Ako covek nije nista stekao

Jedini ja dajem za radne lace 100 eura. Ni jedan gazda nema kao sto sam ja

Prilozi

• 7913B1F4-741E-4A61-A795-B57BE984B3CA.jpeg
    7913B1F4-741E-4A61-A795-B57BE984B3CA.jpeg
    166,2 KB · Pregleda: 18
Иако уопште не мора ништа да се стекне пре уласка у брак, боље је прво стећи па се онда оженити. Зашто, зато што можда можеш имати мању плату од жене, можда ћеш некад бити и незапослен, па да не дођеш у ситуацију да ти жена набија на нос како углавном она вуче при стицању а како си ти неки трут и паразит, томе су склоне иначе, и треба ту ситуацију избећи. Овако, прво стекнеш, после можеш без страха да прихватиш пословне и финансијске неуспехе (као да то неко воли али то се дешава а окривљавање некога ко је запао у такву ситуацију је као шутирање неког човека који је пао и лежи а томе су људи склони), не може нико да те криви јер ти си већ нешто стекао, ако ти каже неко да не зарађујеш, ти можеш да кажеш "ок, али ја сам стекао кућу у којој живимо", и то је то, није лако отарасити се набијања кривице.

Иако уопште не мора ништа да се стекне пре уласка у брак, боље је прво стећи па се онда оженити. Зашто, зато што можда можеш имати мању плату од жене, можда ћеш некад бити и незапослен, па да не дођеш у ситуацију да ти жена набија на нос како углавном она вуче при стицању а како си ти неки трут и паразит, томе су склоне иначе, и треба ту ситуацију избећи. Овако, прво стекнеш, после можеш без страха да прихватиш пословне и финансијске неуспехе (као да то неко воли али то се дешава а окривљавање некога ко је запао у такву ситуацију је као шутирање неког човека који је пао и лежи а томе су људи склони), не може нико да те криви јер ти си већ нешто стекао, ако ти каже неко да не зарађујеш, ти можеш да кажеш "ок, али ја сам стекао кућу у којој живимо", и то је то, није лако отарасити се набијања кривице.

Ako oženiš zvocavu ženu isto ti je da li si stekao ili ne- ako ne zbog toga zvocaće ti zbog nečeg drugog.

Zamisli Jeremicka ti se nacrta s nekim mikrofonom i drvi kako treba da odes i pohitas i steknes pare.
A ti u opste na samom startu nisi ni hteo, nego samo nisi hteo da je povredis.
Ja bih blokirao. Ona drvi mani mani a ja njoj: p ti si dobra osoba divna, sigurno ima ljubavi u tebi.

Treba se zezati, napiti, smejati, plakati, grliti, slatko podhebavati, razumeti, ljubiti, maziti i grliti, za ruku drzati, za kosu pomaziti, pricati, caskati, zajedno muziku slusati, skakati, djuskati, filmove gledati, u moru se kupati, ne samo seksati.

Kako primitivna razmisljanja, pa ljudi zasto neko ko nema para uopste mora da se zeni.

Za ljubav i ne treba brak,al za brak trebaju pare.

Brak je tu da pravis djecu,i da gledas partnera kao rasplodnog bika ili partberku kao trofej,a povezuje vas novac.Kome je inspirativno da udje u to.

За љубав не треба брак, то се слажем, али кад желиш љубав жене ти намећу брак а кад ти наметну брак онда ти намећу да мораш да будеш богаташ да би био у браку, и љуте се ако ниси богат као да си ти сам уопште и тражио брак. У теорији за љубав не треба ништа али у стварности љубав заслужују само богаташи.

За љубав не треба брак, то се слажем, али кад желиш љубав жене ти намећу брак а кад ти наметну брак онда ти намећу да мораш да будеш богаташ да би био у браку, и љуте се ако ниси богат као да си ти сам уопште и тражио брак. У теорији за љубав не треба ништа али у стварности љубав заслужују само богаташи.
Ne namecu nego manipulisu sa tobom.Zene zele da dominiraju muskarcem a brak im je sansa za to zato u braku zeli da ukroti muskarca.Vecina zena ne umije da voli, kada si cuo da se neka zena bacila sa mosta zbog neuzvracene ljubavi mozda par puta ako si cuo ili nikada a muskarca da se upropaste zbog zena imas tone njih.Ne kažem da je ni to u redu,al to ti je primjer.Zivimo u materijalnom svijetu nema tu sada puno filozofije.Zene hoce muskarca pobjednika a sa strane moze neki i za zabavu ili prije braka a to nije ljubav nego potrebe i biznis.Svaku da pitas reci ce udala se iz ljubavi i srecna je

Zene su te koje toliko pricaju o ljubavi o definisanju osjecanja itd a da one znaju da vole one ne bi ni pricale toliko o tome.Osoba najvise prica o onome cega nema i sta mu fali.

Zene su jako pragmaticna bica i mnogo inteligentnije nego i sto mozes da zamislis,kazem danasnje zene o nekadasnjim zenama je opet skroz druga tema

Brak sam po sebi je besmislen.Nebitno za zenu ili muskarca.Al moze biti unosan i isplativ

Poslednja izmena:
A to sto neko nema novca,to je tesko,po prirodi covjek stvara novac radi licne sigurnosti ne da bi nekog tim zadovoljio ili da bi ga zena primjetila i izabrala ga.

Za mene licno bi najveca uvreda bila da mi zena pridje zato sto sam uspjesan,obrazovan,imam samopouzdanje ili imam dobru kucu i jak automobil i sve sam sam stekao i sada mene neka zena voli,ljepse bi mi bilo da mi kaze da sam kreten,idiot,luzer to bi mi manja uvreda bila nego ovo prvo.

Ne moze besmisleni automobil nebitno jel ferari ili bilo koji drugi biti vrijedniji od moje ogoljene licnosti,znaci ja kao osoba ili bilo ko je prekrizana nula i imas samo vrijednost ako napravis proklete pare,i imas titulu neku bitnu samo tada imas vrijednost,a nemas vrijednost kada places, radujes se,sanjaris sam u parku sumi kad si svoj to je smisao zivota to je ljubav.Najveca moguca uvreda za svaku osobu koja zna sta je ljubav i drzi do sebe makar minimum,da je neko zavoli zbog onoga sto ona predstavlja a ne zbog onoga sto ona jeste pa makar bila i najljepsa zena svijeta,poslao bi je znas gdje da me zbog toga izabere.Pa makar vjecno sam bio

Novac pravim da mi bude dobro a ne da bi imao zenu ili brak.Licno nikada nisam nijednoj zeni rekao kada je upoznam sta posjedujem i koliko imam novca,da sam npr najbogatiji ne bih joj to rekao,nego bih isao skromno obucen i zvao je u park da jedemo smoki i pijemo sok,ili ono da idemo da jedemo pasulj u nekoj birtiji ako te voli to ce joj najmanji problem biti.

Poslednja izmena:

Back