B Boris Grušenko Buduća legenda Poruka 26.596 22.05.2020. u 12:16 - Akcija Prištine i Podgorice: Zajedno "pakuju" optužbe za Srbe? #26 Srbin sam: Što ne bi te zaklao kada bi mu kao četnik pao u ruke? Kliknite za proširenje... Ne bih mu pao u ruke da sam četnik. On bi meni ali ne bih ga čerečio.
Srbin sam: Što ne bi te zaklao kada bi mu kao četnik pao u ruke? Kliknite za proširenje... Ne bih mu pao u ruke da sam četnik. On bi meni ali ne bih ga čerečio.
Srbin sam Primećen član Poruka 844 22.05.2020. u 12:22 - Akcija Prištine i Podgorice: Zajedno "pakuju" optužbe za Srbe? #27 Boris Grušenko: Ne bih mu pao u ruke da sam četnik. On bi meni ali ne bih ga čerečio. Kliknite za proširenje... Hteo sam nešto drugo da dokažem.To ko je jači nije tema.
Boris Grušenko: Ne bih mu pao u ruke da sam četnik. On bi meni ali ne bih ga čerečio. Kliknite za proširenje... Hteo sam nešto drugo da dokažem.To ko je jači nije tema.
TTokarev Poznat Poruka 9.652 11.09.2020. u 19:06 - Akcija Prištine i Podgorice: Zajedno "pakuju" optužbe za Srbe? #28 Фабрика: И ми треба да пакујемо њима. Увек изигравамо добру душу, мука ми је од тога. Kliknite za proširenje... Jbg. Vas preCednik je njihov bizMis partner i lobista, a sto je najgore, tovarishch Churkin nas je napustio za uvek: Kako stvari stoje u momentu tesko da ce neko iz Rusije za Srbiju "levicu" dizati, bar ne u bliskoj buducnosti... Zato im se sad zuri, da napakuju novu rezoluciju u nadi da ovaj put nema ko da digne ruku i glasa VETO. Dokazani Vucicevi prijatelelji ce kao i do sada uvek glasati svaku zeroluciju protiv Srbije.
Фабрика: И ми треба да пакујемо њима. Увек изигравамо добру душу, мука ми је од тога. Kliknite za proširenje... Jbg. Vas preCednik je njihov bizMis partner i lobista, a sto je najgore, tovarishch Churkin nas je napustio za uvek: Kako stvari stoje u momentu tesko da ce neko iz Rusije za Srbiju "levicu" dizati, bar ne u bliskoj buducnosti... Zato im se sad zuri, da napakuju novu rezoluciju u nadi da ovaj put nema ko da digne ruku i glasa VETO. Dokazani Vucicevi prijatelelji ce kao i do sada uvek glasati svaku zeroluciju protiv Srbije.