Akcija B92 zvana Štrajkom protiv gladi

Eh, zasto... zato sto njih iskreno zabole dupe za narod. Ovo je samo marketing i nista vise.

Narodu treba dati hleba i igara da bi ga drzali na uzici, a ako im uzmete hleba preko mere to se kompenzuje sa jos vise igara (skandalmajstori u zutoj stampi, idioti u reality show-ima).

Istina.

ЗНАМ ТЕЛЕВИЗИЈУ КОЈА ПОЛА ПРОГРАМА ЕМИТУЈЕ
КОЈЕ КАКВЕ НАГРАДНЕ ИГРЕ....А ДРУГУ ПОЛОВИНУ ПРОГРАМА
ПРЕТИ ОНИМА ШТО НЕ ПЛАЋАЈУ ТВ ПРЕТПЛАТУ...
:hahaha::hahaha::hahaha:

ЗНАМ ТЕЛЕВИЗИЈУ КОЈА ПОЛА ПРОГРАМА ЕМИТУЈЕ
КОЈЕ КАКВЕ НАГРАДНЕ ИГРЕ....А ДРУГУ ПОЛОВИНУ ПРОГРАМА
ПРЕТИ ОНИМА ШТО НЕ ПЛАЋАЈУ ТВ ПРЕТПЛАТУ...
:hahaha::hahaha::hahaha:
[voice=Kostunica]Eh, ja nisam obavesten o bilo kakvoj pretplati...[/voice] <______________<
>___________________>

Sutra za rucak imamo paprikas, cvarke, paradajz. b92 za rucak sutra ima moje dupe, sa velikim izglancanim mestom za poljubac.

Da pojasnim: ja primam oko 20.000 dinara mesecno za rintanje koje bi se u nekoj drugoj zemlji placalo 5-10 puta vise, ne racunajuci prekovremeno. Svakog radnog dana ne stignem ni da jedem na vreme od posla, o kafi da i ne govorimo. Ova "akcija", bas kao i mnoge druge stvari koje Beogradska TV kuca b92 sprovodi u zadnje vreme smatram kao licnu uvredu - ergo, moje dupe, vasa usta, izvolite gospodo pa ga cmoknite.

dobar im jelovnik za sutra z:D

Hahaha, najsmesnije je kad kazu "poziv kosta sto dinara plus porez"!
Ova sugava drzava ne samo sto ne brine o ljudima, vec udara i porez onima koji bi pozeleli da pomognu.
Ja mislim da tih sto dinara ide zapravo za finansiranje skupstinske kantine, a "porez" pravo u kasu B92.

pa da. ovde drzava obeshrabruje pomaganje tj oporezuje to

dok na zapadu ti mozes da das novac u dobrotvorne svrhe, i na to em ne placas nikakav porez em ti se to odbija u firmi ili licnom porezu kao rashod....

a ovde tadiceva vlast oporezuje sve.

Antisrpska B92 televizija je u znak podrske 700.000 gladnih u Srbiji organizovala debilnu akciju koja se zove "Strajkom protiv gladi". Prema planu akcije, ljudi koji su siti na danasnji dan treba da gladuju da bi se solidarisali sa onima koji to rade svaki dan u godini.

Kakva glupost, kakav idiotizam, kakvo ispiranje mozga

Pa valjda je logicnije da se solidarisemo sa tim ljudima tamo sto cemo im pruziti pomoc da ne budu gladni mesto sto cemo jedan dan gladovati zajedno sa njima?

Gluplje akcije u Srbiji jos nije bilo.

Nikada ne reci nikad...

Ta akcija ima isto toliko smisla kao i setnja protiv nasilja ili rok-koncert protiv zagadjivanja prirode.

Ili kao kad americki lovatori odu da sluze supu beskucnicima u nekom prihvatilistu, pa se onda osecaju kao dobri i bogobojazljivi hriscani.

Lepse mislis o sebi, izbacis to iz sebe, pa te konkretni problem manje opterecuje; a i dobra samoreklama.

Nije vazno sto se ti zrtvujes bez veze, nego je vazno da se zrtvujes, da sredis sve tako sto ces jednim performansom da se solidarises sa necijim nacinom zivota.

Sto neko rece, ala su oko ovoga lepo oprali pare i istresli neki strani humanitarni fond...

Eh, zasto... zato sto njih iskreno zabole dupe za narod. Ovo je samo marketing i nista vise.

Narodu treba dati hleba i igara da bi ga drzali na uzici, a ako im uzmete hleba preko mere to se kompenzuje sa jos vise igara (skandalmajstori u zutoj stampi, idioti u reality show-ima).

al kad malo razmislish ovako je mnogo bolje po njih
ne odriichu se nichega,odrekne se onaj ko obrne telefon,a oni ispadnu humani

Antisrpska B92 televizija je u znak podrske 700.000 gladnih u Srbiji organizovala debilnu akciju koja se zove "Strajkom protiv gladi". Prema planu akcije, ljudi koji su siti na danasnji dan treba da gladuju da bi se solidarisali sa onima koji to rade svaki dan u godini.

Pa valjda je logicnije da se solidarisemo sa tim ljudima tamo sto cemo im pruziti pomoc da ne budu gladni mesto sto cemo jedan dan gladovati zajedno sa njima?

Nisam primetio da su patriotske stranke i organizacije uradile bilo sta po pitanju gladnih u Srbiji.

Следеће акција је "Хладна Ћурка" у знак солидарности са колегама џанкерима који се стискају због недостатка хорса.

:hahaha:

evo najjave za novu akciju B92 - RECIMO NE NEPOUZDANIM DILERIMA :hahaha:

09.jpg

Zashto tvoj chasopis Kurir - koji je valjda patriotski po tvom poimanju -nema neku akciju solidarnosti, prikupljanje pomoci, promocije nenasilja, ne skuplja pare za pokretne mamografe, ne siri svest o bolestima , preventivnim pregledima i sl.
Zato jer je to dno dna od medija kome je stalo samo da ispljuju javnu licnost ili da zarade na tudjoj bizarnoj nesreci...
U tome je razlika npr izmedju tvog Kurira i RTV B92-a!

B92 je zakon - svi ostali mediji mogu da mu se poklone! Da nema B92-a zemlja Srbija bi bila tamni vilajet, gde bi samo mogli da se vide debilski programi tipa Grand Parade, razni telefonski kvizovi, licitacije i prostacki talk showovi sa politicharima neandertalcima.

Chak i moj deda - radikal obavezno gleda vesti u 18:30 na B92:super:

Back