AI muzika sa mojim tekstom

Treba nije ovo turbo folk, kako pise u opisu pesme...Ovo je neka dvojka, ali turbo dvojka nije....
Cak i glas generisao , wow...
Tesko da cu ja to da poverujem...zbog onih naglasavanja dvoglasom,
Bolje nego grand produkcija...bar za mene...
Doduse ja se sokiram kad vidim vaspitne pesme ovih novih pevaljki...

Ovu muziku generisao ai...?????

Pa sta si mu napisao kao tekst da bi ovo generisao....

Poslednja izmena:
Ceo tekst je moj, ubacio sam ga tamo gde je predviđeno mesto za postavljanje teksta.
Postavio sam mu kao zadatak Turbo-folk, jer je to najpribližnije našem - Balkanskom melosu, štiklirao da to odradi muški vokal i AI je u nekoliko sekundi odradio sve.

Dobro , ja sam gledao covek je platio njima 20 valjda po onoliko koliko su trazili , max je bio 5k evra, ali da su odradili , jesu stvarno , znaci nemam zamerke za te sto prodaju izradu pesme kad mu kazes sta hoces i moze da ga natezes stvarno odradice ti....stvarno sam zadovoljan tim uzivo zakupom muzicara kompozitora...od 20 komada, meni se svidelo njiih 10, i svi su bili dovoljno orginalni da nemas zamerke...

Ali za AI , ovo je cudno dobro...

To sa muzičarima je ok ako prodaješ muziku i tekst, ali da platim samo da bih proverio kako bi to zvučalo sa mojim tekstom je bespotrebno ulaganje.
Ovako znam može li da prođe to što odradih, pa nikad se ne zna.
Imam ja nekih sedam tekstova koje su mi komponovali živi muzičari, ali to je bilo nešto na drugarskoj bazi, nešto ja tebi spot, ti meni kompoziciju, od toga dve sam platio, a dobio jednu...

Muzika koju je AI odradio na moj tekst.
Koristim besplatnu Suno verziju, isključivo da bih čuo kako neki od mojih tekstova zvuče u određenom muzičkom žanru i treba li se nešto korigovati u samom tekstu.

https://suno.com/s/50LWLbxwzD6ujQtI
sta ces bolje?! da kazem da joj fali mozda jos malkice da bude smashing hit, i spot naravno

ja koji ne volim narodnjake sam odusevljen sa AI, plus ne moze niko da te tuzi za plagijat
Ali za AI , ovo je cudno dobro...
razbija! gde je konobar da obrnem turu?

sta ces bolje?! da kazem da joj fali mozda jos malkice da bude smashing hit, i spot naravno

ja koji ne volim narodnjake sam odusevljen sa AI, plus ne moze niko da te tuzi za plagijat

razbija! gde je konobar da obrnem turu?
Plaćena verzija je mnogo bolja i zvuk je kvalitetniji, valjalo bi platiti tu verziju, e tada možeš da memorišeš kao audio i da je koristiš javno kao svoje delo, tada može i spot da se odradi i eto hita.

Plaćena verzija je mnogo bolja i zvuk je kvalitetniji, valjalo bi platiti tu verziju, e tada možeš da memorišeš kao audio i da je koristiš javno kao svoje delo, tada može i spot da se odradi i eto hita.
jaoj, jos samo na to treba da kradem Bogu dane, a vec mi je na pameti davnasnja ideja za nesto profatabilnije, a sto sam nekad znao da napravim, kupim, pa stavim na internet, isto ima sa i bez reklama... isto sam imao besplatnu, najjednostavniju verziju, a treba vreme za slozenije i trud da se dovedu do cilja, ideje, kako treba zaista da se napravi

ali objasni ukratko postupak sta si sve uradio da bi ispala numera... CASE LOMIM...

Poslednja izmena:
jaoj, jos samo na to treba da kradem Bogu dane, a vec mi je na pameti davnasnja ideja za nesto profatabilnije, a sto sam nekad znao da napravim, kupim, pa stavim na internet, isto ima sa i bez reklama... isto sam imao besplatnu, najjednostavniju verziju, a treba vreme za slozenije i trud da se dovedu do cilja, ideje, kako treba zaista da se napravi

ali objasni ukratko postupak sta si sve uradio da bi ispala numera... CASE LOMIM...
CASE LOMIM...
Kliknite za proširenje...
Ne oduzima mnogo vremena pravljenje pesama u AI, ako imaš već gotov tekst ubaciš ga gde piše Lyrics, zatim skroluješ nadole, ide izbor muzičkog žanra, ili biraš od ponuđenog, ili upišeš sam šta želiš.
Ja sam za fazon naših narodnjaka ukucao turbo-folk.
Ispod toga biraš hoćeš li ženski ili muški vokal da ti to otpeva i na kraju ideš na narandžasto dugme u dnu ekrana, kako bi ti napravio pesmu.
AI ti napravi pesmu u roku od nekoliko sekundi.
Prvih nekoliko puta dobiješ 4 verzije te pesme (2 su cele od besplatne verzije i dve su oko minut trajanja, da čuješ kako će ti zvučati ako budeš uzeo plaćenu verziju).
Kasnije dobijaš samo dve verzije i možeš u toku dana da napraviš pet pesama.
Srećno.

Ne oduzima mnogo vremena pravljenje pesama u AI, ako imaš već gotov tekst ubaciš ga gde piše Lyrics, zatim skroluješ nadole, ide izbor muzičkog žanra, ili biraš od ponuđenog, ili upišeš sam šta želiš.
Ja sam za fazon naših narodnjaka ukucao turbo-folk.
Ispod toga biraš hoćeš li ženski ili muški vokal da ti to otpeva i na kraju ideš na narandžasto dugme u dnu ekrana, kako bi ti napravio pesmu.
AI ti napravi pesmu u roku od nekoliko sekundi.
Prvih nekoliko puta dobiješ 4 verzije te pesme (2 su cele od besplatne verzije i dve su oko minut trajanja, da čuješ kako će ti zvučati ako budeš uzeo plaćenu verziju).
Kasnije dobijaš samo dve verzije i možeš u toku dana da napraviš pet pesama.
Srećno.
tebi hvala, a i @manem78 za sve informacije, pisite i objavljujte jos, bas verujem da i druge zanima, a ja cu gledati da odvojim vreme za zimski raspust, pa imam i ja svoje pesme, samo se ne razumem u muziku kao profesionalci, ali imam nos da prepoznam hit, i dosta muzickih pravaca poznajem, jer sam ih voleo. pa da embedujemo AI, zasto da ne?

Nema na čemu, ako sam pomogao dobro je.
Možda ću postaviti još neku, nema mnogo zainteresovanih, pa sam pomislio da ću smarati ljude svojim temama.
U svakom slučaju želim ti da ostvariš svoje zamisli i da tvoji hitovi nađu svoj put ka uspehu.

Back