Ah..mmm.. chat vulgaris only

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, sharan je bas ,,hard top,,...pa bih preskocio, ako dozvolite. Predpostavljate sta i kako.....
Sto se tice uzdrzanosti kod muskaraca na ovu temu, pa brate, ovo je Balkan. Kao, drkanje je za truba frajere a mi smo sve ***** do jebaca. Ima li crnogorca da prizna da je nekada (makar u osnovnoj skoli) dobio batine. Nema! Jedini dodatak - bilo ih je petorica....itd. Srbi su takvi svaleri da poznajem bar 10 fenomenalnih riba koje nemaju frajere. Jednostavno im ne prilaze. Piju pivo u kladionici i to je kraj...e, braco...
To sto poznajem drkanje samo znaci da poznajem sebe i sta me full opusta. Provereno ozenjeni cesce drkaju nego slobodnjaci. P.S. nisam probirac i napadam sve sto lici ili podseca na zensko!

Ne preskaci..ne dozvoljavam..:D

Npr. tehnika !. Partnerka dobro isper usta likerom od mentola ! A onda ga stavi u usta i pocne...Dojam (ili ti utisak)? Mentol je hladan a zbog malo alkohola pecka po glavicu. Supeeer! E...posle nekog vremena toplota njenih usta da pravu char. Opet neka malo plakne, i treci put si gotov. Posle ,,oralca,, ti dodje da je poljubis u isto mesto gde si do malopre delimicno boravio. Strava!

Upustvo za izluđivanje biserima, korak po korak :ok:

1. Korak

Najprimjerenije vrijeme za izvođenje ove tehnike neka je posebna prigoda. Na primjer, kada vas je pozvao na večeru prigodom vaše godišnjice. Zbog toga obucite zavodljivu haljinu, a oko vrata stavite nisku bisera, koju ćete, tijekom večere, ovijati oko prsta i igrati se njome. Kada dođete kući skinite sve sa sebe, osim biserne ogrlice, i stanite pred njega..

2. Korak

Približite mu se i počnite ga ljubiti po cijelom tijelu. Možete ga i grickati, kako smo vas već ranije naučili. Kada vam se čini da je pravi trenutak za slijedeći korak, otkopčajte ogrlicu i nježno je povucite po njegovom tijelu.

3. Korak

Na redu je vlaženje. Njegov ukrućeni ud namažite lubrikantom, a nakon toga oko njega polagano ovijte ogrlicu. Pazite da ga pri tome ne ogrebete, jer to zna biti vrlo bolno. Ako su biseri pravi tada će njihova toplina biti baš ona prava, jer ugrijali su se dok ste ih nosili oko vrata. Kod bisera lošije kvalitete može se dogoditi da su malo hladniji, zbog čega je dobro da ih, prije nego što ih ovijete oko nabreklog penisa, lagano ugrijete među dlanovima.
Zadovoljite ga bisernom ogrlicom!
Izludite ga biserima

4. Korak

Sada njegov penis izgleda poput vrata neke okićene gospođice. Primite ga u obje ruke i počnite milovati prema gore i prema dolje. Držite ga na taj način da su vam prsti međusobno isprepleteni i tijesno obavijaju penis. Palci neka vam budu opušteni, tako da penis može prolaziti između dlanovima. Ruke nježnim, ali odlučnim pokretima, pomičite gore-dolje uzduž debla penisa, a kod glavića dlanove zakrenite, kao da želite otvoriti staklenku s poklopcem.

5. Korak

Svakom rukom primite ogrlicu s jedne strane i prevucite ju oko njegovih muda. Zatim ju nježnim pokretima vucite lijevo i desno, te pazite da pri tome mošnje budu lagano povučene prema gore. Kada završite perle ovijte oko dna njegovog penisa i zajašite ga.

Sigurno je da će, nakon ovoga, njegov pogled na perle biti potpuno drukčiji. Zato se nemojte čuditi ako vas već slijedećeg dana iznenadi s bisernom ogrlicom ili vam, kod večernjeg izlaska, preporuči ukrašavanje perlama.

Naime, to je znak da ste ga s tom tehnikom potpuno očarali.

Video sam svasta,ali moji favoriti su kada muskarac svrsi u guzu cevojci,ona to izbaci pa on to polize. I to je jako popularno u inbecilnim zemljama kao sto su Amerika i Nemacka.

Droga cini svasta..mislim..za mene to nije perverzija....ustvari..pitanje je sta je za koga perverzija..za mene je to odvratno..ali bas odvratno..i ne vidim u tome nista..ama bas n ista privlacno niti uzbudljivo i stimulativno..( fali mi onaj smajli sto povraca):mrgreen:

Back