akcija u parku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malopre sam bila u parku sa prijateljima kad ono na klupi nedaleko odatle dvoje se sexaju.
I to zestoko.
Pa jel ne postoje hoteli? Jel ne postoje kuce i stanovi, podrumi i garaze, cak i kolibe u sumama?
Deca su bila u parku. Mala deca od 5 godina. I to bez roditelja i sve zaviruju i smeju se kada ova pocne da uzdise.
Boze me sacuvaj...

Ja umalo uplasio jedan par kada sam se vracao sa posla oko 4-5 ujutru.
Sve tiho i mirno kad cujem zenski uzdah i kais u ritmu kako zvecka. Samo sam produzio kuci.

Osudimo ih!
Na lomaču!

Ili, ipak ne?
I ja sam jebavao, na ogradi, u glavnoj ulici. :rumenko:
Davno, u mladosti - pre strašnih vremena...
Ko se savlažbjava, a ne vidi uzbuđenje u tome?
Kako tim ljudima objasniti? Kako?
Moralisti!
Čemu tema? Neka vas izjeda! :)

Nisi to radio pred klincima?

Ja ove sto sam cuo nisam dirao jer osim mene niko nije ni mogao da ih cuje, imali su dovoljno vremena da to zavrse dok izadju komunalci da ciste.

Jeste kriza, uzbudjenje ali treba imati i malo mozga.

Pricam za uvodni post, klinci su bili budni i igrali se u parku gde je to bilo.

Ovo moje je bilo u 4, vajda su se prepoznali kasnije na ulici kada su se sreli jer verujem da su bili jako pijani :lol:
Šta god...
Ljudi se, svakako, jebedu.. :)
Deca su to već videla, na film.
A, hvala Boži, naša kinematograja ne oskudeva scenama opšte ja. Pa, s' toga smo svi spremni za slučajne susrete.. :)

Malopre sam bila u parku sa prijateljima kad ono na klupi nedaleko odatle dvoje se sexaju.
I to zestoko.
Pa jel ne postoje hoteli? Jel ne postoje kuce i stanovi, podrumi i garaze, cak i kolibe u sumama?
Deca su bila u parku. Mala deca od 5 godina. I to bez roditelja i sve zaviruju i smeju se kada ova pocne da uzdise.
Boze me sacuvaj...
jesi zvala miliciju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back