markons82
Elita
- Poruka
- 21.314
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je toliko fascinantno da je zainteresovalo i mene koji sam old school totalno.Ok mozda nije ovde mesto i verovatno veliki broj umetnika mrzi iz dubine duse pojavu AI "umetnickih" dela al niko ne moze da negira da je od same pojave ovog trenda uzela toliko maha i zainteresovala mnoge da se svoje fantazije, stihove, snove pretvore u nesto sto u jednom momentu moze da postane opipljivo.
Ideja ove teme je, da ukoliko zelite, postavite neku sliku koju je kreirao AI program. Uslov je da napiste koji program ste koristili i koji "prompt" - tekst.
Pogledajte prilog 1294412
Tekst - Portrait inspired by old masters, an old man fishing, dark clouds, stormy sky.
Imas jako puno aplikacija sada, neke od boljih su starryai, photoleap, Dall-e, Art Ai. Al prve dve su provides a meni najbolje. Takodje mozes da pravis I na site-u, picfinder.ai - tu mozes koliko hocesOvo je toliko fascinantno da je zainteresovalo i mene koji sam old school totalno.
Bravo.
Nego (ne znam ni gde ni koga bih drugog pitao) odakle da "startujem"? Ja ne znam doslovno ništa.
Pitao sam na Fejsbuku i tamo sam čuo da jednostavno postoje aplikacije za to, i još da su spore za telefon što meni treba, pa ako znaš neki program a da je za fon, ne smeta mi sporost.