aj da skocimo pod voz

Ne ne ... Ona je ispala ***** .. pošto se ubila zbog ljubavi prema jednom muškarcu :mrgreen:

Како се ОНА убила због љубави, ако су ОБОЈЕ решили да се убију?
( ако су решили)
Због какве се љубави убила, кад им обома дојадио живот, што значи да нису имали љубави један за другог, а богами и ни за шта друго?
Уосталом, какво самоубиство из љубави уопште постоји?

Ma ko smo mi pa da znamo sve tajne u tuđim glavama... i da procenjujemo da li je čovek ispao derpe, kukavica... i da li je ovo ubistvo s predumišljajem ili izdaja.
Je l' znamo nešto o tim ljudima? Ne znamo. Ne znamo ni o prvom komšiji ništa više od onog što pretpostavimo od susreta sa njim na stepeništu, ili od glasova koji dopiru iz njegovog stana... a kamoli o anonimusima iz novinskog članka.
Aman...

ne razumem zasto se ljutite, borcice.. ne znte ni vi gde je benculov vinograd umelence, pa vas niko ne pita otkud vam pravo da raspravljate o beskonacnosti prostora.. tamo, kod vas, na filozofiji.. shvatite, mi smo mali ljudi i bavimo se malim stvarima
A i novinski tekstovi... bljak. Ko još veruje u ono što piše u novinama? Crna hronika je uglavnom rubrika za namerno izazivanje senzacija, tj. odskočna daska za povećanje tiraža. Ne bi me čudilo da čovek iz ove teške i mračne priče bude proglašen za člana neke destruktivne sekte a da je bacanje pod voz, npr, satanistički ritual.
jeste, novinski tekst je pun rupa i pitanje je i da li je istinit.. ali sama situacija je meni intrigantna i tera me na razmisljanje.. to da li je ispao derpe je samo jedno od pitanja.. mozda i saljivo

Poslednja izmena:
Pa da... ne znam da li se secate knjige "Quo vadis" kada Petronije izvrsi samoubistvo - pozdravi se sa prijateljima, lepa klopa, pice, razgovor (ovo mozda i nije bilo u knjizi), i onda legne u kadu, mirisljavu, sa biljem, prereze vene i polako zaspi usred miomirisa... e, tako nekako - nezan izlazak sa pozornice...

ne razumem zasto se ljutite, borcice.. ne znte ni vi gde je benculov vinograd umelence, pa vas niko ne pita otkud vam pravo da raspravljate o beskonacnosti prostora.. tamo, kod vas, na filozofiji.. shvatite, mi smo mali ljudi i bavimo se malim stvarima

jeste, novinski tekst je pun rupa i pitanje je i da li je istinit.. ali sama situacija je meni intrigantna i tera me na razmisljanje.. to da li je ispao derpe je samo jedno od pitanja.. mozda i saljivo

Pa ne ljutim(o) se, bundevice... :)
I ja sam mala žena koja se bavi malim stvarima - ako takve, male stvari, uopšte postoje.
Konkretno, samoubistvo nikako nije mala stvar. :confused:
Zapravo, kad bolje razmislim, ne postoje ni "mali" ljudi.

citam pre neki dan neki novinski tekst i nikako mi ne izlazi iz glavudze.. nekom paru dopizdeo zivot, videli da ne ide dalje i resili da se bace pod voz.. lepo sve utanacili, dosli do pruge, zenska se baci, a on ostane.. sta mislite da li je ispao pеder?

Pa njoj očigledno više ne može da bude bitno tako da ono... meni je sve jedno :lol:
Vratiće se kao duh i progoniće gaaaaaaaaaaaaaa...
Ja imam strah od samoubica.

Pa da... ne znam da li se secate knjige "Quo vadis" kada Petronije izvrsi samoubistvo - pozdravi se sa prijateljima, lepa klopa, pice, razgovor (ovo mozda i nije bilo u knjizi), i onda legne u kadu, mirisljavu, sa biljem, prereze vene i polako zaspi usred miomirisa... e, tako nekako - nezan izlazak sa pozornice...

fuj secenje vena... gde je to fina smrt...

lepo odes negde da se smrznes i zaspis samo i nikad se ne probudis :mrgreen:

nego zar od kokaina ne moze da se overi? to bi trebalo da je bolja droga, hehe "elegantnija"...

Back