NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
...pogledaj me na shta lichim....ehehehehehehe...![]()
![]()
nemam zube, nemam kosu, al sve jebbem, nek se nosu !!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pogledaj me na shta lichim....ehehehehehehe...![]()
![]()
... so sweet ... udruzeni smo jaci ...nemam zube, nemam kosu, al sve jebbem, nek se nosu !!![]()
buduci da zivim prilicno daleko htela sam pronaci nekoliko prijatelja preko foruma ....da mi net smeta ne bih ni bila tu ... ali, ne razumem ...ma, zaboravi ...carmen, ja ne znam ko te naljutio, ja samo kazem svoje skromno misljenje i time odgovaram na tvoju temu. jel ti smeta net? zasto onda dolazis.
ti ocigledno dominiras forumom ... verujem da te niko ne moze ugroziti ...Ajd ti c@rmen smisli nastavak, i ti si nasha, forumashica.
ti ocigledno dominiras forumom ... verujem da te niko ne moze ugroziti ...
zbog cega uvek moram da se pravdam ... niko me nije naljutio ali, obrati paznju (ukoliko ti je stalo...) vecina mojih tema je pogresno protumacena ... a na forumu se pojavljuju razne (da ne kazem sta ...) i sve je OK, svi se nekako sale, zezaju i niko ne postavlja provokativna pitanja ... (pre svega, mislim na privatne poruke ...) ZASTO??? usput, to me i potaklo na ovu temu ...ja sam ovo pipino shvatila potpuno dobronamerno..
da tebe ipak nije neko naljutio,a?![]()
ne ljutim se ... cak sta vise, volela bih i prijateljski odnos sa tobom... veruj mi na rec ...Shto se naljuti? Nisam bila ironichna.
pojasni mi to malo ... to: spusti gard ...Aj lepo spusti gard pa da se druzzimo...zbog toga smo ovde...![]()
buduci da zivim prilicno daleko htela sam pronaci nekoliko prijatelja preko foruma ....da mi net smeta ne bih ni bila tu ... ali, ne razumem ...ma, zaboravi ...
pojasni mi to malo ... to: spusti gard ...
Pa...npr. pitanjem iz ove teme si sebe izdvojila od nas ostalih...i ponekad prihvati shalu i na svoj rachun...mi smo forumashi, ujedamo i grebemo...surovo...al smo ipak svi u istom sosu...forumu...
Pa, jednostavno pitanje - bit ce retoricko, buduci da ne verujem da ce iko iskreno odgovoriti... KOLIKO ZAISTA IMATE sto se naziva privatnim zivotom. Mislim, kao, svi smo nesto napaljeni, devojke/tipovi..., iskustva napretek... a primecujem da na ovom forumu postoji bar 10ak sveprisutnih likova, koji provode saaaaaate za kompjuterom. Pa, wow, OTKUD VAM VREME ZA BILO STO DRUGO?!
Naravno, ocekujem i burnije reakcije ....
Pa...npr. pitanjem iz ove teme si sebe izdvojila od nas ostalih...i ponekad prihvati shalu i na svoj rachun...mi smo forumashi, ujedamo i grebemo...surovo...al smo ipak svi u istom sosu...forumu...