ajmo da se zezamo ...pocinjem pricu a vi nastavljate

sponzorusaO11:
devojcica je sedela sama u hladnoj drvenoj kolibi...nije imala ni.........

jedan srecan trenutak u zadnjih par meseci, sve sami problemi koji su je skro doveli na ivici nervnog sloma. I u trenutku se u njenoj glavi desi preokret, cvrsto resena da nesto ucini uze olovku i poce da pise ceduljicu koju ce da posalje preko svog mladog komsije sedmogodisnjeg Ivana sina siromasnih komsija iz ulice.

" Marko, i pored toga sto su moji roditelji protivi toga da se mi vidjamo iako mi nije jasno iz kog razloga ja te molim da odmah dodjes, nemogu vise, oni su kod tetke i nece biti tu nekoliko dana, moram sa nekim da pricam, necu vise da se krijem, molim te dolazi da resimo neke bitne stvari. Znam da sam prosli put bila vrlo neprijatna cak ti i uvredila ali i sam znas da je to zbog mama koju sam morala da uverim da vise nismo zajedno i da te mrzim a ti znas koliko sam tada pokazala mrznju ja te toliko i volim i obozavam.

Zauvek tvoja Ema"

- Ivane evo ti ovo i trci molim te, kazi mu da mi nije dobro i da je hitno.

Iskoristicu priliku dok on ne dodje, da se malo operem, mozda sam se oznoila i da se namirisem, i nju cu da operem jer ovog puta cu u inat mojim tvrdoglavim roditeljima da izgubim nevinost, da li je to ispravno, ma sta tu ima da se razmislja, mozda ce me boleti, ali ja to moram da uradim i to sad, sad ili nikad, a sta ako mu je veliki pa ne moze da udje, ma necu vise da razmisljam kako je Milena pre neki dan prvi put spavala sa deckom i bilo joj je super sad ga i ne pusta da izadje covek da udahne vazduh jebu se po ceo dan, i rekoh joj nemoj Milena toliko dosadiceti pa ces preci u lezbejke...

Back