutno mi je problem FEA jedne komplikovane konstrukcije za koju mi je 4GB RAM-a koje imam premalo...i to izuzetno premalo, trebalo bi mi 30-ak GB da resim problem kako treba.

Eto, izjadao sam se, nije mi lakse, ali da ne kazes da te nisam poslusao.

Ma pusti tu svakodnevnicu i poslovne probleme,to mi svi imamo.Kako mozes da mrzis nekoga ili nesto sto ne poznajes?Vidis to mi nije jasno.
Ja naprimer mogu da mrzim nekoga ko mi je ucinio nesto veoma lose,onoga ko me je tukao ili mi nesto ukrao illi mi nesto nasilno oduzeo.

Ma pusti tu svakodnevnicu i poslovne probleme,to mi svi imamo.Kako mozes da mrzis nekoga ili nesto sto ne poznajes?Vidis to mi nije jasno.
Ja naprimer mogu da mrzim nekoga ko mi je ucinio nesto veoma lose,onoga ko me je tukao ili mi nesto ukrao illi mi nesto nasilno oduzeo.

Mrznja je veoma jako osecanje, isto kao i ljubav. Takva osecanja su kod normalnih osoba, po mom misljenju, "rezervisana" za, prvenstveo, ljudska bica koja to zasluzuju. Ma koliko to cudno zvucalo, moje je misljenje da neko mora itekako da se kvalifikuje, kako za ljubav tako i za mrznju (bez obzira sto su dva dijametralno suprotna osecanja).

Ja ne mogu da mrzim nekog prema tvom sablonu, jer takva osoba (ili osobe i grupe) jednostavno nisu vredne mojih jakih osecanja.

Cudi me tvoj zakljucak da mrzim nekoga koga ne poznajem...to bi bilo krajnje iracionalno.

Mrznja je veoma jako osecanje, isto kao i ljubav. Takva osecanja su kod normalnih osoba, po mom misljenju, "rezervisana" za, prvenstveo, ljudska bica koja to zasluzuju. Ma koliko to cudno zvucalo, moje je misljenje da neko mora itekako da se kvalifikuje, kako za ljubav tako i za mrznju (bez obzira sto su dva dijametralno suprotna osecanja).

Ja ne mogu da mrzim nekog prema tvom sablonu, jer takva osoba (ili osobe i grupe) jednostavno nisu vredne mojih jakih osecanja.

Cudi me tvoj zakljucak da mrzim nekoga koga ne poznajem...to bi bilo krajnje iracionalno.

Ne mrze se samo ljudi,mogu se mrzeti i ideologije,rezimi i drzave sto je nas obostrani slucaj,hteo ti priznati ili ne.Ti toliko mrzis Rusiju,da si cak i na avijaciji negodovao kakda je covek na tvoju temu o avionima,bez ikakve zle namere postavio i slike Ruskih vojnih aviona.Ucinjeno ti je na volju teme su sad posebne.Opet ces reci pa to je bila tema o civilnim avionima iako je tema o civilnom vazduhoplovstvu kasnije postavljena.

Objasni mi molim te koji je tvoj sablon,ja volim da cujem i tudja misljenja.

Sve ti je receno u prvom delu mog posta.

Ne mrze se samo ljudi,mogu se mrzeti i ideologije,rezimi i drzave sto je nas obostrani slucaj,hteo ti priznati ili ne.Ti toliko mrzis Rusiju,da si cak i na avijaciji negodovao kakda je covek na tvoju temu o avionima,bez ikakve zle namere postavio i slike Ruskih vojnih aviona.Ucinjeno ti je na volju teme su sad posebne.Opet ces reci pa to je bila tema o civilnim avionima iako je tema o civilnom vazduhoplovstvu kasnije postavljena.

Objasni mi molim te koji je tvoj sablon,ja volim da cujem i tudja misljenja.

Sve ti je receno u prvom delu mog posta.

Naravno da se ne mrze samo ljudi, zato sam i napisao "...prvenstveno ljudska bica".

O namerama onog ko je postavio slike (koje su, BTW bile crtezi ili ocigledne montaze, to je trebalo da navedes ako hoces da ceo komentar bude realan) na temu koju sam zapoceo (cini mi se da je bilo nesto u stilu "Lepe fotografije aviona" ili slicno) ne mozemo da se slozimo, objasnjenje za to su cinjenice navedene gore u zagradi.

Necu reci da je to bila tema o civilnim avionima jer bi to bila laz, a to ne upraznjavam. Novu temu o civilnom vazduhoplovstvu sam postavio licno kasnije, uz adekvatno obrazlozenje.

Ne mogu da ti objasnim svoj sablon za mrznju jer je do sada nisam osetio. Antipatije, prezir ili cak gadjenje da. Moje je misljenje da je mrznja osecanje koje moze da izazove kod jedinke delovanja koja nikada ne bi pocinio u normalnom stanju (dakle, opet donekle slicno kao i ljubav), a meni se tako nesto nikada nije desilo...cak ni kada je jedna osoba pokusala da me ubije.

Kada sam ovo procitao, pomislih da stvarno postoji barem nesto u cemu Rusi mogu da budu bolji od Amerikanaca...a onda otvorih stranu na koju vodi dati link i imam sta da vidim...fertility rate (plodnost - broj rodjene dece po jednoj osobi zenskog pola), USA na 126-om mestu sa 2.09, a Rusija na 196-om mestu sa 1.39.

...Avganistan, Nigerija i Mali su u vrhu te liste a Svajcarska, Italija i Austrija pri dnu :)
... pozivati se na tu statistiku da bi progurao svoje ideje je jadno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back