- Poruka
- 8.271
jojj ochajno je to stanje, osetljiva si na sve i svashta, plus mislish da si neprivlachna i on te ne ferma i ne pricha..znam, strashno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne smeta mi sto on to radi da je bila situacija u kojoj bi spontano nastavili sa radnjom al ni on ni ja se nismo snasli , al ovako mi smeta jer sam ocekivala od njega (ipak je ON to radio) da bae nista ne kaze... Porodila sam se pre mesec i po dana, i kod mene hormoni imaju jaku ulogu jos uvek, ceste promoene raspolozenja i sl...
i jeste strasno sto sto krijemo to jedno od drugog al naprosto ne pricamo o tome , bas tuzno...
kucka jos drzi ovu temu...bolje bi bilo da dodje do mene da mi izdrqa i da izdrkam pred njom..a posle cu u slast da je fukim....
E kad će meni jedan ovakav da upadne u šake.Secam se jednom, postavila ga u sred sobe, golog, i rekla mu da dr.ka .. ja sela na dvosed i posmatram .. i sad, on pochinje i kita se dize, dize, on ubrzava, zahuktava se .. igraju mu mishici na licu, na telu, trza se, lice poprima neki poseban izraz, ruka mu sve jache steze kitu, ubrzava, brze, josh brze ..
Pa, baki, progovori o tome sa njim... Ako ne mozes o tome s njim da pricas, kako ces o nekim drugim, krupnijim stvarima?
I, daj mu do znanja da si tu i za njega, a ne samo za bebu...
Ako si postala majka, to ne znaci da si prestala da budes zena...
Uostalom, kazes da i sama radis isto to sto radi i on...
So, priblizi mu se i u erotskom smislu... Ako jos nisi spremna da imas odnose, jbga imate ruke i usne da zadovoljite jedno drugo...
Obrati mu se TI spontano, mozda cak i kroz zezanje, cisto da vidis reakciju : "A sta radi moj masturbator danas?" (ne koristi termin drkadzija, da te ne skapira pogresno
)
Ako krene u neku pricu, dobro je... ako ne , nastavi da ga bockas s vremena na vreme, dok se ne otvori.
Direktnim ozbiljnim pitanjem ili pricom neces nista postici, cim on ima takav nastup i cim to tako praktikuje, koristi zaobilaznicu![]()
благо вама ви сте осетили чари секса, а ја се још увек уздам у јуначку десницу
bukvalno ga ne vadimo iz ruke.
i u periodu kad nema seksa slabije masturbiram...
što više seksa i ja više masturbiram...