Ако не прилазиш - пи*кица си или геј ?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.972
Зашто се последњих година све више појачава појава девојака/жена које о мушкарцима који не прилазе женама имају овакво осуђивачко мишљење да су такви мушкарци или кукавице или их не занимају жене ? Зашто није кукавица онај ко има фобијy од висине онда или од облака или шта ја знам чега све ?

Има ли мало кривице и до жена и њиховог става или је кривица само на мушкарцима ? Оптерећује ли мушкарце чињеница да жене данас много више захтевају од мушкарца у материјалном смислу или су просто почели превише да идеализују жене до тачке где се то претвара у страх од одбијања ?

Poslednja izmena:
ovo baš i nisam nešto primetio
Ретко ћеш и приметити али скоро све мисле тако само се некима од њих омакне некад да јавно то кажу

Лик је посве недовршен.
Посве и надасве да би ти имала шта да довршиш да ти буде занимљиво и изазовно:per::heart:

Боље бити пи*кица са самопоштовањем него бу*ала, јер неко са самопоштовањем никад није пи*кица. Више достојанства има у томе кад ти испадне сапун у затвору него кад приђеш девојци и будеш одбијен на нељубазан начин, радије бих појео и го*но него што бих пришао девојци.

Ово је покушај жена да агресивном манипулацијом кроз увреде натерају мушкарце да им прилазе зато што више нема ко да им прилази, мушкарци су се опаметили и жене више никакву корист не могу да добију па су бесне.

Зашто се последњих година све више појачава појава девојака/жена које о мушкарцима који не прилазе женама имају овакво осуђивачко мишљење да су такви мушкарци или кукавице или их не занимају жене ? Зашто није кукавица онај ко има фобијy од висине онда или од облака или шта ја знам чега све ?

Има ли мало кривице и до жена и њиховог става или је кривица само на мушкарцима ? Оптерећује ли мушкарце чињеница да жене данас много више захтевају од мушкарца у материјалном смислу или су просто почели превише да идеализују жене до тачке где се то претвара у страх од одбијања ?
Možda zato što ima i muškaraca koji smatraju da nije baš okej biti krpa i municija za pumpanje nečijeg ega.

Мислим да треба да се фокусирате на једну жену.
Много вам машта иде у ширину.
То само кад си у вези, иначе што више жена гледаш веће су ти шансе, чак и кад си у вези увек треба имати резерву у случају раскида.

Zato su same.

Ја сам стекао утисак да се грозе да им прилазе неки дебили који их не занимају и мувају редом сваку.
И да желе да им приђу они којима су дали сигнале. Ако им је тај не приђе онда је или глуп или незаинтересован или саме нису послеле добар сигнал.
Ово ти је промашена тема. Нема смисла. Нема о чему да се прича.
Ако жена жели да јој прилазе да би одбијала она је тек дебил.

Back