prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 13.444
dal je nuzno pobedjivati oponente u poslovnoj trci i socijalnoj ravni da se ne bi upalo u stanje depresije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dal je nuzno pobedjivati oponente u poslovnoj trci i socijalnoj ravni da se ne bi upalo u stanje depresije
To najvise zavisi od toga koliko ste ambiciozni. Preterana ambicioznost moze dovesti do depresije. Po meni kljucno je da covek uvek ima svest da se zivot sastoji iz pobeda i poraza.dal je nuzno pobedjivati oponente u poslovnoj trci i socijalnoj ravni da se ne bi upalo u stanje depresije
Неки би били срећни да макар учествују, немој тако.
Помисли на болесне и инвалиде. Они не учествују у многим стварима.
Они побеђују живот, сваким даном, сваким удахом...
И, као и ми, неки су задовољни тиме, неки би још, а неке баци у депресију.
Боре се и завиде ти на лаком кораку и детету које држиш за руку.
Рецимо.
Као што и неки од нас завиде неким другима на нечему.
Знам шта хоћеш да кажеш, али мислим да постављач теме није мислио на оне који нису у стању да учествују у свакодневним борбама које ми водимо.
Болест скоро свакога баци у депресију, ми причамо о здравим људима, код којих је тај нагон за побеђивањем сасвим нормалан.
Добро, ја некако увек мислим и на те људе.
Мислим да немам нагон за побеђивањем, изузев вербалним. Волим да је моја задња.
Дакле, имаш га.
О томе ти говорим, свако од нас га има у неком облику.
Неко воли да је најлепши, неко да је најелоквентнији, неко најбогатији, неко најбоље обучен, неко најуспешнији у послу...
Може неко да воли шта год хоће, реалност је таква да га сваки пут лупи у чело.
Питање је само да ли ћеш тада одустати, или ћеш наставити да се трудиш.