Ah..mmm.. chat vulgaris only

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kaze meni varijanta:

"Kada cemo da se mazimo..." - mene to u startu odbije, jer je to neka njena sifra za ispraznu, besciljnu ye8achinu - sto to ne nazove pravim imenom 'bem li ga... :dash:

Tek, konacno sam uspeo da je izdresiram da makar za vreme istoga stvari naziva pravim imenom, a ne da cuti: sta ima da mi trazi q k'o gluvonema osoba, lepse je kada trazi: "...daj mi tvoj q..." :twisted:

Zamisli da ti kaze..Daj mi tvog malog..:mrgreen:

Slusaj vamo: u prezervativ sipas malo mleka za lice ili neznu kremu za ruke. Stavis ga i drkas. Osecaj je fantastican. Nista novo? Znam, ali vidim niko ne reaguje...
Ostale tehnike, malo kasnije...

a010.gif
a050.gif
g055.gif

:super:
Elem, u rolnu toalet papira stavis carapu (zimsku ili letnju, zavisi od precnika alatke) zatim pocetak zavrnes preko rolne da ne ,,bezi,, nabijes na kitu - i veselje! Dozvoljeno je koriscenje kondoma, gumice ili kurtona...(nastavice se).
:super:To to.to mene zanima.Pusti ove provokatore.Nego cime...ovaj kako...znas vec...
lubrikanti ili podmazati cime?
Usput jesi cuo za onu ispraznis bananu u zavisnosti od velicine stavis...

Lubrikanti? To je jednostavno. U praksi se najbolje pokazalo mleko za lice (decije kupke strasno peku - posle).
U mojoj neobjavljenoj knizi ,,Uradi sam,, ima stotinu recepata za vrhunsko zadovoljstvo. Al ne mogu da nadjem izdavaca i drzavu gde bi to stampali :(
Evo jedne zgodne zanimacije: Poveci sundjer za kupanje raseci vrlo malo, ali sa obe strane. Kitu (opet) podmazati i gurnuti u rupu koja ce se formirati tacno po meri. Sa obe ruke navlaciti sundjer. Ne kvasiti ga jer ce rupa da se razdrnda. I ovde je pozeljan kondom.
Imam i preporuke za oral (iz zbirke ,,Nemoralno oralno,,) al to kad bude tema...
U nastavku - kako iskoristiti teglu meda za slatko drkanje?

Lubrikanti? To je jednostavno. U praksi se najbolje pokazalo mleko za lice (decije kupke strasno peku - posle).
U mojoj neobjavljenoj knizi ,,Uradi sam,, ima stotinu recepata za vrhunsko zadovoljstvo. Al ne mogu da nadjem izdavaca i drzavu gde bi to stampali :(
Evo jedne zgodne zanimacije: Poveci sundjer za kupanje raseci vrlo malo, ali sa obe strane. Kitu (opet) podmazati i gurnuti u rupu koja ce se formirati tacno po meri. Sa obe ruke navlaciti sundjer. Ne kvasiti ga jer ce rupa da se razdrnda. I ovde je pozeljan kondom.
Imam i preporuke za oral (iz zbirke ,,Nemoralno oralno,,) al to kad bude tema...
U nastavku - kako iskoristiti teglu meda za slatko drkanje?

Dok ne nadjes izdavaca..pisi ovde....carapa..hi hi hiii..:lol::lol::lol:

Back