Ah, ti muskarci....

Znam jednog... ostavio zenu s dvoje dece, zbog svalerke, ozenio je.

Nakon nekoliko godina, ostavi i nju, s detetom, radi druge svalerke, ozeni i nju, sad i s njom ima dete (koje je mladje od njegovog prvog unuceta) + njeno (iz prvog braka),

I ovu sadasnju vara i g.zi klinke na svakom koraku, koje su vrsnjaci kao najstarije mu dete.

I za ovo treba hrabrost? Il' moras samo biti dovoljno udaren u glavu? :kokice:

Kako vi iz muskog ugla gledate na ovakve stvari?

Odakle tom tolike parustine da izdrzava tu silnu decu i ljubavnice?

Razumem, al' valjda je u prirodi muskarca i da se brine o svojoj porodici?

imas i majke koje napustaju svoju decu...
zar nije u prirodi zene da cuva svoju decu, a ne da ih napusti...?
iako se ne slazem ni sa tvojim ni sa svojim primerom...
to su primeri kako ne treba ziveti,
jer to znaci da ne osecas ni trunku odgovornosti za sebe i svoje postupke,
vec da zivis samo onako kako tvome dupetu odgovara...
iliti sve je receno pesmom...

Za to treba poseban mentalni sklop,dobra potencija,šarm i finansijska podloga da se izguraju silne alimentacije + klinke.

Hrabrost i/ili odsustvo zdravog razuma je potrebna da se uđe u bilo kakvu priču s njim...a kako sama vidiš takvih ne manjka. Možda ova prva ima opravdanja da ju je "izvozao mangup"... ostale svesno ulaze u takav dil.

a ako nema prihode odakle da se plate alimentacije?

Za to treba poseban mentalni sklop,dobra potencija,šarm i finansijska podloga da se izguraju silne alimentacije + klinke.

Hrabrost i/ili odsustvo zdravog razuma je potrebna da se uđe u bilo kakvu priču s njim...a kako sama vidiš takvih ne manjka. Možda ova prva ima opravdanja da ju je "izvozao mangup"... ostale svesno ulaze u takav dil.

Problem je u tome sto covek ne zivi svoj zivot kako mu je to PRIRODA ODREDILA, vec ga je VLADAJUCA KLASA u drustvu preko REIGIJE i MORALA UKALUPILA U SEMU onako kako to NJOJ najvise odgovara. :rtfm:

Covek NIJE SLOBODAN da vodi zivot KAKAV ZELI, vec mora da se povinuje VOLJI VECINE koji opet odredjena manjina manipulise.

imas i majke koje napustaju svoju decu...
zar nije u prirodi zene da cuva svoju decu, a ne da ih napusti...?
iako se ne slazem ni sa tvojim ni sa svojim primerom...
to su primeri kako ne treba ziveti,

Daleko od tog da opravdavam takve zene / majke. Po meni ni jedno ni drugo nije "normalno". (Normalno pod navodnike jer je diskutabilno ko sta smatra normalnim).

U ovom slucaju Blajbi sam daje odgovor na svoje pitanje "kakvi su muskarci".

Napravis dete, boli te k za nju/njega/zenu, zivis svoj zivot.

Sreca pa jos uvek ima i onih drugih, sto Leon spomenu, iz pecina :heart:

- - - - - - - - - -

Odakle tom tolike parustine da izdrzava tu silnu decu i ljubavnice?

Porodicni biznis :)

muskarci su sjajni ako nemaju komplekse, mire se sa svojim nesavrsenostima, zive dostojansveno i postuju sebe i druge
imam oko sebe takve
Bogu zahvalna

- - - - - - - - - -

Na muskarcu je da navaljije, a na zeni da prihvati ili odbije.

Tako su nas priroda ili Bog stvarili.

ZENA JE TA koja na kraju krajeva odlucuje da li ce sta biti ili ne! :rtfm:

I ne vidim onda razloga da muskarac placa alimentaciju (osim u slucaju silovanja)
jaooo opet :lol:
pre zeninog odlucivanja odlucuje muskarac da li ce je oploditi :D
(osim u slucaju silovanja:lol:)

muskarci su sjajni ako nemaju komplekse, mire se sa svojim nesavrsenostima, zive dostojansveno i postuju sebe i druge
imam oko sebe takve
Bogu zahvalna

- - - - - - - - - -

jaooo opet :lol:
pre zeninog odlucivanja odlucuje muskarac da li ce je oploditi :D
(osim u slucaju silovanja:lol:)

Distance, pa nije tako. Zar svi pobornici abortusa ne govore o pravu na planiranju porodice itd.
Postoje situacije kada kontracepcija zakaže.

Žena slobodno odlučuje o rađanju i tu se muškarac ne pita.

kontraceptivna sredstva mogu da se kombinuju
moze zena da odlucuje koliko god hoce, ako muskarac ne dozvoli oplodnju, trudnoce nema
problem je sto ti muskarci koji imaju takvu logiku i primedbe na zenino pravo da odluci, zele pravo da oni odlucuju, ali ne zele svoj deo odgovornosti za zacece, i tako...

Poslednja izmena:

Nakon nekoliko godina, ostavi i nju, s detetom, radi druge svalerke, ozeni i nju, sad i s njom ima dete (koje je mladje od njegovog prvog unuceta) + njeno (iz prvog braka),

I ovu sadasnju vara i g.zi klinke na svakom koraku, koje su vrsnjaci kao najstarije mu dete.

Da, tu postoji odredjena vrsta hrabrosti jer taj covjek radi ono sto zeli uprkos izvjesnoj osudi okoline.

Izgleda da je on neko deriste koje hoce da se mesa u stvari koje ne razume. Puno je takvih...

A puno je i onih koji prozive citav zivot sa nekim koga su davno prestali da vole, a nemaju hrabrosti da preseku bracni cvor....

Sve se slažem sa tobom Blajbi, ali kako muškarac da promeni ženu ako nema alternativu, tj. drugu ženu?

- - - - - - - - - -

E da mi je samo jedan dan njegovog mozga. Odmorio bih se.

kontraceptivna sredstva mogu da se kombinuju
moze zena da odlucuje koliko god hoce, ako muskarac ne dozvoli oplodnju, trudnoce nema
problem je sto ti muskarci koji imaju takvu logiku i primedbe na zenino pravo da odluci, zele pravo da oni odlucuju, ali ne zele svoj deo odgovornosti za zacece, i tako...

Ovo ne razumem. Muškarac ne dozvoljava oplodnju, a onda ne želi svoj deo odgovornosti za začeće?

Back