„Ako mi se nešto desi krivim Vučića“: Jovu Bakiću upućene pretnje

Sinko, treba ponavljati ime Gospoda Boga i biti mu zahvalan što si i danas otvorio oči i stao na noge a ne da kriviš Vučića što tebi fale pare bez muke
Pa, fale mi pare bez muke, dabome, ali ipak neću da botujem za Vučića, iako su upravo to pare bez muke.

A i Boga spominjem svakodnevno, što ne znači da nemam vremena da se pozabavim Avom. Čak mislim da je biti protiv ava bogougodno.

OK, ali,..
Jovo Bakić je zanimljiv, ali u političkom smislu - dobar kritizer (i Vučić je bio odličan kritizer).
Ja ne bih glasao nikada za Jovu Bakića (ako bi se on kandidovao)

Nije konstruktivan. Ništa ne nudi,.. a uz ponudu, ja bih da znam i koliko će to da nas košta.

Већина шахиста своју технику заснивају на игри као црни... Шта црни у партији нуди ...реми ...

Део тенисерки/ра ....'игра са основне линије' .... незанмиљиво ...али ефикасно

Када такви играју као бели .. или на мрежи то је очигледно

Pa znaš kako ja tog čoveka video samo jednom u životu ono kad je sa Šešeljom šetao po Knez Mihailovoj 99-te da prkose NATO-u, nit mi rod nit mi pomiz Bog nit mi smetao da se zaposlim nit mi pomogo, ali bar nije smetao ko ovi iz 2005-te kad su bili na vlasti.

A to da ja svaki dan kompulsivno opsesivno ponavljam nečije ime i orezime e to može da se koliko toliko ublaži u Lazi Lazarević, Guberevcu, Kovinu...

Palmotićeva je za lakše slučajeve :D

...демократе су сметале теби ..сада су 90% демократа у СНСу ....

схваташ ли поанту Платоне

Ko hoće pare bez muke država je i to omogućila
Ima Narodna Lutrija mada je ona za idealiste jer je slaba šansa
A imaš brat bratu Mozzart koji je distributer Grčkog Kina
Veoma specifična tombola i apsolutno odskače od ostalih
Lepo staviš 1000 dinara, momenat... Aha...
Evo sad stavi na treći ili četvrti red
Ako nemaš muda 2/9 ili 3/9 sistem a ako imaš a trebalo bi da zvekne 4/9 ili ako si lud ili nisu tvoje pare 5/9 ili 6/9

Sinko, treba ponavljati ime Gospoda Boga i biti mu zahvalan što si i danas otvorio oči i stao na noge a ne da kriviš Vučića što tebi fale pare bez muke

.... занимљиво

Хајдемо Бакићевски

....што ти толико кривиш демократе јер ти премало пара за муку?

зар и сам не треба да своју реч следиш па се утешиш именом ?!

ko da ga hapsi, ako su institucije korumpirane, bia radi za kriminalce ili ih reketira, a sud oslobadja ili ne istrazuje uopste slucajeve - evo marinika sada sto je objavila

Нису корумпиране

Мафијашка су организација 'за своју децу' 'per i nostri figli' ...' коза ностраши '.

.... занимљиво

Хајдемо Бакићевски

....што ти толико кривиш демократе јер ти премало пара за муку?

зар и сам не треба да своју реч следиш па се утешиш именом ?!
Nije meni premalo para brljivi i stvore nego od momenta kad su stopirali moje zaposlenje gde je bila dokazana stručnost i zainteresovanost bila preča politika

Nije meni premalo para brljivi i stvore nego od momenta kad su stopirali moje zaposlenje gde je bila dokazana stručnost i zainteresovanost bila preča politika

Платоне.....да ти поновим .... ти који су сматрали да си 'вишак' па запослили 'своју децу' тада

односно демократе

су сада у СНСу

Престани гледати 'политичаре' и почни гледати 'политику'

Платоне.....да ти поновим .... ти који су сматрали да си 'вишак' па запослили 'своју децу' тада

односно демократе

су сада у СНСу

Престани гледати 'политичаре' и почни гледати 'политику'
Pa politički gledano jedino su veliki sistemi spas za egzistenciju.
Možda malo manje para ali stabilno.

A inače gledam Grčki Kino, vredi
Fudbal, badket, tenis - prevara

Recimo kampanja Otpora 2000. "Gotov je" bila je efektna. Znalo se na koga se odnosi, lako pamtljiva parola, prijemčiva...
Prilagoditi se vremenu i okolnostima i sa sličnom kampanjom krenuti na Vučića.
ne, to je pogresna ideja, situacija je kudikamo drugojacija, a mi znamo tacno kako se razmontiruje kriminalni rezim:

javnost mora da vrsi stalan pritisak da specijalno tuzilastvo imenuje naseg eliota nesa, ...
da se uvedu zasticeni svedoci kao sto je grcic koji bi odgovorio kako je to eps bio u funkciji bie, spijunirajucio one koji kradu struju da bi ih potom ucenjivali [marinika je sada iznela u javnost, i ne znamo sta je bilo sa podpisnikom priznanja, sta ce tuzlastvo da uradi]

to je samo 1 primer, ali srbija mora da se osvesti:

kako hrvatski premijer robija za korupciju, a nas salje batinase da lome decu bejzbolkama, dok ih predsednik hvali, a sve zato sto rekosmo ruke su vam krvave, i korupcija ubija?!

Pa politički gledano jedino su veliki sistemi spas za egzistenciju.
Možda malo manje para ali stabilno.

A inače gledam Grčki Kino, vredi
Fudbal, badket, tenis - prevara

...Платоне.. изгледа да си узео Уза чашицу таман преко артикулисаности когниције и компрехенције

ne, to je pogresna ideja, situacija je kudikamo drugojacija, a mi znamo tacno kako se razmontiruje kriminalni rezim:

javnost mora da vrsi stalan pritisak da specijalno tuzilastvo imenuje naseg eliota nesa, ...
da se uvedu zasticeni svedoci kao sto je grcic koji bi odgovorio kako je to eps bio u funkciji bie, spijunirajucio one koji kradu struju da bi ih potom ucenjivali

kako hrvatski premijer robija za korupciju, a nas salje batinase da lome decu bejzbolkama, dok ih predsednik hvali, a sve zato sto rekosmo ruke su vam krvave, i korupcija ubija?!

Не

Нико не схвата шта и колики је системнити размеру

Овај систем у Србији је продужетак других светских система

Да би овај систем био размонтиран ..мора се пронаћи онај систем који није као овај систем и слични системи оном систему на којем је сад

Питање свих питања ..има ли система који нису као ови систем и да ли ће бити дозвољено да се 'нови' српски систем 'накачи' на те 'друге системе'

da se uvedu zasticeni svedoci kao sto je grcic koji bi odgovorio kako je to eps bio u funkciji bie, spijunirajucio one koji kradu struju da bi ih potom ucenjivali [marinika je sada iznela u javnost, i ne znamo sta je bilo sa podpisnikom priznanja, sta ce tuzlastvo da uradi]

Tako sto je Hrvatska 4 puta normalnije drustvo od Srbije, koja je udbasko-mafijaska prcija.

Ovde se vlast dogovori sa svim krimosima, pisaju po svim gradjanima u svakom selu i gradu u Srbiji, a u narativima po svojim sendvic-medijima glume zrtve.

Klasicna fora u svim blato udbaskim diktaturama.

Dno dna.

Back