Akcije - dojava

Brate mili, taj Pepsi će uskoro početi da plaćaju samo da ga uzmeš. A sad čak u zadnje vreme i nije loš, pre par godina je bio kao neka brljava vodurina. A kad se setim kakav je bio pre par decenija.... Bio bolji od kokakole 100 puta.

Prolidtam redovito kataloge i pogledam sta je na snizenju.
Redovito kupujem sampone, gelove za tusiranje, dezodoranse i slicno u nenormalnom kolicinama kada spuste za 50%.
Valjda vise ne namjeravaju stavljati te proizvode na trziste i zamijeniti ih drugima, tu napunim kolica.
Imam zalihu Adidas dezodoransa za godinu dana, snizili roll on na 1,30 Euro, ja uzeo 15 komada.

Prolidtam redovito kataloge i pogledam sta je na snizenju.
Redovito kupujem sampone, gelove za tusiranje, dezodoranse i slicno u nenormalnom kolicinama kada spuste za 50%.
Valjda vise ne namjeravaju stavljati te proizvode na trziste i zamijeniti ih drugima, tu napunim kolica.
Imam zalihu Adidas dezodoransa za godinu dana, snizili roll on na 1,30 Euro, ja uzeo 15 komada.
Pogledaj rok trajanja te hemije nije slučajno na sniženju. Jednom ja kupio džab džabe u metrou ceo karton šampona adidas kaad pogledam rok trajanja još 15 dana. Podelio društvu ljudi skakali od sreće :D

A ja više nikada nisam kupio hemiju za ličnu higijenu na akciji. Kreneš da se kupaš otpadne ti sva kosa i muda :lol:

Pogledaj rok trajanja te hemije nije slučajno na sniženju. Jednom ja kupio džab džabe u metrou ceo karton šampona adidas kaad pogledam rok trajanja još 15 dana. Podelio društvu ljudi skakali od sreće :D
Nije, pogledao sam.
Trajalo jos dvije do tri godine, vec su to oni mirisi koji izlaze i vise nece biti stavljani na trziste.
Kao npr. Schauma sampon miris "zito i med", koji sam obozavao, ili ona klasicna Rexona Quantum u roll-onu, nema ih preko deset, petnaest godina na trzistu.
Zito i med je danas nemoguce naci, ali Rexona Quantum ima samo u spreju, a to nije to, ni blizu onim prastarim u roll onu.
Ovi Adidas koje sada imam vrijede do 2023.

Метро, Чарлс Хаус, ликер скоро као Бејлис за четвртину цене Бејлиса. Виски такође, за 700, пристојан ништа посебно. Најбоља понуда Штарк, Ноисете 200 грама 200 динара, али три за купљене две. Узео за 2000 тридесет комада.

Evo nadmadraci u Jysku sniženi 62%. Bio je 1200kn (18600din) sad je 450kn (6975din).
Screenshot_2021-10-10-10-51-46-373.jpg

Универ,Крашов Фронди са нугатом око 140 дин. ако се не варам, 250 грама. Има нугата за целу фамилију. Друга кутија начета а једна је отишла у року од 2 кафе.

У Лидлу пензоси и остали као пред Потоп. Оно колико трпају у она јадна колица која издишу, ја не поједем ни за годину дана. Не знам само шта ће да раде са тим када почну несташице струје и све им се по замрзивачима уцрвља.

Treba namicati zalihe testenine pasulja, konzervi i naravno trošiti iste ali imati uvek na stanju. Na taj način imaš lufta kupuješ na akcijama. Mi imamo špajz 3m2 police do plafona sve prepuno. Mora se u kurton državama jbg. Pre neki dan sam uzeo četvrtinu jagnjeta ovih dana ću i neko bejbi prasence da namaknem.

Back