Ako moze iskreno ....

ja sam ovo pipino shvatila potpuno dobronamerno..

da tebe ipak nije neko naljutio,a? ;)
zbog cega uvek moram da se pravdam ... niko me nije naljutio ali, obrati paznju (ukoliko ti je stalo...) vecina mojih tema je pogresno protumacena ... a na forumu se pojavljuju razne (da ne kazem sta ...) i sve je OK, svi se nekako sale, zezaju i niko ne postavlja provokativna pitanja ... (pre svega, mislim na privatne poruke ...) ZASTO??? usput, to me i potaklo na ovu temu ...

Pa, jednostavno pitanje - bit ce retoricko, buduci da ne verujem da ce iko iskreno odgovoriti... KOLIKO ZAISTA IMATE sto se naziva privatnim zivotom. Mislim, kao, svi smo nesto napaljeni, devojke/tipovi..., iskustva napretek... a primecujem da na ovom forumu postoji bar 10ak sveprisutnih likova, koji provode saaaaaate za kompjuterom. Pa, wow, OTKUD VAM VREME ZA BILO STO DRUGO?!
Naravno, ocekujem i burnije reakcije ....

Ovo je moje slobodno vrijeme, kog je odslusavsi predavanja postalo previse...
kada ne ucim, kada mi decak nije tu, kada mi se ne seta, ne vidja sa drustvom, ne cita neka knjiga....sjednem pred komp, odem na par sajtova, listam neke stvari koje me zanimaju, uz to virnem na forum...obicno je to LjiS.......vrijeme ovdje provedeno za mene nije baceno, skoro da vise ne gledam tv tako da mi ovo dodje kako savrsen nacin da rasteretim mozak, odmorim se..............
Na ovaj nacin sam upoznala nekoliko divnih ljudi, i namjeravam stupiti u kontakt sa jos par osoba koje mi se cine vrijednim upoznavanja!

i pored toga, ja se ovde edukujem. ima svasta za nauciti (kao ono- za poneti:P). a mozda ima i za poneti, al jos nisam dosla do tog viseg nivoa:). i drugo, spremam se za masovno skalpiranje (super izraz) forumasa, pa su mi ovde pripreme u toku. prouciti neprijatelja, razviti strategiju sa posebnim fokusom na njegove slabe tacke itd. i onda- masovno klanje!!! dobro, nece klanje al skalpiranje. KOM OPANCI KOM OBOJCI!!!! :super:

Back