Ај кент гет но сетисфекшн

Nisam ja nezadovoljna sobom,
lepo piše
nikad nisam u potpunosti zadovoljna.
između ta dva stoji ceo kosmos
Meni tu nema kosmosa. Malo nezadovoljan te isto hebe. A formula resavanja malo nezadovoljnog i totalnog je ista. Pogotovo sto se ne moze meriti mala nezadovoljnost i velika nezadovoljnost jer zavisi od percepcije osobe. Toliko od mene. Ti iskoristi stvari koje su ti korisne, odbaci sta ti ne treba. Ja palim sa teme jer nemam vise interesa na njoj.

ovo je svakako dobar savet.
čuvanje energije je ipak ezoterija čista.
to se uči negde na Tibetu...

- - - - - - - - - -

Meni tu nema kosmosa. Malo nezadovoljan te isto hebe. A formula resavanja malo nezadovoljnog i totalnog je ista. Pogotovo sto se ne moze meriti mala nezadovoljnost i velika nezadovoljnost jer zavisi od percepcije osobe. Toliko od mene. Ti iskoristi stvari koje su ti korisne, odbaci sta ti ne treba. Ja palim sa teme jer nemam vise interesa na njoj.

O, čoveče u prolazu....
srećan ti put:heart:

Zavisi od trenutka mila.Nekad mislim da sam mogla u datom momentu uciniti,mnogo mnogo vise.Ali kako sam ja osoba cvrscih principa ponekad opet mislim da i nije moglo bolje ako se uzmu u obzir sve okolnosti.Presabiram se i analiziram cesto.Hocu reci da ako nam je temelj jak onda smo ipak pogrijesili u nadogradnji.A ako vjecito postavljamo temelje,onda nikakva nadogradnja ne pomaze........:bye:

Večito prokletstvo. Nikad nisam u potpunosti zadovoljna sobom.
Ni fasadom a ni unutrašnjim uređenjem.
Stalno vitlaju neki nemiri u svim pravcima.

Mogu li biti bolja nego što jesam? Mogu li biti srećnija no što jesam? Mogu li naučiti još koješta? Mogu li smršati koje kilo?

Svakako mogu ali zahteva dosta napora!

A vi jeste li postigli balans. Volite li svoj život i sebe u njemu? Koliko napora ulažete u održavanje?
Da li radite i unutrašnji rifreš? Ne mislim ovom prilikom na orošavanje u salonima već na aktivnosti pomoću kojih postižete to unutrašnje zadovoljstvo sobom?

Kako da to postignem?
Nikako..takva si osoba..
I nisi jedina :lol:

OT: samo da kažem - Aj keN get no setisfekšn (bez T iza N, šta ću, volim da je pravilno).

U prirodi je čoveka da je uvek nezadovoljan, jer to ga tera da ide dalje i bude više... zadovoljstvo je linija manjeg otpora i samo za mediokritete, a valjda niste to vi, a?

Nisam, mene tako dobro zadovoljava devojka da vecu satisfakciju ne pozelim od neke druge :lol:

Tebe je milina čitati :heart:

- - - - - - - - - -

Svakoda dana u svakom pogledu je mala ohrabrujuća krilatica ali od mantranja nećeš pojačati svoje performanse. Istina, pokrenućeš neki tračak vere u sebe da ti možeš i da si dobar u nečemu ali će dlanovi morati da ti se preznoje bar tri puta.
Uvodni post je ažuriran zbog slovne greške u brzini ali ne zbog zbrkanih misli.
Bar ja nisam imala utisak da su konfuzne kad sam postavljala temu, ali nekako mi se opet čini da te nisam dobro razumela.:(
Molim te ljubazno da mi pojasniš zašto si dao na značaju jednoj mehaničkoj radnji to jest ispravljanju slovne greške?

Љубазно ти нећу појаснити, нек ти љубазно појасни Вишња, а ја ћу те нељубазно обавестити да си почела да се дружиш са Алцхајмером јер си потпуно заборавила

да си ми на мој веома љубазни пост одговорила веома нељубазно:

što mi napisa pogovor?

http://forum.krstarica.com/showthread.php/742127-Nepremostiv-problem-u-vezi/page17

Било како било, сад знаш у ком правцу треба да радиш на себи.

OT: samo da kažem - Aj keN get no setisfekšn (bez T iza N, šta ću, volim da je pravilno).

U prirodi je čoveka da je uvek nezadovoljan, jer to ga tera da ide dalje i bude više... zadovoljstvo je linija manjeg otpora i samo za mediokritete, a valjda niste to vi, a?

Bejbi zaista ti hvala na lekturi koju si uradila za naslov, ali u kontekstu izvrtanja ruglu svega postojećeg, shvatićemo i tvoju ispravku kao nadovez na ovu šalu....
elem tvoj post zvuči kao da je napisan negde na Olimpu, pa eto molimo te da kao prvi Zevsov komšija razjasniš ljudima koji učestvuju na temi
ko sme a ko ne sme da bude zadovoljan sobom i shodno tome uživa ili prezire hedonizam da ne bi poneo titulu mediokriteta?
ajde da te čujemo! :)

- - - - - - - - - -

Љубазно ти нећу појаснити, нек ти љубазно појасни Вишња, а ја ћу те нељубазно обавестити да си почела да се дружиш са Алцхајмером јер си потпуно заборавила

да си ми на мој веома љубазни пост одговорила веома нељубазно:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/742127-Nepremostiv-problem-u-vezi/page17

Било како било, сад знаш у ком правцу треба да радиш на себи.
ah kako je komplikovano voditi razgovor sa tobom
shvati da ja nemam nipošto ni loše namere niti sam neljubazna a naročito ne prema ljudima koje smatram dobrim sagovornicima.
zato drago dete od čoveka
moraš da shvatiš i to da mene koči visok datum proizvodnje i da mi je garancija odavno istekla :rotf:

ah kako je komplikovano voditi razgovor sa tobom
shvati da ja nemam nipošto ni loše namere niti sam neljubazna a naročito ne prema ljudima koje smatram dobrim sagovornicima.
zato drago dete od čoveka
moraš da shvatiš i to da mene koči visok datum proizvodnje i da mi je garancija odavno istekla :rotf:

Ах какве лепе речи, ах каква бујица позитивне енергије, ах каква поплава топлих осећања - ах размекша се срце моје камено.

Што се тиче датума производње и истека гаранције, ништа не брини, свима се то десило или ће се десити, а то што је датум

те производње био поодавно то само говори да су произвођачи добро и ваљано одрадили свој део посла и направили квалитетан

производ који и даље ради иако је гаранција истекла поодавно. И сад то не би било ни толико чудо да је тај производ све те

године био изложен константној топлоти, константном притиску, у константном времену, у константном простору...али јок!

Производ је био излаган таквој топлоти да су га доводили до усијања, а некад је био изложен на такој ниској температури

да је готово пуцао од хладноће, притисак је понекад био тако висок да је скоро па био згњечен , а понекад тако низак да би

производ готово одлепио, време је некад пролазило толико споро да се производ питао:"Јбт,можда сам мртав?", а некад би време

пролазило толико брзо да се производ питао:"Јбт,`де ми је дупе, `де ми је глава?", наравно овакво питање доводило је и до

просторне дислокације и просторне дезоријентације што нашем јуначком производу није сметало да на својој кожи и свом животу

покаже у пракси једнодимензионалност простора и времена. И сад се поставља питање у каквом је свету то живео и живи наш

производ? Очито у врло за`ебаном. А ко је тај свет направио таквим? Очито не наш производ, него неки други. Неки други

људи и групе људи постављали су и постављају, мењали су и мењају правила и ситуације у којима се наш производ бори за

мало парче свога задовољства, ал` му душмани не дају. Ајд што му не дају "задовољштину", него му "стално дају криву информацију

да му сјебу имагинацију", а кад ти сјебу имагинацију онда нема ништа од реда у глави, реда у мислима, реда у животу.

И како се ослободити тога? Лако. Ред, рад, дисциплина, самоодрицање и идејно уздизање! А има још један лакши рецепт који

ћу ја сада применити, одох да спавам. Што бих се мучио са редом, радом, дисциплином, самоодрицањем и идејним уздизањем,

кад је тако лепо сањати?...................

Ах какве лепе речи, ах каква бујица позитивне енергије, ах каква поплава топлих осећања - ах размекша се срце моје камено.

Што се тиче датума производње и истека гаранције, ништа не брини, свима се то десило или ће се десити, а то што је датум

те производње био поодавно то само говори да су произвођачи добро и ваљано одрадили свој део посла и направили квалитетан

производ који и даље ради иако је гаранција истекла поодавно. И сад то не би било ни толико чудо да је тај производ све те

године био изложен константној топлоти, константном притиску, у константном времену, у константном простору...али јок!

Производ је био излаган таквој топлоти да су га доводили до усијања, а некад је био изложен на такој ниској температури

да је готово пуцао од хладноће, притисак је понекад био тако висок да је скоро па био згњечен , а понекад тако низак да би

производ готово одлепио, време је некад пролазило толико споро да се производ питао:"Јбт,можда сам мртав?", а некад би време

пролазило толико брзо да се производ питао:"Јбт,`де ми је дупе, `де ми је глава?", наравно овакво питање доводило је и до

просторне дислокације и просторне дезоријентације што нашем јуначком производу није сметало да на својој кожи и свом животу

покаже у пракси једнодимензионалност простора и времена. И сад се поставља питање у каквом је свету то живео и живи наш

производ? Очито у врло за`ебаном. А ко је тај свет направио таквим? Очито не наш производ, него неки други. Неки други

људи и групе људи постављали су и постављају, мењали су и мењају правила и ситуације у којима се наш производ бори за

мало парче свога задовољства, ал` му душмани не дају. Ајд што му не дају "задовољштину", него му "стално дају криву информацију

да му сјебу имагинацију", а кад ти сјебу имагинацију онда нема ништа од реда у глави, реда у мислима, реда у животу.

И како се ослободити тога? Лако. Ред, рад, дисциплина, самоодрицање и идејно уздизање! А има још један лакши рецепт који

ћу ја сада применити, одох да спавам. Што бих се мучио са редом, радом, дисциплином, самоодрицањем и идејним уздизањем,

jedva g nadjoh tezak pazl

jedva g nadjoh tezak pazl

Благодарим Џорџ, благодарим.

То горе што сам написао јесте моје житије у најкраћим цртама.

Факат да није ништа посебно, животни пут ко сваки други.

Ако ти се не свиђа, па шта ћу ти ја, ни мени се што шта не свиђа, али је било како је било

и то се променити не може.

:aplauz:
Proizvod u stvari najviše voli kad svane petak popodne jer to je jedini trenutak kome se on iskreno raduje i u kome svojski uživa.
Verovatno zato što zna da će biti ostavljen na miru da u mraku neke zabačene police ćuti i žmuri neko kratko vreme dok sanja o sledećem petku i slavi sve petke unapred dajući im pun smisao svog mehaničkog života
do ponedeljka ujutru!
Dok ne dođe trenutak da se upali svetlo i svi ostali proizvodi u servisu uđu u pogon pokrenuti rukom novog ciklusa, trepćući, dišući, škripeći, i blinkajući, zujeći, zvečeći jer kao što znaš to nisu novi proizvodi.
To su stare dobre mašine sa nemačkim nepogrešivim mehanizmom. nikad se ozbiljno ne kvare. samo ponekad pokažu mali preskok u nepreglednom nizu istih koraka...
ali zato kad dođe petak dok ćuti i žmuri za ceo svet bogatstvo i vatromet dešavanja u njegovoj mehaničkoj duši je neprepričljiv...

Back