ah kako je komplikovano voditi razgovor sa tobom
shvati da ja nemam nipošto ni loše namere niti sam neljubazna a naročito ne prema ljudima koje smatram dobrim sagovornicima.
zato drago dete od čoveka
moraš da shvatiš i to da mene koči visok datum proizvodnje i da mi je garancija odavno istekla
Ах какве лепе речи, ах каква бујица позитивне енергије, ах каква поплава топлих осећања - ах размекша се срце моје камено.
Што се тиче датума производње и истека гаранције, ништа не брини, свима се то десило или ће се десити, а то што је датум
те производње био поодавно то само говори да су произвођачи добро и ваљано одрадили свој део посла и направили квалитетан
производ који и даље ради иако је гаранција истекла поодавно. И сад то не би било ни толико чудо да је тај производ све те
године био изложен константној топлоти, константном притиску, у константном времену, у константном простору...али јок!
Производ је био излаган таквој топлоти да су га доводили до усијања, а некад је био изложен на такој ниској температури
да је готово пуцао од хладноће, притисак је понекад био тако висок да је скоро па био згњечен , а понекад тако низак да би
производ готово одлепио, време је некад пролазило толико споро да се производ питао:"Јбт,можда сам мртав?", а некад би време
пролазило толико брзо да се производ питао:"Јбт,`де ми је дупе, `де ми је глава?", наравно овакво питање доводило је и до
просторне дислокације и просторне дезоријентације што нашем јуначком производу није сметало да на својој кожи и свом животу
покаже у пракси једнодимензионалност простора и времена. И сад се поставља питање у каквом је свету то живео и живи наш
производ? Очито у врло за`ебаном. А ко је тај свет направио таквим? Очито не наш производ, него неки други. Неки други
људи и групе људи постављали су и постављају, мењали су и мењају правила и ситуације у којима се наш производ бори за
мало парче свога задовољства, ал` му душмани не дају. Ајд што му не дају "задовољштину", него му "стално дају криву информацију
да му сјебу имагинацију", а кад ти сјебу имагинацију онда нема ништа од реда у глави, реда у мислима, реда у животу.
И како се ослободити тога? Лако. Ред, рад, дисциплина, самоодрицање и идејно уздизање! А има још један лакши рецепт који
ћу ја сада применити, одох да спавам. Што бих се мучио са редом, радом, дисциплином, самоодрицањем и идејним уздизањем,
кад је тако лепо сањати?...................