goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
https://www.facebook.com/profile.php?id=1659087138#!/event.php?eid=178162252217514
Oćedu da je ugase
Vaše mišljenje?
Oćedu da je ugase
Vaše mišljenje?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro sređenija je skuplja mnogo više fensi...Al dobro ipak je ranije bila rupa...Jes ono duh bio bolji al...
https://www.facebook.com/profile.php?id=1659087138#!/event.php?eid=178162252217514
Oćedu da je ugase
Vaše mišljenje?
Ja sam iz Zemuna mi imamo ''svoje'' rock klubove i zaista slabo prelazimo reku...
Ali mora to sve i da bude malo više ''fensi''.Mislim uvek su na tim mestima bile cene pića socijala,uvek ispod proseka.Treba malo i da se zaradi...
Da,nema tamo ničega više...Mačka je odavno fensi mesto...Rak je mesto gde često izlazim,tamo imaju ponekad svirke bude fino al i kad ide samo muzika ugođaj je super...Sveti Nikola je takođe mesto koje često posećujem,mada je malo fensi,opet je super atmosfera...Čudi me da ne znaš za Fest u Pinkiju,super klub sa svirkama,otkad je sređen pre nekih 10.-ak godina i vrlo visokim cenama ali je provod dosta dobar...Zatim Madness tamo imaju povremeno svirke,nije loše mesto,Majčina i Spin su klubovi kod Gardoša,tamo je isto kulericavaistinu Goxy konza reci koji su to klubovi?
hemigvej odavno ne radi crna maca postala fuj a da RAK je FENOMENALAN na vodi je dobar Sv.Nikola... pricaj uputi me koji su to klubici ?
nisam mogao da ti sibnem pp pa reko vako javno da te pitam
Da,nema tamo ničega više...Mačka je odavno fensi mesto...Rak je mesto gde često izlazim,tamo imaju ponekad svirke bude fino al i kad ide samo muzika ugođaj je super...Sveti Nikola je takođe mesto koje često posećujem,mada je malo fensi,opet je super atmosfera...Čudi me da ne znaš za Fest u Pinkiju,super klub sa svirkama,otkad je sređen pre nekih 10.-ak godina i vrlo visokim cenama ali je provod dosta dobar...Zatim Madness tamo imaju povremeno svirke,nije loše mesto,Majčina i Spin su klubovi kod Gardoša,tamo je isto kulerica
Eto nadam se da sam ti pomogao
ijao blamaGe u "fest"-u mi radili drugari na vratima i sve svirke "night shift"a sam ispratio a dobor je i kada Najda i Gale polude pa bude pravo rock vece
za ostale nisam cuo aj me prosvetli pa mi daj adrese Majčine, Spina i Madnesa
hvala unapred
Da,bilo je par tih baš zemunskih bendova poput Night Shifta,Fuzzboxa...NS su se probili malo kod ''budža'',što je super,ali više neće svirati u Festuijao blamaGe u "fest"-u mi radili drugari na vratima i sve svirke "night shift"a sam ispratio a dobor je i kada Najda i Gale polude pa bude pravo rock vece
za ostale nisam cuo aj me prosvetli pa mi daj adrese Majčine, Spina i Madnesa
hvala unapred