- Poruka
- 10.459
opis šetanja kožure:
gore, dole... gore, dole
minimalizam : )
gore, dole... gore, dole
minimalizam : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veceras sam opasno nalozen![]()
Ok...izvini...
Promeni ruku povremeno...![]()
Samo desnica kod meneOn je stari forumas..zna kako se to radi..Nego..objasnite ..kazu da kada menjate ruku ..menjate i ritam....dekocentrisete se i tako..da li je to tacno..?
![]()
On je stari forumas..zna kako se to radi..Nego..objasnite ..kazu da kada menjate ruku ..menjate i ritam....dekocentrisete se i tako..da li je to tacno..?
![]()
Kažu da koncentracija zavisi od zagorelosti...![]()
Pa kada ga shaltas levom rukom , to ti dodje skoro kao da je tudja rukaBas lep osecaj
![]()
Pitam kada krenes desnom ..pa kako neko rece dok ne utrne..i onda predjes na levu ruku..taj prelaz..zar ne guibite ritam ..![]()
Kaze meni varijanta:
"Kada cemo da se mazimo..." - mene to u startu odbije, jer je to neka njena sifra za ispraznu, besciljnu ye8achinu - sto to ne nazove pravim imenom 'bem li ga...
Tek, konacno sam uspeo da je izdresiram da makar za vreme istoga stvari naziva pravim imenom, a ne da cuti: sta ima da mi trazi q k'o gluvonema osoba, lepse je kada trazi: "...daj mi tvoj q..."![]()
ce se mazimo
....eh lepse je pokazati...rukom za kitu i da vidis kako mu je sve jasno....
![]()
Pa to je da ne ispadne qrvaSmesno, obzirom da se je*e , pusi , dr*a itd, ali ne naziva to sve izvornim imenom... Mada nije problem ako ne naziva nego ako nece to da radi
![]()
Znas kako to ide, ta suzdrzanost?!
"Hocu da mi stavis tvoj?" ili najqrvanjskija moguca verzija (tzv. extended):
"Hocu da mi stavis tvoj MMMMMMM?" sa praznim ustima - kao gluvonema.
Nista, napravim se ja blesav, pa sve dok ne kaze i nazove prave stvari, pravim imenom...
Ali uvek mora da bude debil zakljucak: "Ja ovo ni muzu ne radim!" - sta to koga boli q - ima sve da radis ili natrag k njemu...![]()