- Poruka
- 98.635
Generalno, ljudi me ne opterećuju..........Imam dobre amortizere i volim samo zabicu
![]()
znam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Generalno, ljudi me ne opterećuju..........Imam dobre amortizere i volim samo zabicu
![]()
Generalno, ljudi me ne opterećuju..........Imam dobre amortizere
![]()
A sto vecina na koju naletis i upoznajes ima nekakvu mracnu istoriju u zivotu. I krene da te puni tim pricama. Jel to popularno danas? Da si kao neki matrix fazon imas nesto sto te obelezilo a ti i dalje guras kroz zivot ? I will srvajv.
A sto vecina na koju naletis i upoznajes ima nekakvu mracnu istoriju u zivotu. I krene da te puni tim pricama. Jel to popularno danas? Da si kao neki matrix fazon imas nesto sto te obelezilo a ti i dalje guras kroz zivot ? I will srvajv.
pa normalno da ne pricas svima o sebi
ali sigurno da ces nekom na kazes nesto..i totalno bi bzvze bilo da nekom sa kim postajes ok (npr prijatelj) pricas samo super stvari o sebi
tako bi on stvorio pogresnu sliku, koja bi se kad tad srusila
znam za bar 2 veze gde je doslo do raskida jer su likovi zadrzavali sve negativno u sebi ...
znam za bar 2 veze gde je doslo do raskida jer su likovi zadrzavali sve negativno u sebi ...
Da, naravno, s tim sto u poslednje vreme dosta je namracenih ljudi zar ne mislis? Barem ja ih nesto srecem. Kada je nekakva prisnija prica u pitanju barem. Nekakvo poveravanje. Ne znam, za mene poveravanje ne znaci samo da nekome ispricas nekakav problem.
Svi imamo neke momente
Msm ja nemam generalno neke probleme al imam i neku mracnu stranu
Zivot se zivi a nije uvek lako
privlacis sta zracis