ja se pitam već 17 godina...
ja bogami i vise...sa kratkim prekidima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se pitam već 17 godina...
ja bogami i vise...sa kratkim prekidima![]()
јел ти то 015 позивни или број година озбиљно![]()
јел ти то 015 позивни или број година озбиљно![]()
Ako se zezas izlizana ti je fora. Ako ne evo jos jednom: naravno da je pozivni ne bih stavio broj godina jer bih onda morao da menjam nick na godisnjem nivou![]()
Ako se zezas izlizana ti je fora. Ako ne evo jos jednom: naravno da je pozivni ne bih stavio broj godina jer bih onda morao da menjam nick na godisnjem nivou![]()
shta zna dete od 15 godina ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ма форум је крцат ЛДП-овцима и ДС-овцима. Претежно због тога што боље живе од опозиционих странака (ЛДП је посебна прича). У Србији је сигурно много више радикала. Видећемо шта ће бити 11. маја, мада ја мислим да је сигурно да ДС излази из владе
Koliko vidim, Radikali i DSS su bar po pitanju ovog foruma u velikim problemima sto se tice formiranja nove vlade posle 11 Maja. Bice zanimljivo kada opet izgubite...HAHAAHAHAHAHA
Da...to je i moje objasnjenje...mada to opet pokazuje da nam je drustvo pomalo i trulo... vecina je neobrazovanih [manje od srednje skole], los standard... Ali *** kad udjemo u EU bice bolje svima![]()
Не знам баш колико би нам било добро у ЕУ. Они и НАТО су бомбардовали наш народ, а не Милошевића. Биомбардовали су све Србе (и социјалисте и демократе и радикале). То је мач са две оштрице, бојим се
Mahom su bombardovani vojni objekti i vazniji drzavni objekti...Bilo je i civilnih zrtava i naravno to osudjujem...ali opet, to nije bila namera... I mogu ti reci da je bombardovanje imalo efekta - skinuli smo Slobu...
Kad udjemo u EU onda cemo mi odlucivati o drugima, mocicemo da idemo gde hocemo, necemo sigurno biti "maltretirani" itd itd... A nezaposlenost ce biti toliko mala da nece raditi samo oni koji to ne budu hteli... E sad, dug je proces pridruzivanja a i kad se udje ne moze odmah da svane... I naravno vredni i sposobni ce imati visestruki efekat a na onim lenjim i nesposobnim ce efekat biti mali...u svakom slucaju bice bolje