- Poruka
- 9.411
Žene svršavaju, itekako! I nema to veze sa kitom u njoj, lizanjem ili stimulacijom prstima žena može da svrši. Ako nisi čuo za termin la petite mort i doživio da neku ženu dovedeš u takvo stanje...e onda ne znam šta da ti kažem.
Pa jeste, sto nagovaras zenu vise na seks manje ce ga hteti. Tako i za orgazam: jes svrsla? Svrsi, too aj avrsi, ko da je poradja...malo si moju metaforu drasticno shvatio ali da..otprilike sam na to mislila..
...sto jaci pritisak vrsis, prosto covek refleksno bezi...kad balon stiskas, stiskas pa stiskas danas, pa sutra
on jednog dana i pukne jelte...
Misliš šta im ne radi? 😂Ne znam sta radis tim zenama, pa ti ne orgazmiraju![]()
Moze i nju da boli uvo za njegovo praznjenje pa da se izmakne sekundu prePa ne vodi ih kuci da zeni nego prazni jaja
...apsolutno sa jednom ili sa sto njih, isto je..pusti batice da se desava odnos nemoj obilaziti oko menePa jeste, sto nagovaras zenu vise na seks manje ce ga hteti. Tako i za orgazam: jes svrsla? Svrsi, too aj avrsi, ko da je poradja.
E zato ja kazem, uvek vise zena oko sebe i nemas potrebu da juris ni jednu toliko.
Ne moze,jer mi jebemo radi jebanja,a zene nalozi sve ostalo da bi se jebale kapirasMoze i nju da boli uvo za njegovo praznjenje pa da se izmakne sekundu pre![]()
Nisam toliki hriscanin. Pati tiho dok blagoslov ne stigne....apsolutno sa jednom ili sa sto njih, isto je..pusti batice da se desava odnos nemoj obilaziti oko mene
ko macak oko slanine po ceo dan...![]()
Ne kapiram.Ne moze,jer mi jebemo radi jebanja,a zene nalozi sve ostalo da bi se jebale kapiras
izgleda da ti nocas nije dala pa si nervozan...... a?Znaci pitanje ko vise uziva u sexu zena ili musko? Naravno da musko, mi kad svrsavamo pa mi se u momentu odvojimo od mozga i svrsimo ko konji, zene to dozivljavaju vise glumacki, neke dozive nesto, a ni same ne znaju sta. Zenama je sex drugaciji od nas, one ne svrsavaju one samo uzivaju dok je kita u njima i to je to. Naravno ni to ne vole ako je predugo.
Tako se radilo ne tako davne 1936-e, pred drugi svetski rat. Dobro se secam- prvo smo morali da posaljemo pismo da imamo ozbiljne namere, i kad dobijemo blagoslov od njihovih tetki ili strina, pozovemo je u kucu i pospemo latice ruza na krevetA zene bez latica ruze na krevetu ne skidaju gace?
Dajte ljudi, odnosno žene, svi znamo da za ceo život mnoge žene ne dožive orgazam nikad. Ako ne računamo klitoris. A da žene uživaju kad je tuki u njima, ja im po izrazu lica nekad zavidim.
@sinnke