Ah..mmm.. chat vulgaris only

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, baki, progovori o tome sa njim... Ako ne mozes o tome s njim da pricas, kako ces o nekim drugim, krupnijim stvarima?
I, daj mu do znanja da si tu i za njega, a ne samo za bebu...
Ako si postala majka, to ne znaci da si prestala da budes zena...
Uostalom, kazes da i sama radis isto to sto radi i on...
So, priblizi mu se i u erotskom smislu... Ako jos nisi spremna da imas odnose, jbga imate ruke i usne da zadovoljite jedno drugo...

ne smeta mi sto on to radi da je bila situacija u kojoj bi spontano nastavili sa radnjom al ni on ni ja se nismo snasli , al ovako mi smeta jer sam ocekivala od njega (ipak je ON to radio) da bae nista ne kaze... Porodila sam se pre mesec i po dana, i kod mene hormoni imaju jaku ulogu jos uvek, ceste promoene raspolozenja i sl...
i jeste strasno sto sto krijemo to jedno od drugog al naprosto ne pricamo o tome , bas tuzno...

Obrati mu se TI spontano, mozda cak i kroz zezanje, cisto da vidis reakciju : "A sta radi moj masturbator danas?:)" (ne koristi termin drkadzija, da te ne skapira pogresno ;) )
Ako krene u neku pricu, dobro je... ako ne , nastavi da ga bockas s vremena na vreme, dok se ne otvori.
Direktnim ozbiljnim pitanjem ili pricom neces nista postici, cim on ima takav nastup i cim to tako praktikuje, koristi zaobilaznicu ;)

Secam se jednom, postavila ga u sred sobe, golog, i rekla mu da dr.ka .. ja sela na dvosed i posmatram .. i sad, on pochinje i kita se dize, dize, on ubrzava, zahuktava se .. igraju mu mishici na licu, na telu, trza se, lice poprima neki poseban izraz, ruka mu sve jache steze kitu, ubrzava, brze, josh brze ..
E kad će meni jedan ovakav da upadne u šake. :lol:

Pa, baki, progovori o tome sa njim... Ako ne mozes o tome s njim da pricas, kako ces o nekim drugim, krupnijim stvarima?
I, daj mu do znanja da si tu i za njega, a ne samo za bebu...
Ako si postala majka, to ne znaci da si prestala da budes zena...
Uostalom, kazes da i sama radis isto to sto radi i on...
So, priblizi mu se i u erotskom smislu... Ako jos nisi spremna da imas odnose, jbga imate ruke i usne da zadovoljite jedno drugo...

Spremna, Gazdo, jutros bila kod ginica na redovnom pregledu, posle kupila 3 kutije Durexa pa videcemo da l ce biti nesto za vikend:lol: Mada mm je slusao i patronaznu sestru koja nam je dolazila i koja je reklaposle porodjaja 6-8 nedelja nista od fizicih i seksualnih aktivnosti i citao o postporodjajnom periodu brosure koje sam dobijala , mozda se covek drzi toga i cao, al jutros mu rekoh da mogu da nastavim normalno da zivim sa svim aktivnostima...

Obrati mu se TI spontano, mozda cak i kroz zezanje, cisto da vidis reakciju : "A sta radi moj masturbator danas?:)" (ne koristi termin drkadzija, da te ne skapira pogresno ;) )
Ako krene u neku pricu, dobro je... ako ne , nastavi da ga bockas s vremena na vreme, dok se ne otvori.
Direktnim ozbiljnim pitanjem ili pricom neces nista postici, cim on ima takav nastup i cim to tako praktikuje, koristi zaobilaznicu ;)

:-) Fibo
Slicno razmisljamo!

Masturbiram najvise u trenucima stresa, nervoze i dosade. Prvi put sam to uradio u 11.godini. Dugo vremena sam osjecao krivicu zbog toga, ali sam onda saznavajuci vise o ovoj pojavi dolazio do zakljucka da je to sasvim normalno i da nema nezeljene posljedice po zdravlje.

Ja sam u petoj ... i nisam imala osecaj krivice nikad, nego sam samo gledala da se osamim i uradim 'to', pritom nemajuci pojma shta zapravo radim :)

A zasto osecaj krivice? A i Lyon juce reche da se njegovo dete istraumiralo .. vi, muskarci, kanda malo drugacije, da ne kazem tragichnije, dozivljavate te prve drkove ..

Hehehe.
Moje dete se uplašilo svoje jutarnje erekcije pa je pitalo što mu je piša tvrda i ukočena, što ga boli i da li je to opasno.
A ne ne, ne plašimo se mi muški prvih drkova.
To obično otkrijemo slučajno i posle toga, posebno u ranom pubertetu (12-14) godina, bukvalno ga ne vadimo iz ruke.

bukvalno ga ne vadimo iz ruke.

Ma i kod zena ti je isto, svaki cas ruka u gacice, preko gacica, prislonish se ovde, onde, pritisnesh, ocheshesh se ..

i u periodu kad nema seksa slabije masturbiram...

što više seksa i ja više masturbiram...

E kod mene je nekako uravnotezeno, ispada da stalno drkam, dok se kre-sem, posle kresa, kad nema kresa .. imala sex ili nemala :)

Bilo je ovako kao u pesmi...:-)

Blondie-I touch my self

I love myself
I want you to love me
When I'm feelin' down
I want you above me
I search myself
I want you to find me
I forget myself
I want you to remind me

I don't want anybody else
When I think about you