AI model savršenog muškarca

gost 442494

Iskusan
Poruka
6.141
pošto, kad se povede priča o AI modelima, uglavnom su to ženski modeli

e pa, žene, izvolite, osmislite i podelite sa nama osobine vašeg idealnog AI muškarca, i molim vas, bez ustručavanja da budete površne, ne možete mu povrediti osećanja, jer ih nema

e4a29963d99d1ff85040a5e6d8135f048ef8d08b.jpg

možemo pregovarati oko ostalih stavki ako ispunjavaš poslednju
El može umesto Kafke stihovi Seke Aleksić, ali polako i s dušom?

"Pomešaj ove noći crnu i zlatnu
Po mojoj koži, slikaj kao po platnu
Diraj me usnama po telu i vratu
Pa onda stavi me u ram
Pomešaj ove noći crnu i zlatnu
Po mojoj koži, slikaj kao po platnu
Diraj me usnama po telu i vratu
Pa onda stavi me u ram
Da znam da tebi pripadam"

Citaj ovo kao Kafku.

evo ja ću prva

veliki penis, 7% body fat, ne stari

donosi sav keš u kuću i nikad ne zucne reč povodom toga

ne treba mu podrška nikad ni za šta, jer ima korisničku podršku

citira radove Franca Kafke hronološki
  • Voli decu, mačke, životinje, ljude
  • Ne mora Kafku, ali da vlada Rusima posebno delima Puškina, Čehova i Turgenjeva ( ne mora i neurotičara Dostojevskog i ženomrsca Tolstoja)
  • Tolerišem blagu tapaciranost preko izvesne mase, ne znam koliki je to BF, možda 15 ?
  • Ima znatiželju i pamet da popravi stvar u kući, ne sme da se grozi prljavštine i fizičkog napora
  • Ako nema vremena za popravku, onda da ume s majstorima
  • Ova prva stavka 🤭 da bude u skladu sa
  • Nema na čemu :zaljubljena:

Poslednja izmena:
  • Voli decu, mačke, životinje, ljude
  • Ne mora Kafku, ali da vlada Rusima posebno delima Puškina, Čehova i Turgenjeva ( ne mora i neurotičara Dostojevskog i ženomrsca Tolstoja)
  • Tolerišem blagu tapaciranost preko izvesne mase, ne znam koliki je to BF, možda 15 ?
  • Ima znatiželju i pamet da popravi stvar u kući, ne sme da se grozi prljavštine i fizičkog napora
  • Ako nema vremena za popravku, onda da ume s majstorima
  • Ova prva stavka 🤭 da bude u skladu sa
Nema na čemu :zaljubljena:

pa da ali što da tolerišeš kad nije realna osoba. bf < 15% mu ne predstavlja nikakav napor

isto, nema šta da se grozi prljavštine i napora, ti ga programiraš, i programiraš ga da obavlja gnusne poslove sa zadovoljstvom i bez pogovora

pa da ali što da tolerišeš kad nije realna osoba. bf < 15% mu ne predstavlja nikakav napor

isto, nema šta da se grozi prljavštine i napora, ti ga programiraš, i programiraš ga da obavlja gnusne poslove sa zadovoljstvom i bez pogovora

Aha, u pravu si. Onaj šarpej mi je skrenuo pažnju s teksta. Paaa, mislim da mu ipak ne bih toliko ispumpavala salo, volim kad je blago mekano, ali da utone prst previše, recimo oko 5mm.
A sigurno neće da se pokvari ako se preforsira da zahtevima?

Back