The Good Rebel
Domaćin
- Poruka
- 3.458
rekao je sokrat.........ucila sam taj citat iz latinskog......
.....ne mogu bas tacno da se setim kako glasi na latinskom,ali sam 99,9% sigurna da je on..........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rekao je sokrat.........ucila sam taj citat iz latinskog......
.....ne mogu bas tacno da se setim kako glasi na latinskom,ali sam 99,9% sigurna da je on..........
ma dobro to, nisam zato rekao "molim"..nebitno...
oke.....
.......da nisi mozda procitao sekret?![]()
Ma bre, fora kao, odazivam se...shala mala...
Ajde wishe drzite dijete i tako to a manje filozofirajte
Ima li neko da je imao prob sa kg uopste owde?![]()
ja..........![]()
iiii?
Kako si se resila problema? ^_^
SAda izgledas super(:
bila kod nutricioniste........bila na dijeti celo leto....skinula 6 kg....iskreno,to sam sve skinula za prvih msec dana manje-vise.......bila univerzijada i tu sam se jebavala,nisam mogla u teretanu i posle me mrzelo da idem opet.........
treba jos 3 kg da skinem..............a jedem normalno.samo se prezderavam kao pre(***-depresija) i ne jedem hleb jer mi se zgadio dok sam jela razeni..........i takooooooo......
tnx.........![]()
a.skapirala sam......valjda......
sokrate.......
![]()
ma ne mora uvek vokativ...
inache, ja sam proshlo leto skinuo 15 kg, sa 86 na 71, i evo sad i dalje 71-72, odrzavam...
aww pa super! znaci da si promenila to, treba welika snaga i wolja
I ja isto idem u teretanu ^_^
Mozemo zajedno da idemo ako si u BG ^_^
Inace sad si super, jos malo ti fali do super figure ^_^
PA kad dodjes na idilu, onda mozes da furas one minice i tako to
A mozes i da se prebacis u neki sporty stil kao ja xD. Pa da sijas. Msm mozes swasta
. ili neki emoo
Si wezbao nesot, ili kako?
Eto widite da ima dost aljudi koji su skinuli!
Swaka ti cast Wlado
Mnogi ljudi uopste ne brinu o sebi, i ocekuju swe bez imalo znoja![]()
ma ne mora uvek vokativ...
inache, ja sam proshlo leto skinuo 15 kg, sa 86 na 71, i evo sad i dalje 71-72, odrzavam...
e to je za
kako ti je bilo sa krizama........?
ja sam imala jednu gadnu posle 7 dana.......znaci toliko sam plakala da mi je socivo ispalo......![]()
A pa ja sam provalio fazon...Imao sam neku ushtedjevinu (prilichno veliku), i rek'o sam burazeru, chim me vidish da vecheram, pojedem neshto slatko, ili popijem neki sok, uzmi 500 dinara. i stvarno upalilo...
mada nisam imao neke krize...jer, samo se setim onog nachela, Sokratovog ili Radovicevog...josh nismo ustanovili chije je...
i koliko te je olesio brat?![]()
Pa ni dinar...jb-g shtedeo sam za gitaru, nisam lud da razbacujem tek tako ushtedjevinu...