ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
Sve ima veze. 
A da li si ti Budo master

A da li si ti Budo master

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sve ima veze.
A da li si ti Budo master![]()

Ti napisa, da znas sta znaci rec BUDO,
I nema veze sa nikakvim pojasem, jer Budo jeste zivot, hajd sad ti,![]()

Za BUDO ,znam u zadnjih 40-setak godina, a ti,![]()
Auu, znaci tako nizak rang po tebi, ti mora da si "veliki i kompetentan" master, kada tako dobro umes da ocenis da li neko nesto zna ili ne, skidam ti kapu,![]()
Ma imao je on i vece pojaseve od 4 kyua, ali ih je sam sebi dodelio, pa se to pomalo ne racuna...![]()

Ma imao je on i vece pojaseve od 4 kyua, ali ih je sam sebi dodelio, pa se to pomalo ne racuna...![]()
A ovamo nasao da prica o Ljubi, kakav je majstor,![]()
Ovo je napisano za tebe,a ne za drugoga,Koji je to stepen veći od 4 kju-a imao? Ajd možda još i treći ali za drugi ili prvi nema šanse. A za crni pojas to zaboravite. Uostalom, za sve te stepene se dodeli sertifikat. Koliko mi je poznato više puta je odbijao da ih pokazuje.
Znaci, Rusi su budale, kada su mu dodelile akademsko zvanjePa nikakav je bio, kakav je bio. Radio tehnike kao početnik a vamo je sam sebi dodeljivao zvanja. Kakav je to "majstor", to što tebi to ne smeta iz nekog zvog bolesnog razloga je nešto drugo.

Ovo je napisano za tebe,a ne za drugoga,![]()
Znaci, Rusi su budale, kada su mu dodelile akademsko zvanje![]()
Ugledam se na tebe, a buncas li buncas,Ne buncaj sada PLP, ovo je ozbiljno pitanje koje se tebe ne tiče![]()

Odakle ti informacija, da je to neka leva organizacijaJoj kakvo crno akademsko zvanje, to je neka leva organizacija koja ga je proglasila članom. To ne znači da je član redovne ruske akademije nauka a pogotovo ne da je akademik.

Ovi instruktori moraju da imaju sertifikat za rad u skladu sa programom Ljube Vračarevića 
Odakle ti informacija, da je to neka leva organizacija![]()
"Inače, pripadnici Specijalne brigade od 2013. godine imaju časove realnog aikida, prve i jedine međunarodno priznate srpske borilačke veštine čiji je tvorac upravo majstor Ljubomir Vračarević. I prethodne kurseve aikida u pančevačkoj kasarni držali su majstori iz Svetskog centra realnog aikida. Među njima su kćerke Ljube Vračarevića, Ana (crni pojas deveti dan) i Sanja (crni pojas šesti dan). "

Dakle, ovo je izjava za vjeki vjekov, mashala, sto bi rekli Crnogorci,![]()
Mislim da je nesto drugo u pitanju, da ti Ljuba nije dozvolio da treniras kod njega, iako si ti imao zelju,
"procitao" te covek,![]()
Covek je Stvorio Real Aikido, koja spada u Srpsku Borilacku Vestinu., koji se trenira u svetu,u vojsci, trenirao je telohranitelje, usao u Legendu.
Ti, to Nikada, Neces imati kao rezultat iza sebe.

Ako taj Real Aikido ne valja, zasto je Komanda Specijalne brigade u Pancevu,trazila dva majstora realnog aikida sa crnim pojasom šesti danOvi instruktori moraju da imaju sertifikat za rad u skladu sa programom Ljube Vračarevića
Ceo clanak:
http://www.politika.rs/sr/clanak/380664/Vojni-specijalci-na-tenderu-dobili-ucitelje-aikida
U Specijalnoj brigadi VS nema zaposlenih instruktora borilačkih veština, kažu u Ministarstva odbrane, pa se kadrovi koji će izvoditi obuku biraju kroz proceduru javnih nabavki .
Traže se dva majstora realnog aikida sa crnim pojasom šesti dan, koji bi u svakom trenutku trebalo da budu na raspolaganju Specijalnoj brigadi Vojske Srbije. Ovi instruktori moraju da imaju sertifikat za rad u skladu sa programom Ljube Vračarevića, a potrebno je da prođu bezbednosne provere kako bi mogli da drže časove u vojnom objektu, tačnije u kasarni „Rastko Petrović” u Pančevu, gde je sedište Specijalne brigade.
Ovo je suština javnog poziva koji je nedavno objavila Komanda Specijalne brigade tražeći učitelje realnog aikida za obuku 25 specijalaca.
Angažman je dobio Svetski centar realnog aikida, čiji je osnivač Ljuba Vračarević, jer je prema podacima Uprave za javne nabavke Ministarstva odbrane, za 42 treninga ponudio cenu od 400.000 dinara, što je za 25.000 manje od drugog učesnika tendera kluba „Atom” iz Beograda.
Autor: Jelena Popadić ponedeljak, 15.05.2017. u 22:00