- Poruka
- 484
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini, to su samo deca.
Cuvaj se odraslih.
Šta reći...![]()
A šta sam trebala da uradim?
Moguće, ispadneš lud i loš čovek ako te agresivan klinac udari a ti njemu kažeš da je nevaspitana stoka...i po spiskuverovatno sam pukla u tom momentu
Neki muškarac bi ih verovatno nečim gađao ili jurio da im opali dve roditeljske![]()
Ali tešim se da će naići jednom na neku lujku(u pozitivnom smislu) pa da dobiju lepo prave batine od žene koja je karatista ili slično - mislim da posle toga nijednu ženu više ne bi dirali
![]()
Koju posluku porati?![]()
Ali da se ne šalimo više, stvarno je ozbiljna tema i veliki problem. Za 10 godina će naouržani šetati gradom.
Udarili su me po glavi u prolazu iz čista mira...![]()
Setio sam se još jednog primera...auto mi stajao na parkingu...i krene neki klinac da skida znak...i to sa šrafcigerom...i ja onako kako se vraćam iz radnje...proderem se ŠTA TO RADIŠ...a on gotovo ni da mrdne...prestao je sa skidanjem, al' ne beži ništa...i ja mu priđem onako normalno, smireno, staloženo...pitam ga što to radi, nije lepo, oštetiće auto, kada njegov, pretpostavljam da mu je tata...počne da me vređa...da li sam normalan...j.e.b.o.. me (izvinjavam se, al' da bolje predstavim) auto, to je dete, jel treba da ima traume...tu baš da se nadovežem na Jokaievu priču, da je ponašanje roditelja jednostavno ponekad neshvatljivo...razumem da braniš dete, sve to stoji...al' moraš mu ukazati i kada je uradio nešto što nije u redu...
Nisam mogla da verujem da su svi maloletnici zaštićeni pre zakonom tj da ih npr komunalna policija ne može legitimisati - nego mora da zove Interventnu da to oni urade ako uopšte uspeju da ih zadrže da ne pobegnu
Ne mogu da verujem da mi stariji više poštujemo uniformisana lica nego dečurlija koja treba svaku stariju osobu od sebe da poštuje (a kamoli uniformisane)...
Izgleda da je došlo vreme (što reče jedna osoba) da se bojimo dece i njihovog ponašanjaUžas, u šta će takvi izrasti? U monstrume?
Извини, али пошто живиш у Србији и још си женско, мораш нешто у торбици да носиш, спреј или било шта што може да ти користи приликом туче. И још нешто, немој случајно да их третираш као клинце и да ти буде жао, урличи, гађај, мислим полуди и сав бес на њих искали. Нема ту мала су деца, деца од 13 година су толико безобразна да заслужују жешће батине.Sad mi je problem što imam strah od dece - a i bojim da sledeći put ne bude gore
Ni ne znam kako da se postavim ubuduće (ako opet budem sama), kao danas - da im sve po spisku dok beže ili ne?...
Bojim se da me ne zapamte pa ne sačekaju negde- čoveče, o čemu ja još moram da vodim računa pored mora problema i inače u životu
![]()
Извини, али пошто живиш у Србији и још си женско, мораш нешто у торбици да носиш, спреј или било шта што може да ти користи приликом туче. И још нешто, немој случајно да их третираш као клинце и да ти буде жао, урличи, гађај, мислим полуди и сав бес на њих искали. Нема ту мала су деца, деца од 13 година су толико безобразна да заслужују жешће батине.