Aj da razjasnimo debilanu

Žene svršavaju, itekako! I nema to veze sa kitom u njoj, lizanjem ili stimulacijom prstima žena može da svrši. Ako nisi čuo za termin la petite mort i doživio da neku ženu dovedeš u takvo stanje...e onda ne znam šta da ti kažem.
 
..malo si moju metaforu drasticno shvatio ali da..otprilike sam na to mislila..:lol:

...sto jaci pritisak vrsis, prosto covek refleksno bezi...kad balon stiskas, stiskas pa stiskas danas, pa sutra
on jednog dana i pukne jelte...
Pa jeste, sto nagovaras zenu vise na seks manje ce ga hteti. Tako i za orgazam: jes svrsla? Svrsi, too aj avrsi, ko da je poradja.
E zato ja kazem, uvek vise zena oko sebe i nemas potrebu da juris ni jednu toliko.
 
Pa jeste, sto nagovaras zenu vise na seks manje ce ga hteti. Tako i za orgazam: jes svrsla? Svrsi, too aj avrsi, ko da je poradja.
E zato ja kazem, uvek vise zena oko sebe i nemas potrebu da juris ni jednu toliko.
...apsolutno sa jednom ili sa sto njih, isto je..pusti batice da se desava odnos nemoj obilaziti oko mene
ko macak oko slanine po ceo dan...:lol:
 
Znaci pitanje ko vise uziva u sexu zena ili musko? Naravno da musko, mi kad svrsavamo pa mi se u momentu odvojimo od mozga i svrsimo ko konji, zene to dozivljavaju vise glumacki, neke dozive nesto, a ni same ne znaju sta. Zenama je sex drugaciji od nas, one ne svrsavaju one samo uzivaju dok je kita u njima i to je to. Naravno ni to ne vole ako je predugo.
izgleda da ti nocas nije dala pa si nervozan...... a?
 
Hoce da ti kaze da muskarac ne trazi toliko emotivnih preduslova za ispunjujuc seks, koji najcesce nemaju toliko veze sa seksom, barem ne direktne.
Relaksacija, fasciniranje, emocionalna povezanosti, okolnosti, da ae dobro isprica prvo, poveze kroz razgovor (najcesce monolog, gde on nju saslusa) td..
Mislim nije da je tako crno belo, nego..
 
Moana (italijanska "glumica" filmića za odrasle 😂) je "eruptirala" u skoro svakom svom "filmu".....
Vulkan koji je eruptirao na Hawaiima se zove MAUNA i imao sam više šanse u životu da vidim vulkan na Hawaiima nego ženski orgazam. :(
Dajte ljudi, odnosno žene, svi znamo da za ceo život mnoge žene ne dožive orgazam nikad. Ako ne računamo klitoris. A da žene uživaju kad je tuki u njima, ja im po izrazu lica nekad zavidim.
@sinnke
 

Back
Top