Akademska spijunaza

Rudjer

Iskusan
Poruka
5.513
Imam neki ispit, na njega sam potrosio godinu dana i 700 evra, ali ga jos nisam polozio! Dosta mi je svega! Cuo sam da neki lik uoci ispita posalje mejl profesoru, kao nesto ga pita, a u tom mejlu ima neki virus ili sta, i tako ovaj haker udje u profin komp i skine ispitna pitanja i sutra polozi sa 10. Ja bih to htio da uradim, ali ne znam kako, pa moze li neko da mi objasni?

branaaa

Domaćin
Poruka
3.066
Imam neki ispit, na njega sam potrosio godinu dana i 700 evra, ali ga jos nisam polozio! Dosta mi je svega! Cuo sam da neki lik uoci ispita posalje mejl profesoru, kao nesto ga pita, a u tom mejlu ima neki virus ili sta, i tako ovaj haker udje u profin komp i skine ispitna pitanja i sutra polozi sa 10. Ja bih to htio da uradim, ali ne znam kako, pa moze li neko da mi objasni?

:hahaha: :rotf: stvarno to moze?

random.

Ističe se
Poruka
2.051
Бубице су биле закон. И дан данас чувам једну у фијоци свога радног стола као успомену. Мада, ако имате приступ физички рачунару професоровом, довољно је 10 до 15 секунди и узећете све информације које су вам потребне. Ако полиса не забрањује усб приступ може доста тога да се уради а да било који антивирус и остала заштита не примете. Може и преко мреже али доста времена одузима. Први начин је много елегантнији и лакши.