Aj vil srvajv.

A sto vecina na koju naletis i upoznajes ima nekakvu mracnu istoriju u zivotu. I krene da te puni tim pricama. Jel to popularno danas? Da si kao neki matrix fazon imas nesto sto te obelezilo a ti i dalje guras kroz zivot ? I will srvajv.

Zato Novka lepo rece "cuti i 'ebi", sazeta filozofska misao citave nase civilizacije. Sto se mene tice olaksavajuca okolnost mi je sto sam odrtinaveo, pa ce sve manje biti zainteresovanih za bilo sta iz moje tuzne istorije. :)

haha dobar savet : ))
pa jest mogao sam biti car, kralj, a sad nisam ni prosjak

mogao sam qr

pa mogao sam biti car samo takav kakav se ne radja na svetu al reko fala necu ocu da vidim drugu stranu medalje

da li verujete u takve price????

jao kakav bi car bio, pa to bi bio car nad carevima
!!!! sta bi mi se sve desavalo, zivot bi mi bio tako odlichan

el moguce??? dosadna ja poremecena

ne mozda bi bila druga vrsta patnje ali nije imala sanse da se desi!! :(

Poslednja izmena:
A sto vecina na koju naletis i upoznajes ima nekakvu mracnu istoriju u zivotu. I krene da te puni tim pricama. Jel to popularno danas? Da si kao neki matrix fazon imas nesto sto te obelezilo a ti i dalje guras kroz zivot ? I will srvajv.

Svi imamo neke momente
Msm ja nemam generalno neke probleme al imam i neku mracnu stranu :lol:
Zivot se zivi a nije uvek lako

U Srbiji zivot tesko prodje da te nesto ne zajebe ili sjebe...Sto kaze izreka, u Srbiji smo rodjeni, od toga cemo i umreti.

A posto je folder u LjisU, neki ljudi znaju da se zanesu u prici o svojoj proslosti i emotivnom zivotu, a to treba postepeno.

Ne zanima me preterano ljubvana proslost bilo cija, niti ja davim sa time i insistiram bez neke potrebe.

Mada ima likova koji sveze raskinuli, pa onda vidis da su jos roviti, pa te odjednom udave svim tim..

Poslednja izmena:
e vala bash upisala sam se u temu : ))))
samo jos da popisem paranoje
je l ja nekim delom tripujem u cemu je kvaka
joj boze : ))))
sta doziveh koji mi je to trebalo :(
zakazao neki sistem odrzanja nekako sam isla protiv nekakvih principa i sve srusila, dok sam pratila bilo je ok, neka cudna slika ali bar je radilo
sredili me kurslusi to je prosto objasnjenje prevagnule lose osobine

Poslednja izmena:

Back