aj da skocimo pod voz

Da, nego bi čekala, čekala i dočekala da to uradi, pa kad bi to uradio onda bi oplela po njemu, ne vodeći računa o tome šta pričaš i kakve uvrede plasiraš. Nešto u stilu: "niti je ona bila citava a ni on zajedno s njom..."

To jednostavno nije u redu, kosi se sa svim etičkim normama, a o ostatku tvog vaspitanja neću da govorim.

Volela bih da te razumem sta hoces da mi kazes ali mi ne ide....sta se kosi sa etickim normama? to sto mislim da su oboje budale?

Mislim da je žena u toj vezi bila jača i da je on izgubio hrabrost, pa će sada on biti još jadniji, pošto je i tu omanuo. :roll:
Kakva drama. Mogli su to lepše, lakše i bezbolnije da urade. Samoubice koje tako planiraju i rade samoubistvo, iskaču pod vozove, pred kola, kamione i sl. su najgora vrsta, zato što teraju onoga koji vozi da se celoga života jede zbog onoga što se dogodilo, što je video i bio primoran da učestvuje u tome. Mislim da samoubistvo nije nužno izraz kukavičluka, ali ovakakav način je za svaku osudu i ne treba ih ni žaliti, ni davati pomena. Sebični do kraja. Ja, pa ja. Nije ni čudno kako se nisu uklopili.

Ma sta naprica. :roll:

Covek se predomislio, njegovo pravo. I dobro je sto se predomislio, sta sad, bolje da imamo dva lesa?? A jos da ga nazivamo pi.ckom (ili sebicnjakom, u slucaju da se ubio).

Svasta cu procitati danas stvarno.

Covek se predomislio, njegovo pravo. I dobro je sto se predomislio, sta sad, bolje da imamo dva lesa?? A jos da ga nazivamo pi.ckom (ili sebicnjakom, u slucaju da se ubio).

cekaj zar ne mislis da je glupo ubiti se i time "okrvaviti" vozacu ruke (baciti se pod kola, voz, sl)? kao da ne postoji gomila drugih nacina da sam to odradis?

sa druge strane, ako si vec spreman da se ubijes da li si u stanju da razmisljas o tamo nekom nesrecniku koga ces shebati dozivotno?

Ne, nego to što uopšte uobražavaš da možeš da misliš sa tom tačkicom u glavici. :)

Ženski mozak možda nije njena najslabija tačka, ali je ipak tačka. :P

Svidjaju mi se boje tvog avatara, crvena i crna su mi omiljene!
sto se tice tackice, da, mislim da mogu da mislim s njom
a ovo s opaskom oko mog vaspitanja mi je uvek interesantno, mada drzim da je takva izjava otrcana fraza i ne samo to...ali ne bih da te vredjam

ma ša fer prema mašinovođi....on to čooje kad je ušo u lapovo, pa 3 sata posle....ša oni šoferi šo ne gledaju di stoji andrijin krst.....njih 180 godišnje...."nisi brži" ....ne mož mašinovođa da koči kad oće.. i to.....nego..ovaj derpe...pa nije to lako....stra je to...velike oči....

Samo sam napisala šta mislim da se u njegovoj glavi dešavalo. Ne kažem da sam u pravu. A ako je mogao tako nešto da pomišlja da uradi, onda zbog onoga što sam napisala o ovakvim samoubistvima, ne bih trošila sive ćelije na njega i njegove motive.

ma ša fer prema mašinovođi....on to čooje kad je ušo u lapovo, pa 3 sata posle....ša oni šoferi šo ne gledaju di stoji andrijin krst.....njih 180 godišnje...."nisi brži" ....ne mož mašinovođa da koči kad oće.. i to.....nego..ovaj derpe...pa nije to lako....stra je to...velike oči....

i ja mislim da je on imao dobre namere, ali se u zadnjem trenutku uplasio

Da, pročitao sam vest o toj užasnoj tragediji od pre neki dan i prvo što sam zapazio je neprimeren oglas, na istoj strani dotičnih novina koje su vest objavile. :eek:

U gornjem levom uglu nalazio se poduži, senzacionalistički obojen tekst o pomenutoj nesreći, a u donjem desnom uglu, dakle na istoj novinskoj strani stoji odštampan oglas sledeće sadržine:

- Menjam fiću sa kukom za trabanta sa kukom.
Šifra: kuku meni, kuku tebi.

:hahaha::hahaha::hahaha: Hvala ti.... odavno se nisam ovako od srca nasmejala...:rotf:

cekaj zar ne mislis da je glupo ubiti se i time "okrvaviti" vozacu ruke (baciti se pod kola, voz, sl)? kao da ne postoji gomila drugih nacina da sam to odradis?

sa druge strane, ako si vec spreman da se ubijes da li si u stanju da razmisljas o tamo nekom nesrecniku koga ces shebati dozivotno?

Ne verujem da samoubice razmisljaju o tome a bacanje pod voz deluje prilicno efikasno.
A ne mogu ni da pohvatam o cemu se sad radi u temi i na sta treba da se zgrazavamo.

I dodao bih: u potpunosti se slažem sa Afroditom - živi ****** su najgori od svih pedera.

e prosto ne mogu da poverujem da se ti i ja složismo bar u nečemu...:think:****** je *****...a o ovom šta reći....:mrgreen:uništio je život i mešinovođi, takoreći ubo svoju
ženu, a oće li odgovarati.......pa neće naravno.......:mrgreen:
a da li bi ja odustala.....da sam na njegovom mestu.....da bih, ali pre toga da naglasim
nikad mi tako nešto nebi ni palo na pamet......:besan2::besan2:

citam pre neki dan neki novinski tekst i nikako mi ne izlazi iz glavudze.. nekom paru dopizdeo zivot, videli da ne ide dalje i resili da se bace pod voz.. lepo sve utanacili, dosli do pruge, zenska se baci, a on ostane.. sta mislite da li je ispao pеder?

Cuj ispao? Ispalo ih tuce. Lepo pise "ne naslanjaj se kroz prozor", a oni se malo zaneli, majstor zakocio i eto.
Jesam promasio temu? Ebi ga.

Idealan nacin da se oslobodis dosadnog supruznika i da te niko ne okrivi
Kobajagi se predomislio.Pedercina je gurnuo zenu pod voz sigurno.Satro dosli da se ubiju zajedno.Sto posto joj je ispro mozak pre toga pricom(ili je na silu doveo) i kad su dosli do voza on puf i ode Karenjina u roman.

citam pre neki dan neki novinski tekst i nikako mi ne izlazi iz glavudze.. nekom paru dopizdeo zivot, videli da ne ide dalje i resili da se bace pod voz.. lepo sve utanacili, dosli do pruge, zenska se baci, a on ostane.. sta mislite da li je ispao pеder?

Ma ko smo mi pa da znamo sve tajne u tuđim glavama... i da procenjujemo da li je čovek ispao derpe, kukavica... i da li je ovo ubistvo s predumišljajem ili izdaja.
Je l' znamo nešto o tim ljudima? Ne znamo. Ne znamo ni o prvom komšiji ništa više od onog što pretpostavimo od susreta sa njim na stepeništu, ili od glasova koji dopiru iz njegovog stana... a kamoli o anonimusima iz novinskog članka.
Aman...
A i novinski tekstovi... bljak. Ko još veruje u ono što piše u novinama? Crna hronika je uglavnom rubrika za namerno izazivanje senzacija, tj. odskočna daska za povećanje tiraža. Ne bi me čudilo da čovek iz ove teške i mračne priče bude proglašen za člana neke destruktivne sekte a da je bacanje pod voz, npr, satanistički ritual.

I zašto ne bismo pretpostavili jednostavan zaključak: ona se ubila a on nije - jer se u poslednjem trenutku prisetio da mu je stalo do života?
Ukoliko je tako, do kraja života će na svojoj savesti nositi teško breme.
Dešava se. I to je - ma koliko izgledalo strašno - ljudski.

Da, nego bi čekala, čekala i dočekala da to uradi, pa kad bi to uradio onda bi oplela po njemu, ne vodeći računa o tome šta pričaš i kakve uvrede plasiraš. Nešto u stilu: "niti je ona bila citava a ni on zajedno s njom..."

To jednostavno nije u redu, kosi se sa svim etičkim normama, a o ostatku tvog vaspitanja neću da govorim.
reci joj..:D
evo ja bih sa kojom pod voz..bez razmisljanja:mrgreen:

uopste ne razumem kolektivno samoubistvo - meni je to duboko licna stvar, ne bih to radila u paru... iako, mozda da je u pitanju kraj sveta... pa kao da prekratimo muke... ali nikako pod voz ... samo najcistiji, najbolji heroin (overdoz).

Back