Ah..mmm.. chat vulgaris only

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa zar se ne secas..srce...:

Dok vozis..rukom prelazis preko moje butine .ne bunim se..prija mi..sve vise, do najneznijeg moga dela vec vrele i vlazne od samog dodira..dodirujes je prstima sklanjajuci tangicu u stranu..malo sam rasirila nogice..zatvaram oci ..blag uzdah ..osecam tvoje prste..nemirne ..Penjemo se stepenicama..otkljucavas vrata gurkajuci me ispred sebe hvatajuci me za bedra..Dizes mi suknju i nogu privlaceci me uz sebe.. osecam ga velikog, nabreklog i pulsirajuceg..vrti mi se u glavi od njega..skidas mi suknju...... i....:lol:

Evo ti ova plavusha..mozda te prodje glad

41tgz14zl6lss500di7.jpg

...toliko često koliko i osetim potrebu za orgazmom, a nisam u mogućnosti da ga dobijem na drugi način u datom trenutku...
Dosta često zamišljam svoju partnerku, ali Boga mi i komšinicu iz lokala pored mene, frizerku sa ćoška, službenicu iz pošte, konobaricu iz kafića, zanosnu smeđokosu koja svakodnevno pronjiše svoju prelepu guzu pored mog lokala, moju zubarku bujnih grudi koje nasloni na mene dok me pregleda, onu slatku srednjoškolku koja nestašno šara svojim okicama i izaziva stidljivim osmesima, zamišljam tebe, koja čitaš ovo sad i nežno se dodiruješ zamišljajući mene dok to radim...
Strašno je koliko je mašta bitan faktor.
hahaha :smile:

...toliko često koliko i osetim potrebu za orgazmom, a nisam u mogućnosti da ga dobijem na drugi način u datom trenutku...
Dosta često zamišljam svoju partnerku, ali Boga mi i komšinicu iz lokala pored mene, frizerku sa ćoška, službenicu iz pošte, konobaricu iz kafića, zanosnu smeđokosu koja svakodnevno pronjiše svoju prelepu guzu pored mog lokala, moju zubarku bujnih grudi koje nasloni na mene dok me pregleda, onu slatku srednjoškolku koja nestašno šara svojim okicama i izaziva stidljivim osmesima, zamišljam tebe, koja čitaš ovo sad i nežno se dodiruješ zamišljajući mene dok to radim...
Strašno je koliko je mašta bitan faktor.
hahaha :smile:

Svidja mi se ovo sto si napisao ;)

Ahh..vaskrsnu tema.. hajde malo da drkamo...opsss sorry..chat vulgaris only...:p
Nocaas sam spavala kao top ali preksinoc mi je jednostavno dosao lik u san.. i..bilo je hot ..moram priznati..eee ne znam sta mi bi..ali tako je bilo..Visok,plave duge kosice, zelenih ociju i najneznijih ruku na svetu..

ok ispraznis se i tako to al
zar masturbacija moze da zameni seks ipak po mom misljenju lepse kad sve to podelis s nekim, kad partner uziva u tebi i ti u njemu...
nedavno kad sam uhvatila muza da to radi, bilo mi krivo jer on pre toga nije pokusao sa mnom da vodi ljubav, da sam ga odbila (sto nikad ne radim) razumela bih...

Back