- Poruka
- 42.822
Ako imate loš dan, setite se da je 1937. golman Čarlton Atletika Sem Bartram proveo petnaest minuta u svom golu, nesvestan da je utakmica otkazana zbog magle.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imate loš dan, setite se da je 1937. golman Čarlton Atletika Sem Bartram proveo petnaest minuta u svom golu, nesvestan da je utakmica otkazana zbog magle.
Pogledajte prilog 1573342
Joj, ovo mi je poznato..Ali ne mogu da pišem šta se meni desilo. Stidim se![]()
Ih, to nije ništa u poređenju sa Panonskim mornarem koji je ostao bez mora....Ako imate loš dan, setite se da je 1937. golman Čarlton Atletika Sem Bartram proveo petnaest minuta u svom golu, nesvestan da je utakmica otkazana zbog magle.
To je moj najveći blam u životuKada je loš dan, pomislite na ovu priču.
Imala sam 15-16 godina. Sa najboljom drugaricom išla sam, koliko se sećam, u Sava centar. Tu je radila tetka moje drugarice. Nešto je drugarica trebala da joj odnese..i..
Ona je otišla u neku kancelariju. Nije se vraćala 15 minuta, 20. 30 minuta. Sedela sam i čekala.
Drugarica je zaboravila na mene i izašla na drugi izlaz.
Izašla sam iz Sava centra posle xy minuta.
Od tog dana, pa do danas išla sam mnogo, mnogo puta u SC i naravno, posle tog događaja, naučila sam koliko ima izlaza.