goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
https://www.facebook.com/profile.php?id=1659087138#!/event.php?eid=178162252217514
Oćedu da je ugase
Vaše mišljenje?
Oćedu da je ugase

Vaše mišljenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro sređenija je skuplja mnogo više fensi...Al dobro ipak je ranije bila rupa...Jes ono duh bio bolji al...
https://www.facebook.com/profile.php?id=1659087138#!/event.php?eid=178162252217514
Oćedu da je ugase
Vaše mišljenje?
Ja sam iz Zemuna mi imamo ''svoje'' rock klubove i zaista slabo prelazimo reku...
Ali mora to sve i da bude malo više ''fensi''.Mislim uvek su na tim mestima bile cene pića socijala,uvek ispod proseka.Treba malo i da se zaradi...
Da,nema tamo ničega više...Mačka je odavno fensi mesto...Rak je mesto gde često izlazim,tamo imaju ponekad svirke bude fino al i kad ide samo muzika ugođaj je super...Sveti Nikola je takođe mesto koje često posećujem,mada je malo fensi,opet je super atmosfera...Čudi me da ne znaš za Fest u Pinkiju,super klub sa svirkama,otkad je sređen pre nekih 10.-ak godina i vrlo visokim cenama ali je provod dosta dobar...Zatim Madness tamo imaju povremeno svirke,nije loše mesto,Majčina i Spin su klubovi kod Gardoša,tamo je isto kulericavaistinu Goxy konzareci koji su to klubovi?
hemigvej odavno ne radi crna maca postala fuj a da RAK je FENOMENALAN na vodi je dobar Sv.Nikola... pricaj uputi me koji su to klubici ?
nisam mogao da ti sibnem pp pa reko vako javno da te pitam![]()
Da,nema tamo ničega više...Mačka je odavno fensi mesto...Rak je mesto gde često izlazim,tamo imaju ponekad svirke bude fino al i kad ide samo muzika ugođaj je super...Sveti Nikola je takođe mesto koje često posećujem,mada je malo fensi,opet je super atmosfera...Čudi me da ne znaš za Fest u Pinkiju,super klub sa svirkama,otkad je sređen pre nekih 10.-ak godina i vrlo visokim cenama ali je provod dosta dobar...Zatim Madness tamo imaju povremeno svirke,nije loše mesto,Majčina i Spin su klubovi kod Gardoša,tamo je isto kulerica
Eto nadam se da sam ti pomogao![]()
ijao blamaGeu "fest"-u mi radili drugari na vratima i sve svirke "night shift"a sam ispratio
a dobor je i kada Najda i Gale polude pa bude pravo rock vece
za ostale nisam cuoaj me prosvetli pa mi daj adrese Majčine, Spina i Madnesa
hvala unapred![]()
Da,bilo je par tih baš zemunskih bendova poput Night Shifta,Fuzzboxa...NS su se probili malo kod ''budža'',što je super,ali više neće svirati u Festuijao blamaGeu "fest"-u mi radili drugari na vratima i sve svirke "night shift"a sam ispratio
a dobor je i kada Najda i Gale polude pa bude pravo rock vece
za ostale nisam cuoaj me prosvetli pa mi daj adrese Majčine, Spina i Madnesa
hvala unapred![]()