Ajde Gitaristi!

• Začetnik teme Začetnik teme L
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Keeper:
child in time:
Nemojte da se ljutite,please!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: samo sam se zezala!! :lol: :lol: :lol:
bash ste mi vas dvoje slatki!! :P :P :D :o :o
i da hotju,mortishaa,ja ne bi mogla da rasturim tu vashu vanvremensku i vanprostornu zajednicu!!!!
u prevodu,to je bila samo fora!!
p.s. kiperu,ja nemam pojma da koristim ove smajlije?shto netje da se ubace u poruku?? :?: :roll:
morti,kada ti je to bio rodjendan??jesi li ti vaga?? :wink: :P :P :o :lol: :shock: :D

otvoris taj programcic sa smajlijima i kliknes misem na jednog kojeg oces, drzis misa i samo ga prebacis u prostor gde pises post, mail, poruku stagod :wink:
sve sam tako uradila ali mi on pokazuje znak zabrane,i nece nikako!!! :x

mortishaaa:
child gde ode??????????????? :cry: :cry:
child se ponasha veoma rasejano kada dodje na net,tako da ,draga moja morti,izgubim sto hiljada sati,pa moram nekad da se dikonektujem...ali,evo,sad sam tu a opet nema nikoga..cccc :cry: :cry: :cry:
idem da bubachim matish!!glupa kupa,prizma,zarubljena kupa i valjak :x :x :x :evil: :evil: :arrow: 8) 8) na kraju je sve 8)

child in time:
mortishaaa:
child se ponasha veoma rasejano kada dodje na net,tako da ,draga moja morti,izgubim sto hiljada sati,pa moram nekad da se dikonektujem...ali,evo,sad sam tu a opet nema nikoga..cccc :cry: :cry: :cry:
idem da bubachim matish!!glupa kupa,prizma,zarubljena kupa i valjak :x :x :x :evil: :evil: :arrow: 8) 8) na kraju je sve 8)

hehehehhe. da ti ja kazem sta ja radim iz mate pala bi na zemlju 8) ... nego, ja tek stigao, jel' mi tu verenica? :roll: nije .....?

ne znam kako se to zove.
znam da jos uvek nemam pojma i da mi je ispit za nedelju i po 8)

..... ma to su neke funkcije, dakle ispitati celu funkciju, asimptote, granicne vrednosti, limese, nule funkcije, tabele ...... pa neki nizovi, neke epsilon okoline, pa ovo tezi nuli ovo tezi beskonacnosti NEMAM BLAGE VEZE

Keeper:
ne znam kako se to zove.

..... ma to su neke funkcije, dakle ispitati celu funkciju, asimptote, granicne vrednosti, limese, nule funkcije, tabele ...... pa neki nizovi, neke epsilon okoline, pa ovo tezi nuli ovo tezi beskonacnosti NEMAM BLAGE VEZE
a.pa da mi smo to radili domen,kodomen,f-ja<0,f-ja>0,kada raste kada opada,maksimumi i minimumi,asimptota(kada f-ja beskonancno je uz valjda x-osu.... :twisted: :P e bash sam streber!!!!

hmmmmm recimo volim da sviram Korn - Thoughtless (zbog efekata i ritmike)
pa onda Nightwish - She's my sin (zbog lepog kruznog riffa i poremecjene solaze)
i recimo Tristania - Tender trip on earth (zato sto je pesma prelepa :D )

child in time:
Keeper:
ne znam kako se to zove.

a.pa da mi smo to radili domen,kodomen,f-ja<0,f-ja>0,kada raste kada opada,maksimumi i minimumi,asimptota(kada f-ja beskonancno je uz valjda x-osu.... :twisted: :P e bash sam streber!!!!

... da samo sto je nase ipak komplikovanije ... :P ipak je to fakultetska matematika, nije bas onako jednostavno ko u srednjoj

sve zavisi od raspolozenja:
Kada sam depresivan volim : don't cry (GNR), heart-shaped box, pennyroyal tea i something in the way (nirvana)
a kada sam dobro raspolozen volim paranoid (black sabbath), alive i once (pearl jam), in bloom (nirvana), we die yound (alice in chains)...

a naravno uvek sam 100% za sviranje stairway to heaven :lol:

Keeper:
child in time:
mortishaaa:

hehehehhe. da ti ja kazem sta ja radim iz mate pala bi na zemlju 8) ... nego, ja tek stigao, jel' mi tu verenica? :roll: nije .....?
evo ja cu sad potrositi sve sate.. pa ko zna kad cete me ponovo videti.. :roll: inace, ljubavi, preneo si mi bolest, evo sad sam i ja bolesna, pa zato ne mogu da kupim sate! :cry: :cry:
a ja volim MATU.. kad to kazem ljudi me cudno gledaju :shock: :shock:

mortishaaa:
Keeper:
child in time:
mortishaaa:

evo ja cu sad potrositi sve sate.. pa ko zna kad cete me ponovo videti.. :roll: inace, ljubavi, preneo si mi bolest, evo sad sam i ja bolesna, pa zato ne mogu da kupim sate! :cry: :cry:
a ja volim MATU.. kad to kazem ljudi me cudno gledaju :shock: :shock:

joj, srecice, nisam te valjda zarazio? :cry: sad cu morati da ti, sa zadovoljstvom, uzvracam lecenje 8) oces ja da ti kupim vreme?
nego evo ja bas volim sto ti volis matu, ti ces meni sve objasniti 8)

hmm...ja preferiram Brothers In Arms i Once Upon a Time In The West od Strejtsa, Boom Boom Boom od John Lee Hookera i ajde da ne bude sve bez trzalice Call of Ktulu od Metalike....Stairway to Heaven je takodje u izboru...

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
joj, srecice, nisam te valjda zarazio? :cry: sad cu morati da ti, sa zadovoljstvom, uzvracam lecenje 8) oces ja da ti kupim vreme?
nego evo ja bas volim sto ti volis matu, ti ces meni sve objasniti 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
za vreme.. :roll: ajde kad navaljujes :lol:
za matu.. naravno da cu ti sve objasniti, samo kazi :wink:

jesi jos tu ??????

nisi :cry: s.r.a.nj.e
promasio sam te za 10-15minuta ..... ehe .....
ma nema veze. bolje mi je da spavam.
laku noc, ljubavi :wink:

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
nisi :cry: s.r.a.nj.e
promasio sam te za 10-15minuta ..... ehe .....
ma nema veze. bolje mi je da spavam.
laku noc, ljubavi :wink:
CMOK :oops: :oops:
BUAHAHAHAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted:

:shock:
a jel' me ti to ljubis il mi se djavolski smejes? :cry:
sta god hoces..
salim se ljubavi.. :oops: naravno da te cokim.. nisam te tako dugo videla!! 8)

:oops: hehe.
a za to sto me nisi dugo videla si sama kriva :cry:
ali naravno, oprasta ti se :wink:

Back