- Poruka
- 85.204
UHAPSITE VELEIZDAJNIKA VUČIĆA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se to ljudi plase da kazu otvoreno sta misle?Kakva ti je korist od toga?
Možda se neko zbog toga kasnije pokaje?
Zašto ti je potreban taj "Mak na konac" - to nije svojstveno stabilnim i pametnim osobama,..
To je čačkanje i provociranje do u nedogled.
Jer, i ako ima dokaza, oni su u Vučićevim rukama.
Da,.. i ja se plašim.Da li se to ljudi plase da kazu otvoreno sta misle?
Zbog posla?Da,.. i ja se plašim.
Najozbiljnija sam. Nema straha u meni do straha od bolesti.Neozbiljna si.
Odustajem od odgovora na tvoja pitanja.hvala što sam imao priliku da vidim kako rezonuje i ponaša se žena u tvojim godinama.
Eh, kamo lepe sreće da se npr. @Enigma plaši da kaže šta misli, budući da priča stvari koje pas s maslom ne bi izeo.Da,.. i ja se plašim.
Moj posao nema nikakve veze sa politikom. Nisam više u prosveti,.. a i tamo mi ne bi mogli ništa,.. cela bi me škola, sa sve učenicima, štitila.Zbog posla?
Oni ce znati sta I kako (ako vec nisu isplanirali odlazak u neku normalnu zemlju). Nista ti tu ne mozes.Moj posao nema nikakve veze sa politikom. Nisam više u prosveti,.. a i tamo mi ne bi mogli ništa,.. cela bi škola sa sve učenicima me štitila.
Zbog svoje dece i unučadi.
Sve ti ima veze sa politikom. Evo zatvaraju restorane, uništavaju autoprevoznika, lubeničara, prodavca ribe...Moj posao nema nikakve veze sa politikom. Nisam više u prosveti,.. a i tamo mi ne bi mogli ništa,.. cela bi me škola, sa sve učenicima, štitila.
Zbog svoje dece i unučadi.
Ja neću da odu zbog mene. Mućni malo.Oni ce znati sta I kako (ako vec nisu isplanirali odlazak u neku normalnu zemlju). Nista ti tu ne minxes.
On je idealista.Sve ti ima veze sa politikom. Evo zatvaraju restorane, uništavaju autoprevoznika, lubeničara, prodavca ribe...
Niko ne kaze da idu zbog tebe. Idu zbog sebe.Ja neću da odu zbog mene. Mućni malo.
Moje nema,..Sve ti ima veze sa politikom. Evo zatvaraju restorane, uništavaju autoprevoznika, lubeničara, prodavca ribe...
Ne budi takav idealista.Moje nema,..
Svi majstori za struju u mom gradu, su moji bivši učenici i svi znaju da realno sagledaju i Kurtu i Murtu,.. danas ovi sutra oni,.. oni žive od svojih 10 prstiju (kao i ja),.. tako sam ih učio.
Nije sve u politici.
Stvar percepcije.Niko ne kaze da idu zbog tebe. Idu zbog sebe.
Ok. Neka bude.Stvar percepcije.
Moji nisu i ne planiraju da odu,.. i ne pripadaju nijednoj političkoj opciji.
Lepo je biti idealista,...Ne budi takav idealista.
U politici nema mesta za to.Lepo je biti idealista,...
i imati malo soli u glavi,... i boriti se do poslednjeg grama soli.
Znači u prevodu ne mogu ga se dočepat.Mogućnost naroda jeste da se može dočepati ava. Zato je on i napravio Ćacilend.
Ćacilend ti je kao da je iskopao rov oko sebe. A rov se ne kopa ako se ne plašiš nečijeg udara. On cvika, očigledno. Pitanje je samo da li će mu Ćacilend biti od pomoći u odsudnom trenutku.Znači u prevodu ne mogu ga se dočepat.
Mozda bih dobila i samar kao tvoj ucenik pred svojim ocem?Tvoje viđenje. OK.
![]()
Pravdom.Vidi se po postovima da se baviš poslovima opasnim po život.
Pogledajte prilog 1761695
Siguran sam da ti ni to ne bi pomoglo.Mozda bih dobila i samar kao tvoj ucenik pred svojim ocem?
Bilo mi je drago.
Ko i do sad što mu nije bio od pomoći.Ćacilend ti je kao da je iskopao rov oko sebe. A rov se ne kopa ako se ne plašiš nečijeg udara. On cvika, očigledno. Pitanje je samo da li će mu Ćacilend biti od pomoći u odsudnom trenutku.