Обилић
Elita
- Poruka
- 17.130
Сад видех да тема већ постоји ...
Нисам ја изгледа најпаметнији, ех !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spojeno.Сад видех да тема већ постоји ...
![]()
Pogledaj rok trajanja te hemije nije slučajno na sniženju. Jednom ja kupio džab džabe u metrou ceo karton šampona adidas kaad pogledam rok trajanja još 15 dana. Podelio društvu ljudi skakali od srećeProlidtam redovito kataloge i pogledam sta je na snizenju.
Redovito kupujem sampone, gelove za tusiranje, dezodoranse i slicno u nenormalnom kolicinama kada spuste za 50%.
Valjda vise ne namjeravaju stavljati te proizvode na trziste i zamijeniti ih drugima, tu napunim kolica.
Imam zalihu Adidas dezodoransa za godinu dana, snizili roll on na 1,30 Euro, ja uzeo 15 komada.
Nije, pogledao sam.Pogledaj rok trajanja te hemije nije slučajno na sniženju. Jednom ja kupio džab džabe u metrou ceo karton šampona adidas kaad pogledam rok trajanja još 15 dana. Podelio društvu ljudi skakali od sreće![]()
Stavljaju se ako ti je madrac pretvrd, ili star. Ili nov, pa da ga sačuvaš da duže ostane nov.Нису ми јасни ти надмадраци, наддушеци. Ко то ставља и зашто.
Никад нисам разумела те што раде превелике залихе. После забораве на то па бацају.