Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Opisujem koleginici koja veruju u Boga. Mozes shvatiti i darvinisticki. Mi smo AI koje su priroda i evolucija stvorilli. Ali pojam prirode i evolucije je znatno uzi od pojma Boga.
Ono sto nas karakterise jeste proces radjenja koji se proteze duboko u proslost pri cemu je istorija naseg razvoja ugradjena u nas i fiziciki i duhovno. Tu ce svaki AI da omane.
"Svest", "svestan" su za*ebani termini. Mi ne znamo tačno šta je to, ali se frljamo njima Da li je fizički mozak generator svesti ili je mozak samo uređaj/interfejs preko kog se svest ispoljava i vrši interakciju sa ovim materijalnim svetom? Npr. onima koji veruju u reinkarnaciju bliži je ovaj drugi opis. Na jednom predavanju su pitali Ekarta Tola šta misli o AI i da li će u budućnosti postati svestan? Kaže, moguće je da će u budućnosti kada AI postane dovoljno kompleksna ona postati pogodan medijum/interfejs za inkarnaciju svesti. Ali to su sad već filozofska naglabanja.
Opisujem koleginici koja veruju u Boga. Mozes shvatiti i darvinisticki. Mi smo AI koje su priroda i evolucija stvorilli. Ali pojam prirode i evolucije je znatno uzi od pojma Boga.