Aj vil srvajv.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.358
A sto vecina na koju naletis i upoznajes ima nekakvu mracnu istoriju u zivotu. I krene da te puni tim pricama. Jel to popularno danas? Da si kao neki matrix fazon imas nesto sto te obelezilo a ti i dalje guras kroz zivot ? I will srvajv.

Pa svako ima nesto cime se ne ponosi. Ne mora sada da je svako preziveo da mu najbolji drug umre u saobracajci ili sta vec, ali ima u proslosti nesto cime se ne ponosi, bilo da je tragedija, greska, bilo i bice.

Pa svako ima nesto cime se ne ponosi. Ne mora sada da je svako preziveo da mu najbolji drug umre u saobracajci ili sta vec, ali ima u proslosti nesto cime se ne ponosi, bilo da je tragedija, greska, bilo i bice.

Da, naravno, s tim sto u poslednje vreme dosta je namracenih ljudi zar ne mislis? Barem ja ih nesto srecem. Kada je nekakva prisnija prica u pitanju barem. Nekakvo poveravanje. Ne znam, za mene poveravanje ne znaci samo da nekome ispricas nekakav problem.

Dok god ne prevaziđeš prošlost ona te muči i vraća ti se kao bumerang.
Ono o čemu ljudi najviše pričaju to im je centar interesovanja. Tako ako neko smara iliti priča svoju tužnu priču, znači da je to još uvek dobrim delom u njegovom životu. Teško je sa takvom osobom uspostaviti nešto čisto i novo. Repovi se vuku i prošlost stalno prodire, dok se to ne prevaziđe osoba u suštini i nije spremna za novog partnera.

ne vredi : ))

e cutim ne vredi nista : ))
eto moram se pokupiti to mi je rezultat mog bivstvovanja nekako zabrljas a da nisi bas zeleo realno ali ipak zabrljas budes los nema nazad ne valja nijedna poruka

Poslednja izmena:
A sto vecina na koju naletis i upoznajes ima nekakvu mracnu istoriju u zivotu. I krene da te puni tim pricama. Jel to popularno danas? Da si kao neki matrix fazon imas nesto sto te obelezilo a ti i dalje guras kroz zivot ? I will srvajv.
taman na vreme nadjoh nesto cisto neiskvareno nezatrovano i posle toga tesko da bih se zadovoljio second handom

Ja sam ove godine stavio tačku na sve. Godinama unazad trpeo sam svašta, razna poniženja, ma svašta...

Evo malo pre mi se pojavio jedan idiot, neznam odakle mu uopšte obraza da mi uđe u kuću, i izbacio sam ga napolje! Prvi put u svom životu izbacio sam đubre iz kuće! :)

to ti je poveravanje :lol:

opusteno i ti to radis samo nisi svestan :malav:

ja volim tako sve da ispricam, nekako mi lakse :lol:
i bolje sto ti isprica jer ko zna kako bi ti idealizovao tu osobu
super je ako je prihvatis takvu kakva jeste

mislim, gadno je ako to radi bas dugo vremena..ali neko vreme, sto ne bi istrpeo z:p

i da, gledaj da oko ovih novogodisnjih praznika imas vise strpljenja za takve i budes maksimalno tolerantan :zelenko2::zgrudvanje:

ja sam tacno fasovala jebeno ludilo, znaci imam ludilo, pa sam resila da ne pijem lek i sedim ovde luda. ludilo mi je od sajber dogodovstina
sajber flert sajber ljubav fatalni dogadjaji :eek:

- - - - - - - - - -

satanizmi i slicno : ))
znaci sve se desilo

pa normalno da ne pricas svima o sebi

ali sigurno da ces nekom na kazes nesto..i totalno bi bzvze bilo da nekom sa kim postajes ok (npr prijatelj) pricas samo super stvari o sebi
tako bi on stvorio pogresnu sliku, koja bi se kad tad srusila

Povjerenje se mora zaslužiti, a to se postiže s vremenom. Ne bih mogla imati visoko mišljenje o nekom tko mi na početku druženja servira cijeli svoj život, jer i ja teško pričam o sebi...ali kad mi je do nekoga istinski stalo, onda nemam tajni, a isto to očekujem i od njega.

Povjerenje se mora zaslužiti, a to se postiže s vremenom. Ne bih mogla imati visoko mišljenje o nekom tko mi na početku druženja servira cijeli svoj život, jer i ja teško pričam o sebi...ali kad mi je do nekoga istinski stalo, onda nemam tajni, a isto to očekujem i od njega.

jeste nekako je glupo kad registrujes nesto dobro a onda to srusis jer te je opalilo pravoslavlje valjda ali valjda ce mi biti bodovano
sad sam ljigava
nece mi biti bodovano : )

Back