dok izgaramo u neizvesnosti ko ce da zameni tomu i dragicu, da cujem vas
koja rutina je za vas ubistvena?
za mene - vikend nabavka, godisnji odmor godinama na istom mestu i na isti nacin..ista lica na politikoj sceni..ima jos
ajde sada vi
Promenila sam ubistvene rutine... Jedna je bila posao u kancelariji... Spremanje kuce itd...
Sad me ubija rutina rada od kuce, sad mi je i toga dosta, prija neko vreme onda opet pozelis nesto dinamicnije, da se maknes...
Ne smeta mi godisnji odmor na istom mestu ako u toku godine odem na neko novo mesto... Tj.volim more i nije mi bitno gde je... Uzivam
Volim rutinu oko moje dece, iako vriste svako kupanje i uvek pomislim Jao Boze kupanje... Cim ih okupam i bacuknem na bracni, i oni pocnu da se oblace, meni srce puno... Volim tu rutinu... Svako vece isto, kupanje, citamo dve price, pricamo i onda me uhvate za ruke i zaspu... Najlepsa rutina na svetu... Satima lezim tako sa njima... Evo upravo to i radim...

Oni spavaju, ja ih gledam ljubim njuskam... Neprocenljiva rutina

Kao i ustajanje, oduvek sam mrzela jutro i budjenje, uz njih skacem sa osmehom, pomazem da se obuku, peru zube, umiju, cedim voce, gulim jabuke, dajem vitamine, crtani, trazim igracke, fotkam ih u 7:15h... Rutina koju obozavam...
Da kuvam bas i ne obozavam
Volim rutinu kad im muz sprema veceru dok se ja tusiram...
Volim rutinu kad idem po njih u vrtic u dva svaki dan
Volim da im uzmem kiflu
Sve su to rutine koje obozavam i u kojima uzivam...
Jedino ne volim kad nemam posla, i imam problema, onda hocu da se ubijem