Ah..mmm.. chat vulgaris only

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kaze meni varijanta:

"Kada cemo da se mazimo..." - mene to u startu odbije, jer je to neka njena sifra za ispraznu, besciljnu ye8achinu - sto to ne nazove pravim imenom 'bem li ga... :dash:

Tek, konacno sam uspeo da je izdresiram da makar za vreme istoga stvari naziva pravim imenom, a ne da cuti: sta ima da mi trazi q k'o gluvonema osoba, lepse je kada trazi: "...daj mi tvoj q..." :twisted:

Kaze meni varijanta:

"Kada cemo da se mazimo..." - mene to u startu odbije, jer je to neka njena sifra za ispraznu, besciljnu ye8achinu - sto to ne nazove pravim imenom 'bem li ga... :dash:

Tek, konacno sam uspeo da je izdresiram da makar za vreme istoga stvari naziva pravim imenom, a ne da cuti: sta ima da mi trazi q k'o gluvonema osoba, lepse je kada trazi: "...daj mi tvoj q..." :twisted:

:whistling:ce se mazimo :rotf:....eh lepse je pokazati...rukom za kitu i da vidis kako mu je sve jasno....:klap:

:whistling:ce se mazimo :rotf:....eh lepse je pokazati...rukom za kitu i da vidis kako mu je sve jasno....:klap:

Znas kako to ide, ta suzdrzanost?!

"Hocu da mi stavis tvoj?" ili najqrvanjskija moguca verzija (tzv. extended):

"Hocu da mi stavis tvoj MMMMMMM?" sa praznim ustima - kao gluvonema.

Nista, napravim se ja blesav, pa sve dok ne kaze i nazove prave stvari, pravim imenom...

Ali uvek mora da bude debil zakljucak: "Ja ovo ni muzu ne radim!" - sta to koga boli q - ima sve da radis ili natrag k njemu... :twisted:

I ja kazem.zanimljivo..:dontunderstand:..
Nego..da li vam se desava da vas partnerka odradjuje tek reda radi..u stilu ..daj svrsi vec jednom.. to vas destimulise pa imate problema ili se mozete i pored toga opustiti i uzivati..Ovo je pitanje za muski deo forumaske populacije..:p

Znas kako to ide, ta suzdrzanost?!

"Hocu da mi stavis tvoj?" ili najqrvanjskija moguca verzija (tzv. extended):

"Hocu da mi stavis tvoj MMMMMMM?" sa praznim ustima - kao gluvonema.

Nista, napravim se ja blesav, pa sve dok ne kaze i nazove prave stvari, pravim imenom...

Ali uvek mora da bude debil zakljucak: "Ja ovo ni muzu ne radim!" - sta to koga boli q - ima sve da radis ili natrag k njemu... :twisted:

:rotf: mislim ko da je bitno? gledam da ga ne zovem nego da dodje sam...i ne vidim nista lepo u vulgarnosti niti me pale eksplicitna objasnjenja...mnogo si ostar, i valjda se toj sto te i startuje to dopadne :whistling: pa joj i nije problem da ne ispusta q iz usta (in different ways).....:lol:

Back