ako mislis da je avantura opasna, probaj rutinu - ona je smrtonosna

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja bih se ubila da idem na odmor uvek na isto mesto, ono tipa da imam vikendicu/ stan sta god u nekom mestu pa tu stalno da idem kad sam na odmoru
majko mila nasli bi me obesenu o kvaku posle treceg odlaska :lol:

ne mogu da jedem istu hranu stalno, ono tipa ima ljudi koji stalno doruckuju isto, ili veceraju, ili kad skuvaju za tri dana pa to rucaju...ajme sanse nema, bas mi se gadi to

ne volim da izlazim u isti kafic/klub/deo grada/ sta god...

ma bre rutine i ja se ne slazemo dobro u globalu, ja sam karakterna buva, ne drzi mene mesto nigde

Mrtvilo u Srbiji.Svaki put kad postoji grupa entuzijasta koja zeli nesto da pomeri sa mrtve tacke naidju na zid.Oni kojima odgovara mrtvilo to ne dozvoljavaju.BG,Zemun,Novi Sad i Nis - ljudi beze tu.Za domace je klasicno mrtvo ali ko dodje obicno nadje sta je trazio.Ko skupi pare,ode u inostranstvo - dobar deo pobegne tamo.

U manjim mestima mladi ljudi ostanu da zivotare ako nemaju kintu da se odsele.Zivot postaje isti svakog dana.

Rutine su odlicne u redovnim zivotnim aktivnostima, jer skracuju vreme potrebno da se obave dosadne svakodnevne stvari. dok u slobodno vreme koje posvecujemo sebi ili unapredjujemo nacin zivljenja nisu pozeljne, naprotiv.

Tacnije, dok se ne obucis da radis svakodnevne stvari na dobar nacin dobro je utvrdjivati i unaperdjivati rutinu, ako to pocnes da radis u kasnim godinama onda je problematicno.:)

Poslednja izmena:
dok izgaramo u neizvesnosti ko ce da zameni tomu i dragicu, da cujem vas
koja rutina je za vas ubistvena?

za mene - vikend nabavka, godisnji odmor godinama na istom mestu i na isti nacin..ista lica na politikoj sceni..ima jos
ajde sada vi

Promenila sam ubistvene rutine... Jedna je bila posao u kancelariji... Spremanje kuce itd...
Sad me ubija rutina rada od kuce, sad mi je i toga dosta, prija neko vreme onda opet pozelis nesto dinamicnije, da se maknes...
Ne smeta mi godisnji odmor na istom mestu ako u toku godine odem na neko novo mesto... Tj.volim more i nije mi bitno gde je... Uzivam
Volim rutinu oko moje dece, iako vriste svako kupanje i uvek pomislim Jao Boze kupanje... Cim ih okupam i bacuknem na bracni, i oni pocnu da se oblace, meni srce puno... Volim tu rutinu... Svako vece isto, kupanje, citamo dve price, pricamo i onda me uhvate za ruke i zaspu... Najlepsa rutina na svetu... Satima lezim tako sa njima... Evo upravo to i radim... :)
Oni spavaju, ja ih gledam ljubim njuskam... Neprocenljiva rutina :)
Kao i ustajanje, oduvek sam mrzela jutro i budjenje, uz njih skacem sa osmehom, pomazem da se obuku, peru zube, umiju, cedim voce, gulim jabuke, dajem vitamine, crtani, trazim igracke, fotkam ih u 7:15h... Rutina koju obozavam...

Da kuvam bas i ne obozavam
Volim rutinu kad im muz sprema veceru dok se ja tusiram...
Volim rutinu kad idem po njih u vrtic u dva svaki dan
Volim da im uzmem kiflu

Sve su to rutine koje obozavam i u kojima uzivam...

Jedino ne volim kad nemam posla, i imam problema, onda hocu da se ubijem

Problem monotonije mnogo vise zavisi od licnosti nego od samih okolnosti

Praznom coveku ne vredi ni da ima neki uslovno receno uzbudljiv zivot, kao sto onome ko oseca, vidi i zna tzv rutina nije problem.
Smrtonosna rutina? nezrelo i razmazeno gledanje na zivot

Divan je zivot.
Mnogo je lepote u svemu oko nas, mnogo mogucnosti da sami doprinesemo toj lepoti...

Volim da posmatram ljude. Npr dok cekam u redu u maksiju posmatram kasirke i iako obavljaju isti posao, beskonacan, monoton, potcenjen, neke veoma ljubazno i prijatno komuniciraju sa kupcima, a druge ih prakticno i ne vide. I nije to samo neciji los dan svaki dan je ista prica. Cak i u tako povrsnoj komunikaciji moze da se oseti ogromna razlika u nacinu na koji te osobe posmatraju svoj posao koji je za sve njih isti.

Veoma postujem ljude koji umeju da od svog tzv malog i obicnog zivota naprave nesto sto ima smisla i lepote u sebi. Meni nekad uspeva, nekad ne, ali zaista pokusavam da zivom na taj nacin svaki dan.

Poslednja izmena:
dok izgaramo u neizvesnosti ko ce da zameni tomu i dragicu, da cujem vas
koja rutina je za vas ubistvena?

za mene - vikend nabavka, godisnji odmor godinama na istom mestu i na isti nacin..ista lica na politikoj sceni..ima jos
ajde sada vi

Ne razumem zasto ti je vikenda nabavka ubistvena rutina?:dontunderstand: To je zakon avantura.

- - - - - - - - - -

Problem monotonije mnogo vise zavisi od licnosti nego od samih okolnosti

Praznom coveku ne vredi ni da ima neki uslovno receno uzbudljiv zivot, kao sto onome ko oseca, vidi i zna tzv rutina nije problem.
Smrtonosna rutina? nezrelo i razmazeno gledanje na zivot

Divan je zivot.
Mnogo je lepote u svemu oko nas, mnogo mogucnosti da sami doprinesemo toj lepoti...

Volim da posmatram ljude. Npr dok cekam u redu u maksiju posmatram kasirke i iako obavljaju isti posao, beskonacan, monoton, potcenjen, neke veoma ljubazno i prijatno komuniciraju sa kupcima, a druge ih prakticno i ne vide. I nije to samo neciji los dan svaki dan je ista prica. Cak i u tako povrsnoj komunikaciji moze da se oseti ogromna razlika u nacinu na koji te osobe posmatraju svoj posao koji je za sve njih isti.

Veoma postujem ljude koji umeju da od svog tzv malog i obicnog zivota naprave nesto sto ima smisla i lepote u sebi. Meni nekad uspeva, nekad ne, ali zaista pokusavam da zivom na taj nacin svaki dan.

Rutine koje ubijaju nisu te tehnicke stvari, nego sretanje ljudi koji imaju jedan te isti karakter, uglavnom 'Moje du.pe i samo moje du.pe'.

Karakteristicno je kada upoznajes zene.

Back