Aikido i Realni Aikido reopen

Klub Prijateljstva ŠABAC-FUJIMI, Aikido klub „ŠON“,
Aikido klub „BUSHIDO“ i Aikido klub „FARAON“

Vas pozivaju na:

PETI MEĐUNARODNI AIKIDO SEMINAR
„GOSPODIN TANABE“

Seminar će biti održan u Šapcu 15-16.05.2010. u sportskoj hali „ZORKA“ i vodiće ga predsednik i glavni instruktor grčke aikido asocijacije

JORGOS KOLIOPULOS 6. DAN AIKIKAI

Seminar će otvoriti Njegova Ekselencija TOŠIO CUNOZAKI ambasador Japana u Srbiji

Termini treninga

SUBOTA 15.05.2010.
11-12.15h 1. trening
17-18h 1.deo
Pauza 20 minuta
18.20-19.20h 2.deo

NEDELJA 16.05.2010
11-12.30h

16-17.30h

Seminarska taksa: 1000 RSD
Plaćanje pojedinačnih treninga nije moguće
Prijave elektronskim putem dostaviti do 05.05.2010. kako bi se organizatori bolje pripremili.
Informacije: 063/246-929
e-mail akfaraon@hotmail.com

NAPOMENA: Seminar će biti održan na 400m2 novog tatamija koji je vlada Japana donirala klubu prijateljstva Šabac-Fujimi.

Међународни семинар реалног аикидоа, Зрењанин!
Почиње у:
субота, април 17, 2010 у 10:00 пре подне
Крај:
недеља, април 18, 2010 у 12:00 по подне
Место:
хала Медисон, Зрењанин
Информације
0641554923 Сале

Иначе, тренирао сам у Зрењанинском клубу 3 год и био на семинару и могу рећи да је скроз ок, смештај је обезбеђен, оброци, сви услови на макс...

Povodom otvaranja aikido kluba „SUNCE“ u nedelju 28. marta 2010. godine održan je aikido seminar koji je vodio Radivoje Janković, 4.DAN.
Događaj je održan u sali Gimnazije „Borislav Petrov-Braca“ u Vršcu koji je propračen od strane vrščana i lokalnih medija na vrlo pozitivan način kao prilika za edukavanja mladih u borbi protiv nasilja.
Pored domaćina gostovali su vežbaci iz AK „Centar“, AK “Košava“ i AK „Eiki“ kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo što su našli vremena da uveličaju i pomognu svojim prisustvom ovaj događaj koji je veoma bitan za dalju budućnost našeg kluba.
Nakon treninga je održano polaganje za članove AK „SUNCE“

Klub Prijateljstva ŠABAC-FUJIMI, Aikido klub „ŠON“,
Aikido klub „BUSHIDO“ i Aikido klub „FARAON“

Vas pozivaju na:

PETI MEĐUNARODNI AIKIDO SEMINAR
„GOSPODIN TANABE“

Seminar će biti održan u Šapcu 15-16.05.2010. u sportskoj hali „ZORKA“ i vodiće ga predsednik i glavni instruktor grčke aikido asocijacije

JORGOS KOLIOPULOS 6. DAN AIKIKAI

Seminar će otvoriti Njegova Ekselencija TOŠIO CUNOZAKI ambasador Japana u Srbiji

Termini treninga

SUBOTA 15.05.2010.
11-12.15h 1. trening
17-18h 1.deo
Pauza 20 minuta
18.20-19.20h 2.deo

NEDELJA 16.05.2010
11-12.30h

16-17.30h

Seminarska taksa: 1000 RSD
Plaćanje pojedinačnih treninga nije moguće
Prijave elektronskim putem dostaviti do 05.05.2010. kako bi se organizatori bolje pripremili.
Informacije: 063/246-929
e-mail akfaraon@hotmail.com

NAPOMENA: Seminar će biti održan na 400m2 novog tatamija koji je vlada Japana donirala klubu prijateljstva Šabac-Fujimi.

Još jedno podsećanje na predstojeći seminar sa Sensei Jorgosom Koliopulosom u Šapcu 15-16.05.2010.

??? Otkud tackica u Indoneziji? Gde to ima klub u Jakarti? Adresu molim?:think:

Izuzetno si simpatican :hahaha: Nisam ja napravio sliku, i samim tim ne odgovaram na bilo sta sto je na njoj, a nisam ni bio u klubu nekom van zemlje tako da... Ima nesto sto se zove Google, tamo ukucas Ljubomir Vracarevic WCRA i nadjes neke brojeve, lepo ih ukuckas u mobilni i pitas, ako te vec interesuje...
A za adresu: poznajes navedena mesta do te granice? :eek: :think:

Molim vas za savet:
Imam blizu 40, i povredjena kolena(ne toliko da ne hodam ili trcim), zeleo bih da treniram aikido...Mogu li se uclaniti u neki klub s' obzirom da imam te slabe tacke..?

i Koji klub preporucujete? Zivim na Banjici, znam za aikido klub ARENA u SC Banjica...

Godine nisu prepreka za vezbanje borilackih vestina . Sto se povreda tice , ja ne znam ni jednog ozboljnog majstora da nema makar jednu ozbiljnu povredu zbog koje su ga doktori savetovali da odustane od daljeg treninga . Sto se samog aikioda tice evo ti jedan primer- Jedan poznati profesor Tokijskog univerziteta (ne mogu sad da mu se setim imena , ako te zanima lako ces naci o kome se radi0 je poceo da trenira Aikido kod Moriheja Ujesibe u 60-toj godini. Na pocetku je bio toliko slab da je sve tehnike radio u suvari vazi(valjda se tako nazivaju tehnike koje se izvode na kolenima, ako gresim neka me neko ispravi). Vremenom je ojacao , i osato jedno od znacajnih imena aikidoa kojim se bavio do svoje smrti , a umro je sa punih 96 godina.
Sto se tice kluba na Banjici , najbolje da odes i popricas sa trenerom ....

A sto je ovo? "Halo oglasi"? Oglasi za poslovnu pratnju?

Tako bih popila jedan ćajić sa mojim cijenjenijim kolijegom, eh ta vrijemena... neprolazna... i malo diskutirala o vjećnim pitanjima aikidokija...

PS. Ma da ne kompliciram mnogo... mene nikad necete odvjesti na te seminare!!! sto reće r.i.p. Zoran Radmilović

Poslednja izmena:
Cijenjeni! Dugo kakvog glasa necuh o vama! Prije par tjedana sam se vratio doma! Dvije godine bezuspjesno obilazih klubove po Srbiji maskiran u vezbaca, u nadi da je doslo do nekakvih-ikakvih pomaka na bolje. Razocaran svatam da los proizvod na kraju ipak proda reklama. Svijetla tocka bio je seminar grckog vezbaca Kopulaciosa koji je izvodio ezgoticne filmske tehnike na 400m2 sale- jedno pozitivno brojanje za njega!
'Stovani radujem se nasim susrijetima, toliko toga za ispricat...

Cijenjijeniji kolijega Dotkore, i ja sam lijevitirala prijeko godinu dana unatoc vrijemenskim uvjetima..u potrazi za izgubljenom lovom aikido-biznisa u Srbiji.

Najnadrazeniji kolijega, neizmjerno lijepo bi bilo vidjeti vas tako maskiranog u dogi i hakami... kamuflaza je u biti bit svakog martial arts-a. Put kojim se rijedje ide!

Dakako, u nasim mnogobrojnim, a opet maloljudnim klubovima imamo vjecinski maskirane aikidoke, pa mi je vas tijesko bilo prijepoznat, a i Eagle Eye mi je bio zamagljen na poslijednjoj levitaciji!

da li ste pri tom obilasku klubova i vjedzbali ili ste kao i ostali samo sjedeli i sutili, ili stajali i pricali, pa vas nisam mogao u gomili razlikovati?

Ubijedjena sam da ste kojom prilikom radili, da bih vas svakako prijepoznala i tako kamuflirane, po osobenom stilu koji nijegujete - slomi, iscupaj, zavrni, iskopaj!

Poslednja izmena:

Back