apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Kao npr šta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinite sto citiram sam sebe ali vidim da je ovaj moj post ostao nezapazen.Dakle agresivnost protuv zla u sebi a ne protiv drugih ljudi.Treba prvo ocistiti svoje srce od strasti pa pomagati drugim ljudima.Drugog puta nema.Hektor:Agresivnost je zaista urodjena ali se postavlja pitanje njenog smisla i cemu sluzi.Radjamo se sa seksualnim i agresivnim nagonima,ostalo su potrebe:san,hrana i potreba za ljubavlju...lista je predugacka.Agresivnost je dinamizam u coveku i treba ga usmeriti protiv zla u sebi i okolo,nikako prema drugim ljudima.Ako je neko zao,sankcionisimo ga ,smestimo ga gde mu je mesto ali ga ne treba eliminisati vec mu ostaviti mogucnost da se prevaspita: za to postoje zatvori!A sta cemo sa zlom u nama?
Hektor:Izvinite sto citiram sam sebe ali vidim da je ovaj moj post ostao nezapazen.Dakle agresivnost protuv zla u sebi a ne protiv drugih ljudi.Treba prvo ocistiti svoje srce od strasti pa pomagati drugim ljudima.Drugog puta nema.Hektor:Agresivnost je zaista urodjena ali se postavlja pitanje njenog smisla i cemu sluzi.Radjamo se sa seksualnim i agresivnim nagonima,ostalo su potrebe:san,hrana i potreba za ljubavlju...lista je predugacka.Agresivnost je dinamizam u coveku i treba ga usmeriti protiv zla u sebi i okolo,nikako prema drugim ljudima.Ako je neko zao,sankcionisimo ga ,smestimo ga gde mu je mesto ali ga ne treba eliminisati vec mu ostaviti mogucnost da se prevaspita: za to postoje zatvori!A sta cemo sa zlom u nama?
Hektor:Izvinite sto citiram sam sebe ali vidim da je ovaj moj post ostao nezapazen.Dakle agresivnost protuv zla u sebi a ne protiv drugih ljudi.Treba prvo ocistiti svoje srce od strasti pa pomagati drugim ljudima.Drugog puta nema.Hektor:Agresivnost je zaista urodjena ali se postavlja pitanje njenog smisla i cemu sluzi.Radjamo se sa seksualnim i agresivnim nagonima,ostalo su potrebe:san,hrana i potreba za ljubavlju...lista je predugacka.Agresivnost je dinamizam u coveku i treba ga usmeriti protiv zla u sebi i okolo,nikako prema drugim ljudima.Ako je neko zao,sankcionisimo ga ,smestimo ga gde mu je mesto ali ga ne treba eliminisati vec mu ostaviti mogucnost da se prevaspita: za to postoje zatvori!A sta cemo sa zlom u nama?
Izvinite što citiram Hektora, koji je citirao samog sebe, to je tek da mu taj citat ne prođe nezapaženo, pa da mora da citira i citate svojih citata !!!
Zhozzy:Sta je agresivnost?
Sta je temelj agresije,gde je koren agresivnosti?
Urodjeni nagon...Stecena osobina...???Sta filozofi misle??![]()
Hektor:Sta je to sto je zlo u nama samima i kako iskoreniti zlo u sebi?
mandrak-21:kao kad prdis u sebi![]()