„Ako mi se nešto desi krivim Vučića“: Jovu Bakiću upućene pretnje

Uhapsiti ga se ne može tako lako, ali bi za promenu valjalo njega kampanjom targetirati lično preko. I to da se služe mojom parolom "Vučić je najveće zlo", nema unutar niti izvan Srbije neko ili nešto što bi bilo gore po srpski narod od njega. To da uđe u svest što većeg broja ljudi.
Pitanje KAKO?

Mene zanima koliko ce to da traje.
...pa sad, nije lako predvideti i mene licno zanima da se to sto pre zavrsi, po mojoj proceni moralo bi znatno pre 2027 i EXPA...Rio Tinta....e ali ja mislim i to sam i pre pisao ovde, da ce on pre pasti zbog RT nego zbog Kosmeta i to se obistinjuje polako sto vidimo i u Valjevu, Loznici, Uzicu itd.

Pa ne možeš sad da očekuješ da ima vizit kartu kao Aleksa Žunić iz "Sumnjivog lica" na kojoj piše "sreski špijun", u Jovovom slučaju "doušnik UDBA-e" :D

Prosto treba analizirati koliko njrgovi potezi idu na ruku Vučiću. Po meni ne presudno, ali nije nemoguće.
Analize zahtevaju vreme. Srbija vremena nema.

Zelim da ljudi javno kazu, znam ja ko.
Kakva ti je korist od toga?
Možda se neko zbog toga kasnije pokaje?
Zašto ti je potreban taj "Mak na konac" - to nije svojstveno stabilnim i pametnim osobama,..
To je čačkanje i provociranje do u nedogled.
Jer, i ako ima dokaza, oni su u Vučićevim rukama.

...pa sad, nije lako predvideti i mene licno zanima da se to sto pre zavrsi, po mojoj proceni moralo bi znatno pre 2027 i EXPA...Rio Tinta....e ali ja mislim i to sam i pre pisao ovde, da ce on pre pasti zbog RT nego zbog Kosmeta i to se obistinjuje polako sto vidimo i u Valjevu, Loznici, Uzicu itd.
Ovo je malo konkretnije.

Recimo kampanja Otpora 2000. "Gotov je" bila je efektna. Znalo se na koga se odnosi, lako pamtljiva parola, prijemčiva...
Prilagoditi se vremenu i okolnostima i sa sličnom kampanjom krenuti na Vučića.
Kampanja je u redu ali ne smemo dozvoliti 5 oktobar tj. dan posle gde nista nije uradjeno kako treba.

Imamo li danas taj potencijal slican Otporu?
Pa imamo. I veći. S obzirom da je Otpor imao podršku spolja, podršku stranaka, a Studenti to rade bez takve podrške. Njihovi marševi kroz Srbiju preokrenuli su raspoloženje naroda. Tako da je najvažniji deo posla odrađen. U ovom trenutku treba usmeriti ubeđivanje policije da ne treba više da ga brani, da su protiv naroda ako su s njim. Ja verujem da će na kraju policija, uverena da je narod odlučan preći na stranu naroda. Zato je dobro da traje to uveravanje u vidu pobuna širom zemlje. Dinstanje, kako kaže Jova. :D

Back