aj, dodji po mene...imas kola, sta ti je tesko

g-rock

Aktivan član
Poruka
1.272
ne znam da li se nekada desilo....sedim kuci, blejim u tv, otvorio drugo pivo....kada zvoni telefon i naravno devojka> e, bas sam zavrsila sa poslom, umorna, aj dodji po mene....ja koliko god da sam umoran ako ne dodjem, znam da ce biti durenja i prebacivanja....a ako odem po nju bicu nervozan celo vece, kakav jesam kada ne planiram da se cicmam, a ispadne ovako.....

koliko je normalno da idem po devojku kada zavrsava svoje obaveze? mene niko ne vozi kada JA zavrsavam svoje stvari....i da li je normalno da odbijes devojku za voznju vise od jednom nedeljno?

pitam, jer mi ponekad dodje da prodam kola....bice mi lakse, nego da se cimam ko taksista, svaki put kada mi se ne ide :)

koliko je normalno da idem po devojku kada zavrsava svoje obaveze? mene niko ne vozi kada JA zavrsavam svoje stvari....i da li je normalno da odbijes devojku za voznju vise od jednom nedeljno?
Normalno je i jedno i drugo, u zavisnosti od situacije.
Ako tebe mrzi da se cimaš a kuliraš bzv kući a ona umorna s posla ima da završava neke poslove po gradu pa ebgga nije normalno da je iskuliraš.
Ali koliko vidim ti se samo žališ, nemaš mooda da odbiješ. :D

ma odbio...raspad, svadje....pa se dogovorili vise nece da me cima...pa lagano ponovo aj dodji, pa odbijem jednom odem dva puta....i vidim da sve krece po stasrom?
i ovo nije prva devojka sa kojom imam ovih problema...kapiraju> zasto imam decka, ako nema ko da dodje po mene...
to je vise pitanje..da li sam ja lud ili sve devojke oko mene????

ma odbio...raspad, svadje....pa se dogovorili vise nece da me cima...pa lagano ponovo aj dodji, pa odbijem jednom odem dva puta....i vidim da sve krece po stasrom?
i ovo nije prva devojka sa kojom imam ovih problema...kapiraju> zasto imam decka, ako nema ko da dodje po mene...
to je vise pitanje..da li sam ja lud ili sve devojke oko mene????

brate nije to do tebe ili mene znam kad sam ih tako vozao da bi se iebale samo da ne idu busem

ne znam da li se nekada desilo....sedim kuci, blejim u tv, otvorio drugo pivo....kada zvoni telefon i naravno devojka> e, bas sam zavrsila sa poslom, umorna, aj dodji po mene....ja koliko god da sam umoran ako ne dodjem, znam da ce biti durenja i prebacivanja....a ako odem po nju bicu nervozan celo vece, kakav jesam kada ne planiram da se cicmam, a ispadne ovako.....

pitam, jer mi ponekad dodje da prodam kola....bice mi lakse, nego da se cimam ko taksista, svaki put kada mi se ne ide :)

Dobra tema. Licno se meni tako nesto desavalo, i skontao sam da je ipak bolje da neodem nego da odem nadrndan. Ali dont worry, devojke znaju da se snadju.....za taxistu

Ima puno nacina za eskivazu na finjaka , ako ti se bash ne ide ...
Prvo , jel znash kako se iskljucuje mobilni ? Fino ga iskljucish od 3 do 4 i zdravo ...
Drugo , ako zivis sam i imash kola , znaci za curu si premija i nemoj da se sekirash puno kad god ne podjesh , ali ako si bash zacopan a ne bi da idesh ,i uzto zivish sa roditeljima , josh i laksha stvar ... svima u kuci dash nalog da ako ona zove na kucni telefon oko 3 sata da je smuvaju da si amo tamo ...
Ovo neka ti bude i test da vidish kako ti cura pliva ...jer ako puno talasa posle svega i na finjaka ne razume shta je taktika , glupa je brale i taka ti ne treba ...( shta ce tek da ti radi posle majko moja mila , ako je ne doterash na vreme...)

Sinak , morash da igrash sah sa zenama , i sto to budesh ranije shvatio ,bolje , mislim bolje po tebi ...

Eh da i zadnje , nisam video curu sa zlatnom dundom , sigurno je nema i ova tvoja ...

Зашто јој не кажеш да ти то смета? Тако сам ја радио када ми нешто смета. Ако бих прихватио да радим нешто против воље, онда би то био повод да јој пребацујем касније и онда сам ја смрад јер нисам реаговао на време.
Мој брат је ишао по девојку нон-стоп после посла. То је био ритуал који је он чак и предложио, а не она :)) Кад се оженио, наставио је да је чека кад год је био у прилици. После неког времена почну ствари да прерастају у навике..

to se ne desava samo u odnosu musko - zensko, desava se u svakom odnosu ukoliko dozvolis..
problem je sto od tvoje dobre volje da nekome ucinis, caskom se nadjes u situaciji da budes zloupotrebljen jer to neko uklopi u svoj zivotni raspored..
meni se desavalo sa mojim detetom..naravno, nije mi tesko da je bilo gde odvezem ili da je u bilo koje vreme pokupim..
ali mi je malo problem da ujutru u 3h posle njihove zurke razvozim njene drugarice po bg, dok su ostali roditelji u dubokom snu..
pa je zloupotreba isla dotle da kad sam je jednom prevezla do skole ujutru jer je kasnila, ni ne znajuci kako nasla sam se u situaciji da je citave te nedelje vozim - jer kasni..
onda smo sele i rekla sam: jesi mi dete, ali ti nisam taksista..isplaniraj vreme jer je moje prebukirano!
slicno mi se ponovilo sa prijateljicom koju mogu da vidim samo nedeljom..i rado je pozovem na rucak da se istracarimo dok spremam obrok i dok posle uzivamo u njemu..
ali sam se nekako nasla u situaciji da me svaki put cimne da je pokupim od negde..ok, nema auto.. ali ima novac da plati taksi..
meni se nedelja caskom pretvorila umesto dana za odmor - u dan za kuvanje i taksiranje..
sledeci put kad me pozvala da se vidimo ( s namerom da to bude kod mene) rekla sam - imam obaveze, videcemo se posle rucka na adi..
j6g do tamo moze sama da dodje..
pa kad se osposobi da dodje i do mene, promennicemo i mesto vidjanja..

ljutila se ili ne - jasno kazi devojci: kad sam kupio auto, nisam hteo da budem taksista..smeta mi to cimanje..nemoj vise!
ako se naljuti, naljutila bi se sve jedno..samo bi pronasla drugi razlog..
jedno je kad se sam ponudis, a drugo je kad ti neko organizuje vreme.

ma da nauci ga kako od devojke da pravi budalu.....kad nekog volis uzivas u tome da mu udovoljis i da mu ulepsas zivot...mozda ti samo mislis da je volis a mozda je stvarno i volis ali to lose radis jer se ponasas kao da je ne volis

O cemu ti leba ti..da voli smaracicu koja nece ide busom kod manikira..u kukuruzu treba je ostavi
Tako sam imo jednog ortaka papucara..ono ostavimo auto u perionici i plati mentol..krenemo nesto da pojedemo..zove ga riba kao da dodje da je vozi kod veterinara..on se usro odma se okrenuo uzeo prljav auto kao aj te odbacim do nekle moram ybg..mislim nevidjen pacenik..nije to samo taj put nego uvek naprave shatro neku dramu da bi se jadnik oko njih lomio..zapravo ga one slome tako

....i da li je normalno da odbijes devojku za voznju vise od jednom nedeljno?

Normalno je da je odbijes..da joj objasnis kada odes po nju da ne mozes to uvek da radis..
da si umoran..da imas obaveza isplaniranih.. i ako niste dogovorili date da ne ocekuje da ces doci po nju..
Licno,da nemam svoja kola ne bih to ni trazila..kao ni da se vidjamo svaki dan ili vece..
bez obzira sto su dvoje u vezi.. svako od nas ima pravo na svoje vreme .koje posvecuje samo sebi..

to se ne desava samo u odnosu musko - zensko, desava se u svakom odnosu ukoliko dozvolis..
problem je sto od tvoje dobre volje da nekome ucinis, caskom se nadjes u situaciji da budes zloupotrebljen jer to neko uklopi u svoj zivotni raspored..
meni se desavalo sa mojim detetom..naravno, nije mi tesko da je bilo gde odvezem ili da je u bilo koje vreme pokupim..
ali mi je malo problem da ujutru u 3h posle njihove zurke razvozim njene drugarice po bg, dok su ostali roditelji u dubokom snu..
pa je zloupotreba isla dotle da kad sam je jednom prevezla do skole ujutru jer je kasnila, ni ne znajuci kako nasla sam se u situaciji da je citave te nedelje vozim - jer kasni..
onda smo sele i rekla sam: jesi mi dete, ali ti nisam taksista..isplaniraj vreme jer je moje prebukirano!
slicno mi se ponovilo sa prijateljicom koju mogu da vidim samo nedeljom..i rado je pozovem na rucak da se istracarimo dok spremam obrok i dok posle uzivamo u njemu..
ali sam se nekako nasla u situaciji da me svaki put cimne da je pokupim od negde..ok, nema auto.. ali ima novac da plati taksi..
meni se nedelja caskom pretvorila umesto dana za odmor - u dan za kuvanje i taksiranje..
sledeci put kad me pozvala da se vidimo ( s namerom da to bude kod mene) rekla sam - imam obaveze, videcemo se posle rucka na adi..
j6g do tamo moze sama da dodje..
pa kad se osposobi da dodje i do mene, promennicemo i mesto vidjanja..

ljutila se ili ne - jasno kazi devojci: kad sam kupio auto, nisam hteo da budem taksista..smeta mi to cimanje..nemoj vise!
ako se naljuti, naljutila bi se sve jedno..samo bi pronasla drugi razlog..
jedno je kad se sam ponudis, a drugo je kad ti neko organizuje vreme.

To se i meni dešavalo.
Jednom je došlo do toga da sam se sa jednom drugaricom viđala samo ako odem po nju ili odem do nje. Baš ovim rečima iz naslova, "tebi je lakše, imaš kola".
To sam presekla, pa se stvari unormalile, sad opet klize ka tome, ali neću da pustim.
Dešavalo mi se da neki ljudi isplaniraju šta još mogu posle našeg viđanja da završe, pa da ih ja prebacim na to neko mesto. Što je najcrnje, ja sam se u životu napešačila i navozila gsp-om i nikog neću da ostavim da truli na stanici, msm, realno, nijedna lokacija u gradu mi nije toliko daleko da mi pravi neki problem...ali smeta kad osetiš zloupotrebu, kad osetiš da onaj drugi to podrazumeva i maltene bi se nadrkao da ga odbiješ.

To se i meni dešavalo.
Jednom je došlo do toga da sam se sa jednom drugaricom viđala samo ako odem po nju ili odem do nje. Baš ovim rečima iz naslova, "tebi je lakše, imaš kola".
To sam presekla, pa se stvari unormalile, sad opet klize ka tome, ali neću da pustim.
Dešavalo mi se da neki ljudi isplaniraju šta još mogu posle našeg viđanja da završe, pa da ih ja prebacim na to neko mesto. Što je najcrnje, ja sam se u životu napešačila i navozila gsp-om i nikog neću da ostavim da truli na stanici, msm, realno, nijedna lokacija u gradu mi nije toliko daleko da mi pravi neki problem...ali smeta kad osetiš zloupotrebu, kad osetiš da onaj drugi to podrazumeva i maltene bi se nadrkao da ga odbiješ.

e to!
i onda se pitas - jel se taj neko druzi sa tobom zbog tvoje taksi uskuge ili zato sto ste prijatelji :D
posle strogo istraumiran gledas da svako ko hoce da ti se priblizi bude motorizovan..
sala naravno..
al da znaju da preteruju - znaju i te kako!
preteruju i zloupotrebljavaju!

@ Andreavk .

Tu smo znaci , ko je jaci taj tlaci ...
Nosilac dunde odnosi pobedu nad papucarem golom u 90om minutu ...

Znaci sasvim je normalno da nosilac dunde zloupotrebljava poziciju nad nosilacem veseljka ...

Znaci ako bi neko da kreshe devojku vishe od jedanput nedeljno ...ili mora da plati 500Eura , ili mora da bude poslushni papucar ... INTERESANTNO ...

Da bog da dobila za muza nekog tetoviranog rmpaliju sa kosom iz ushiju i nosa , kratkim fitiljem za nadrk i koji da te pegla samo u prdu pa da vidish svoga boga , za izkazane budalashtine ovde ...

Ni ti nemash zlatnu dundu , to da znash !

Back